Jump to content
PirateClub.hu

Horvathsa

Veterán
  • Pontszám

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Horvathsa

  1. Horvathsa

    Legkirályabb viccek!:)

    jók nagyon A fiú hazamegy az apjához,s mondja neki: - Képzeld apa az éjjel elvesztettem a szüzességem! - nagyszerű fiam akkor ülljünk le és igyunk valamit - mondja az apa, mire a fiú: - ihatni ihatunk de ülni még nem tudok!
  2. Horvathsa

    Legkirályabb viccek!:)

    Jó az etiópós:) ez is jó Két rendőr barkóbázik: - Ember? - Igen. - Szemüveges? - Igen. - Néger? - Igen. - A szomszédomban lakik? - Igen. - Akkor feladom, nem tudom ki az...
  3. 3 napig nem aludtam,és olyan érzésem volt a fáradtságtól,mit aki részeg:))Lassan beszéltem,szóltak hozzám,nem oda figyeltem,meg ilyenek:) Ajánlom,azoknak akik drogoznak,ne a szert ezt próbáljátok ki,ettől tuti Total commander lesz nektek,utána alszotok:):)
  4. -pirateclub -iwiw -freemail -origo kereső és mikor mire van szükségem:) De itt a piratecen,nagyjából eddig még mindent elértem:)
  5. Horvathsa

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Ha kívánhatnék 3 at első az lenne,hogy - gazdag legyek - Minden hozzátartozómnak legyen 100% egészsége - Ha visszalehet élni vele,akkor még kívánnák 3 kívánságot - Ha nem akkor,azt kívánnám,egész életemben boldog legyek!
  6. Van egy vadász,és medvevadászatra készül. Első nap bemegy a boltba,vesz egy vadászpuskát,el is indúl a medve vadászatára. Megtalálja a medve barlangját,de fél bemenni,ezért belő a barlangba vakon. Kiszalad a medve és sarokba szorítja a vadászt,azt mondja a vadásznak medve- Na vadász mert meg akartál ölni,egy feltétellel meghagyom az életed vadász- Mi az a feltétel medve-ha lesz.......... vadász hát nem akarok meghalni ,legyen! Következő nap felidegesíti magát a vadász,hogy mit csinált vele a megve vesz egy nyílpuskát Megint a barlang bejáratánál áll meg,és belő egyet Kiszalad megint a medve,és megint elkapta a vadász Megint meghagyja az életetét azzal cserébe,ha le.....ja 3nap vesz egy ágyút a vadász belő a barlangba,mikor már azt hitte megölte a medvét az kiszaladt elkapta a vadász,felállt 2 lábra,és azt mondja a vadásznak! ÚGY LÁTOM TE CSAK SZO..NI JÁRSZ IDE!))))))))) 2 meleg bújócskázik,azt mondja az egyik. -Ha megtalálsz megdughatsz,de ha nem ott leszek az ajtó háta mögött:))) Van a mikulás és bemegy a szellemi fogyatékos gyerekekhez,azt mondja a gyerekeknek -na gyerekek aki a legszebb verset mondja övé lesz a legnagyobb ajándék Oda szalad gyorsan Pistike,szegény kicsit furcsa hangon beszél " Hulllaaa Pellyhesss Fehhér" Mikulás megszólal" Na-Na gyerekek,aki hülyéskedik nem kap ajándékot"))) Van egy nagyon csúnya öregasszony,arra meg egy fiatal srác. Azt mondja a srácnak -Fiam ha magadévá teszel teljesítem 3 kívánságod. Mire a fiú -Jól van mama Végeznek az aktussal felöltözik a fiú Oda megy az öregasszonyhoz,mondja neki -Na mam,hol aza 3 kívánság Mire az asszony ránéz mérgesen,és azt válaszolja -Hány éves vagy fiam? mire a fiú -27 Az asszony,erre És még mindig hiszel a mesékben?)))
×
×
  • Create New...