Jump to content
PirateClub.hu

kissmate92

Veterán
  • Pontszám

    67
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kissmate92

  1. Az első és legfontosabb kérdés el tudok azzal valamt rontani, ha elkezdem felrakni, ha netán vmit nem tetszik, simán vissza tudom rakni a win-t?

    a config:

    Alaplap neve Gigabyte MA74GM / MA78GM Series

    CPU típusa QuadCore AMD Phenom 9550

    Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

    Award BIOS típusa Award Modular BIOS v6.00PG

    és egy 8600gts

     

    erre fel lehet rakni?

  2. A szoftver frissítéshez egy nettel ellátott pc szükséges, a telefonon nem szükséges net. Megéri-e? Erre nem tudom a választ, valószínű igen. Az ára pedig valószinű akkor indul esésnek ha itthonra is megérkezik az N96..

  3. Nos olvasgatva itt a témát, igaza van annak aki azt mondja nem ér fel egy n95 egy fényképezővel és egy navigácioval sem.... Mert ha navigálni akarok használom az én szeretett mio navigációm, vagy pl.: Üdülni megyek viszem a fényképezőm és azzal fényképezek. Ha nezetni akarok akkor netezek az én szeretett nokia internet tabletemmel. Nos de ha nem a saját kocsimmal megyek és nem pakolom át a navigációt, jól jön a Garmin MobileXT. Ha netán valamit le kell fotoznom és el kell küldenem mondjuk mms-ben vagy e-mailben, akkor az n95-mel teszem meg. Meg én netezni is szeretek rajta. Amúgy én imádom ezt a telefont.

  4. Ha lötyög, gariban megcsinálják. Nekem a gps régenjó lassan áltt fel de az uj softal 1p (20.0.015). Amugy ez érdekes, mert frissítettem itthon, netről de akkor nem történ változás. Aztán nagyon rövid lett az üzemidő, bevittem a szervízbe hogy kéne egy új akksi, jó adtak is meg a softverét is frissítették, na azóta megy ilyen gyorsan a gps.

  5. Raktam egy skypot az n95-ösömre, elvileg wlanon keresztül megy, meg nem látom a térerő alatt azt az adatátvitelt jelző szombólumot se, tehát elvileg wlanon megy. De a skype beszélgetések időtartamát hozzáadja a hivásidőtartamhoz, meg mikor hivok valakit elöször egy 061-es számra kapcsol át, majd onnan ahhoz akit hívok, esetleg nem lehhhet hogy a telefonszámláról megy? iskoot a proggi neve.

  6. Mi a véleményetek, tapasztalaitok?

     

    Részemről:

    Tatabányán nincs rajta 3G, erőbe térerő nuku

    Olcsobb, a kormányzati csomag amit én használok az pedig nagyon olcsó, 1800Huf-ból 6-7 óra beszélgetés kijön. Emiatt elégedett vagyok.

  7. Hi

    Ha már letiltott a vista, akkor is lehet crackelni?

    A felugró ablakban válasszuk az Interneten keresztüli vásárlást, csökkentett módban.

    Elindul az IE7. Nyomjuk meg az Alt gombot, megjelenik a menü.

    Fájl / Megnyitás...írjuk be: C:\Windows\explorer.exe , már ha Cn van rendszerünk.

    Kapunk néhány figyelmeztetést, de mi akaratosan futtatássuk csak!

    Ha mindent jól csináltunk, akkor az Explorer.exe -vel elindul az asztal és a tálca is

    ezután meg keresel egy jo kis cracket a fórumon, pesze egy másik géppel asszem igy nem lehet, de lehet rosszul emléxem.

×
×
  • Create New...