Jump to content
PirateClub.hu

kissmate92

Veterán
  • Pontszám

    67
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: kissmate92

  1. kissmate92

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Az első és legfontosabb kérdés el tudok azzal valamt rontani, ha elkezdem felrakni, ha netán vmit nem tetszik, simán vissza tudom rakni a win-t? a config: Alaplap neve Gigabyte MA74GM / MA78GM Series CPU típusa QuadCore AMD Phenom 9550 Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Award BIOS típusa Award Modular BIOS v6.00PG és egy 8600gts erre fel lehet rakni?
  2. Gigabyte MA78GM-S2H alaplap Amd phenom quad core 9550 (2,2ghz) 2 giga OCZ tuning ram, 1066mhz galaxy 8600GTS FSP 350wattos táp 160gb merevlemez meg egy valamilyen samsung dvd író olvasó Samsung 22"-os tft, 2ms, 20000:1 hez kontraszt Ne ez mennyit érhet most?
  3. AMD phenom quad core 9550 (2,2GHZ)
  4. kissmate92

    Nokia N95

    Valaki probálkozott már a vonalkód olvasóval:D? MErt én igen, de nekem nem olvasott be semmit:D
  5. kissmate92

    Nokia N95

    A szoftver frissítéshez egy nettel ellátott pc szükséges, a telefonon nem szükséges net. Megéri-e? Erre nem tudom a választ, valószínű igen. Az ára pedig valószinű akkor indul esésnek ha itthonra is megérkezik az N96..
  6. kissmate92

    Nokia N95

    Nos olvasgatva itt a témát, igaza van annak aki azt mondja nem ér fel egy n95 egy fényképezővel és egy navigácioval sem.... Mert ha navigálni akarok használom az én szeretett mio navigációm, vagy pl.: Üdülni megyek viszem a fényképezőm és azzal fényképezek. Ha nezetni akarok akkor netezek az én szeretett nokia internet tabletemmel. Nos de ha nem a saját kocsimmal megyek és nem pakolom át a navigációt, jól jön a Garmin MobileXT. Ha netán valamit le kell fotoznom és el kell küldenem mondjuk mms-ben vagy e-mailben, akkor az n95-mel teszem meg. Meg én netezni is szeretek rajta. Amúgy én imádom ezt a telefont.
  7. Nos, Tatabányán már megvalósult. Az első térképen még nincs rajta.
  8. kissmate92

    Nokia N73

    Ez!,? Sztem ez szinte soha, 1,5 hónapot használtam, egyszer sem fagyott le.
  9. kissmate92

    Nokia N95

    Ha lötyög, gariban megcsinálják. Nekem a gps régenjó lassan áltt fel de az uj softal 1p (20.0.015). Amugy ez érdekes, mert frissítettem itthon, netről de akkor nem történ változás. Aztán nagyon rövid lett az üzemidő, bevittem a szervízbe hogy kéne egy új akksi, jó adtak is meg a softverét is frissítették, na azóta megy ilyen gyorsan a gps.
  10. kissmate92

    Skype gondok n95-ön!

    Iskoot-ot (lila motoros progi) 200huf-ot rávert az egíenlegemre, nem ajánlom...
  11. Raktam egy skypot az n95-ösömre, elvileg wlanon keresztül megy, meg nem látom a térerő alatt azt az adatátvitelt jelző szombólumot se, tehát elvileg wlanon megy. De a skype beszélgetések időtartamát hozzáadja a hivásidőtartamhoz, meg mikor hivok valakit elöször egy 061-es számra kapcsol át, majd onnan ahhoz akit hívok, esetleg nem lehhhet hogy a telefonszámláról megy? iskoot a proggi neve.
  12. kissmate92

    Vodafone

    Jelentem kedd délután óta van 3G a vodafonnál:D Tatabányán
  13. Mi a véleményetek, tapasztalaitok? Részemről: Tatabányán nincs rajta 3G, erőbe térerő nuku Olcsobb, a kormányzati csomag amit én használok az pedig nagyon olcsó, 1800Huf-ból 6-7 óra beszélgetés kijön. Emiatt elégedett vagyok.
  14. valaki segítsen nagyon SÜRGŐS!holnap este rendelem meg de élóben mégnem láttam iphont nem tudjátok hol tudom megnézni?vmi cím telefonszámml kéne!Jah és budapesten vagy tatabánya és környéke DE SÜRGŐS
  15. és nem leht ezt vhogy megoldani?pl elviszem vmilyen hackelőhöz!
  16. hello én most szeretnék vásároni egyet és az hallottam ha kártyafüggetlen meg magyar menü akkor igaz hogy nem leetrárakni a szoftverfrisítéseket??Kösielőre is a választ
  17. Na én ebbe a hónapban 36,5min telefonálok naponta átlagosan, tel. számlám nettel együtt max 10000Huf (több nem lehet)
  18. kissmate92

    Memóri kártya jelszó!

    hello a nokiaprogramok.hu-n vnegy ilyen progi ami feltöri a jelszavakat http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=235&min=60&orderby=titleA&show=10
  19. Az lenne a kérdésem, hogy pl ausztriában vagy szlovákiában netezek, akkor felszámolna valami plussz díjat, vagy ugyanúgy 1,2Huf fizetek minden megkezdett 10kb-ért Másik kérdés: Ha msn-ezek a telfonon, az nem jár tul nagy adatforgalommal ugye?
  20. kissmate92

    Milyen telefont vegyek?

    Szerintem n73 ME. Nekem N73 Music Editionom van. A fülese jól szól, más egy picit a zene menüje... MEg még pár kiegészítő funkció..
  21. kissmate92

    ki mennyit költ karácsonykor?

    Mi biztos többet mint 100. Öcsémmel mi 80 ért választhattunk fejenként ajándékot. MEg még szülők vmit egymásnak, nagyszülők az még egy 100rugó biztos. Tehát sok. Akkor lesz nehéz, ha majd ezt a pénzt nekem kell megkeresni...
  22. Tuti nem s60-as. és ne vegyél ilyet. Nyeklik nyaklik, nekem 2 hét után elkezdett beragadni a joy pad lefelé gombja. n73 s60-as és használtan nem olyan vészes.
  23. kissmate92

    Windows Vista

    A felugró ablakban válasszuk az Interneten keresztüli vásárlást, csökkentett módban. Elindul az IE7. Nyomjuk meg az Alt gombot, megjelenik a menü. Fájl / Megnyitás...írjuk be: C:\Windows\explorer.exe , már ha Cn van rendszerünk. Kapunk néhány figyelmeztetést, de mi akaratosan futtatássuk csak! Ha mindent jól csináltunk, akkor az Explorer.exe -vel elindul az asztal és a tálca is ezután meg keresel egy jo kis cracket a fórumon, pesze egy másik géppel asszem igy nem lehet, de lehet rosszul emléxem.
×
×
  • Create New...