Jump to content
PirateClub.hu

mobilzzone

Veterán
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About mobilzzone

 • Rank
  Zsebibaba
 1. mobilzzone

  Kínai mobiltelefonok

  Kell hozzájuk box. Az már más tészta hogy nagyrészt magadnak kell hozzá barkácsolni kábelt. Ja és emberek, tanulmányozom ezeket a telókat, és most látom, az újabbakon már nem az a megszokott, unalmas, semmire se jó rendszer van, kijött valami új firmware, amit legfőképp az omnia widgetes-több asztalos rendszeréhez lehet hasonlítani, tehát teljesen mindent testre tudsz szabni a telón, plusz betettek mindenféle áttűnési effektet is és így már egészen használhatónak tűnnek! Régen is volt már kínai telóm, de eladtam mert annyira sokat nem tudtam vele kezdeni, mert nagyon alap volt rajta a szoftver, meguntam. Most megint szeretnék egyet )) Videó az új felületről: youtube.com/watch?v=qezggLUgWsI
 2. mobilzzone

  Kínai mobiltelefonok

  Nekem volt egy, asszem kb 6 hónapig. Gondom nem volt vele soha, mindíg megtette amit kellett. Nem fagyott.. nem volt lassú vagy akármi... Ja és itt a márka az.. hogymondjam.. nem számít. Szóval ha ő úgy találja hogy egyszerre két számról kell hogy elérhető legyen, és talál egyet ami két simes és olcsó meg minden, szerintem megveheti nyugodtan, nemhiszem hogy kevesebb ideig fog tartani mint egy normál teló.
 3. mobilzzone

  Kínai mobiltelefonok

  Interneten rendelve lehet hogy drágább, viszont számlát is adnak amivel igénybe lehet venni rossz esetekben a garit. Annyira nem rossz dolog azért. Ritka hogy ezek elromlanak. Az utcán valószínű tényleg a selejt selejtjét árulták. Ismerősömék pl órával tele jöttek haza mert egy kicsi kínai eléjük pattant egy nyitott bőrönddel, tele gagyi rolex-el. Nagyon szépek, marha jó minőségűek, jó másolatok, szépen megvannak csinálva. Namost ez esetben is elromlott pár, dehát darabját akkor számolva kb 200ft-ért vették De.. jó az falun:D
 4. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Mellesleg csak cydiából fel kell tenni a yellowsn0w-t és kész.. ki van sütve. Nincs itt baseband-al szórakozás. 1: Frissítés 2.2-re iTunes-al 2: Quickpwn-al aktiválni meg cydiát feltenni 3: yellowsn0w source-t hozzáadni a cydiában [Hidden Content] 4: yellowsnow telepít, újraindul és kisüt. KÉSZ.
 5. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  @little rocker 93: most nem azért de szerintem tényleg az iphone. telefonnak pda-nak, navigációnak meg mindennek jó, és ez a leggyorsabban fejlődő platform, szinte minden program amit el lehet képzelni, elérhető rá. (márciusban érte el a programok száma az app store-ban a 25000-ret.) ráadásul stabil, gyors, nem lagosak az efektek benne stb.. és az árakról... eredetileg az apple is csak annyit kér a termékeiért, amennyit az igazából megérnek, csak mivel itthon nincs hivatalos apple store, csak viszonteladó, ezért még meg kell fizetni a plusz postát mire lejön ide, meg maga a viszonteladó is hogy keressen rajta, rátesz valamennyit.
 6. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  A legtöbb ember ellenkezőleg van ezzel, először ipod vagy iphone, mert arról többet hallani, aztán mikor rájön hogy az apple egy számítástechnikai cég eredetileg, akkor kezdik el megnézegetni/felfedezni a mac-eket is, és rájönnek hogy lehet kéne egy ilyen is... Minden apple cucc jó, mellesleg az eladásaik nagyobb részét az ipodok (és mostmár az iphoneok is) teszik ki.
 7. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Ingyen.. nem ingyen.. marhára mindegy, egy nap múlva a kiadás után tele lesz vele a net.. Valamilyen módon nekik is meg kell csinálni. Meg gondolom azért teljesen nem is akarják megszűntetni a downgrade lehetőségét.
 8. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Míg nem jöttem, és adtam a reményt, hogy vaterán meg ebay-n be lehet majd szerezni olcsóbban, addíg mindenki a t-mobile-os verzióban gondolkozott, most meg hogy hallottam hogy mégis csak a t-mobile-nál kell venni akkor meg lemondotok róla? Szerintem 52-ért még ígyis nagyon meg fogja érni.. végülis.. egy ekkora nagy touch kijelző.. (ami ráadásul nem a régi nyomáson alapuló.. hanem a mikrorezgéseket érzékeli..) meg gps, meg 3g.. A W910i-re is tudom vannak progik, de olyanok nem lesznek mint az iphone-ra.. olyan szép teljesképernyős jólkidolgozott 3d játékok, mivel a w910i-ben soha nem lesz olyan jó grafikai proci. Én biztos hogy nem vennék más telót. Mióta belekóstoltam ebbe az iPhone világba(és még most jövök rá.. hogy mit tartogat majd még ez..) azóta tudom mit értenek azon a megszállott "júzerek" hogy "apple életérzés". Mióta meglett az első iPod-om, és az első iPhone-om azóta tudom hogy nem akarok ebből a körből kiszakadni. Azóta tudom, hogy a következő gépem Mac lesz.. (valószínű egy Mac mini, mert igazából az való a váltás előtt álló júzereknek, és az a legolcsóbb.) Persze mindenki ahogy akarja Ja és bocs az OFF-ért
 9. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Van külön installerből feltehető progi ami két iphone közt tud fájlokat küldözgetni, csak a másik telóra is fel kell tenni azt a progit. A gond ezzel hogy a bluetooth-on át történő fájlmegosztást nem tudja megcsinálni, tehát csak két iphone között történhet majd a dolog. És jelenleg fogalmam sincs melyik az a progi, pont énis ezt keresem. Ja és Rossz hírek! Amit az előző hozzászólásaim közt valamelyikben írtam, hogy jobb lesz beszerezni ebay-n.. kivenni a sim-et és jailbreak-elni.. ez nem fog menni mert már rájött az AT&T hogy mindenki ezt csinálja és "in store activation" lesz, tehát rögötn aktiválják a benne lévő simkártyát, így mindenképpen lesz 24 hónapos hűségnyilatkozat. Asszem mégis a legjobb az lesz ha megvesszük majd a trémobilnál
 10. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Hát elég jó minőségű játékok lesznek rá ahhoz hogy nekem ne kelljen külön "játékgép". Ja és a jailbreak fogalmát az előbb leírtam. A jailbreak magában nem tartalmazza a függetlenítést. A jailbreak azt csinálja hogy patch-eli a spring board-ot (olyan mint a finder vagy az explorer.exe, csak ez az iphone-ban van), hogy az alkalmas legyen a külső programok befogadására, hogy egyáltalán megjelenjen a listában az amit felteszel a telóra. Meg asszem pár framework-öt is módosít, plusz felteszi az installer programot.
 11. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Tessék: [Hidden Content] Ja és ha már fel van törve, akor frissítés után már a jailbreak nem lesz ott, és ha mondjuk volt egy 1.1.1-es telód függetlenítve meg jailbreak-elve meg minden és frissítesz 1.1.4-re akkor mint mondtam a modem firmware is frissül így függetleníteni is, meg jailbreak-elni is kell a frissítés után. Ezt mindet megcsinálja a ziphone ha rányomsz a Do it all! gombra. a moderátornak.. : (..tudom hogy direkt linket nem szabad adni.. de most írjak inkább komplett tutorialt, hogy hol találja..?)
 12. mobilzzone

