Jump to content
PirateClub.hu

szerpp

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About szerpp

  • Születésnap 02/02/1981

Profile Information

  • Neme
    Férfi

szerpp's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Szegény eszkimók de szerintem csak akkor zavar ha fel is ébredsz rá. Amúgy meg szerintem ez is a média felturbózott cikkje. Ha leírták volna hogy ténylegesen mi a kutatás az senkit nem érdekel de hogy megbolondulhatunk az már igen. De az is lehet másodállásban redőnyöket gyárt a cikk írója és fel kell futtatni az üzletet.
  2. 1. A lézer hatást létrehozó elv a válasz populáció inverzió és akkor "szedik ki" a sugarat amikor megfelelő energiájú. 2. A lézer tulajdonságából eredően elég összetartó sugárzás ezért ha letér a pályáról fel se száll mert ott a földön elég.
  3. szerpp

    Fák világíthatnák be az utcákat

    Ezzel csak az a problémám hogy a lumineszcencia jó dolog de azért van egy lecsengési ideje ami az elektronátmenet (S/T átmenet) következménye. Meg azt nem mondta hogy az egész növény világít vagy csak az élő részek mert ha csak az élő részek akkor télen egy picit sötét lenne.
  4. Valószínű hogy ezek a tudósok még nem hallottak a Galápagos szigetekről. Ha ott elég pár generáció akkor Nicaraguában miért ne.
  5. szerpp

    Új fajokra bukkantak Új-Guineán

    A béka tényleg jó Bár szerintem már elértük azt a pontot csak nem vallják be. Ugye így volt ez a globális felmelegedéssel is mikor azt mondták hogy nincs utána kénytelenek voltak bevallani hogy mégis.
  6. Ezt eddig is tudtuk de pl. kobalt is van a szervezetben meg ciánt is megeszed persze átvitt értelemben.
  7. szerpp

    Átlépték a fénysebességet?

    Sziasztok! Yamakasit kiegészíteném mert nekem akvantummechanikában azt tanították hogy a fotonnak csak impulzusa van és ebből lehet következtetni hogy tömege is lehet. Amit Einstein leírt az teljesen megfelel a valóságnak mert gyakorlatilag Ő csak annyit csinált hogy a Newtoni fizikát kiterjesztette a speciális relativitás elmélettel inerciarendszerekre (egyenletes mozgást végző) az általánossal pedig nem csak inerciarendszerekre tehát a gyorsuló mozgást végző testekre is, mert a speciáli relativítás elmélet ezzel nem foglalkozott. A kisérletre meg biztos meg van a magyarázat csak ezt még nem igazán tudjuk felfogni vagy magyarázni mert a legtöbb ember "leragadt" a klasszikus fizikánál és ezzel nem azt akarom mondani hogy az a két tudos is leragadt csak szerintem rosszul magyarázták a dolgot. A másik dolog hogy a fény attól függ hogy mivel találkozik tud hullámként is és részecskeként is viselkedni és mindkettőt bizonyították mára hullámra az interferencia jelenség a részecskére amikor apró csomagokban (kvantumokban) terjed a fény a Frank-Herz kisérlet a bizonyíték.
×
×
  • Create New...