Jump to content
PirateClub.hu

RichiG23

Felhasználó
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.expressforditas.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

RichiG23's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. RichiG23

    TOP10

    1. A Keresztapa 1-2 2. A remény rabjai 3. A Gyűrűk ura trilógia 4. A bárányok hallgatnak 5. Star Wars I,IV,V,VI 6. Green Street Hooligans 7. Forrest Gump 8. Bakancslista 9. Blöff 10. Volt egyszer egy Amerika
  2. RichiG23

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Elhúznék erről a lepra telepről, kimennék Belgiumba és rendesen élném az életem. Vennék egy új 730as BMW-t, szép házikót, na meg egy brutális számítógépet. Soha többé nem szednék le egy játékot se, hanem megvenném ami kell, satöbbi.......
  3. RichiG23

    Prison Break

    hát én nagyon remélem lesz befejezése ennek az évadnak......csak kár hogy még juli 16 messze van
  4. RichiG23

    Robogó és gyorsasági tuningolása!

    Hello! lenne egy kérdésem: nekem van egy Peugeot Speedfight 2-es robogóm ami full stage6 tuningos, és azt akarom kérdezni, hogy hogyan kell beállítani a karbit mert feltehetően ezért nem húz olyan jól ha hirtelen állóhelyzetből belerántok. Válaszokat köszönöm előre is!
  5. RichiG23

    Vista SP1 és a 4GB Ram

    Kösz! Megpróbálom, remélem az a hiba. Na ez volt a hiba. Most már felismeri mind a 6 gigát. Kösz szépen! Már azt hittem valami gond van a ramommal.
  6. RichiG23

    Vista SP1 és a 4GB Ram

    Sztem is tegyél fel 64-es Vistát. De amúgy nekem is lenne egy kérdésem: Nekem van 6GB Ramom és 64-es Vistát használok, aminek elvileg korlátlan RAM mennyiséget kéne tudnia kezelni és 6 giga helyett csak 5 gigát ismer fel. Na most én mit tegyek? Am meg sztem a Vista egy kalap szar, én majd felrakok egy 64-es xp-t.
×
×
  • Create New...