  Kínai mobiltelefonok

  10ezer? Ez hülyeség. A csávó akitől én vettem (kínai..) azt mondta hogy maga a töltő kb 2$ és azt mondta hogy 10-ért már postaköltséggel együtt küldi.
 13. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Pedíg nem.. grafikus felületű programok.. pl a ziphone olyan hogy kiveszed a telót a dobozból rálököd a gépre, elő a ziphone programmal azon meg van egy olyan gomb hogy Do it all! katt rá, 10 perc múlva kész. Már csak meg kell várni hogy támogassa az új iPhone-t És hogy pontosan leírjak mindent..: Az iphone szoftveres része két nagy részből áll: a modem (baseband) és a tényleges szoftver. A modemben van a bootloader, amiből van 3.9-es és 4.6-os verzió. Hogy melyik a jobb azt ne kérdezzétek mert semmi különbség nincs köztük. A 3.9-es bootloader volt természetesen először, ez volt az 1.1.1 és annál régebbi szoftvereken. Mikor bejött az 1.1.2, akkor voltak gondok a feltörésekkel, mert az új szoftver mellett jöttek a 4.6-os bootloaderek, aminek a feltörése már sokkal nehezebb volt. Ha jól emlékszem egy hónap múlva már ezzel sem volt gond. Minden verziójú szoftver ipsw (software restore fájl) filejában benne van a modem firmware és a szoftver. Szoftver frissítésnél tehát a modem is frissül. Minden modem verziónál külön támogatást kellett hozzáadni a feltörő programokhoz, hogy lehessen a modemet függetleníteni. Minden szoftver frissítésnél frissül a modem is az adott szoftver verzióhoz tartozó modem firmware-el. Akkor nem frissül ha látja az itunes hogy már amúgy is azon a modem verzión vagy amire frissítene. Ilyenkor van az hogy restore után nem kell mégegyszer függetleníteni a telót mert ugye a modem nem lett módosítva. Ilyenkor csak jailbreak-elni kell és aktiválni. A jailbreak magában nem tartalmazza a függetlenítést. A jailbreak azt csinálja hogy patch-eli a spring board-ot (olyan mint a finder vagy az explorer.exe, csak ez az iphone-ban van), hogy az alkalmas legyen a külső programok befogadására, hogy egyáltalán megjelenjen a listában az amit felteszel a telóra. Meg asszem pár framework-öt is módosít, plusz felteszi az installer programot. A nagy áttöréseket az iPhone feltörés téren Zibri hozta. Ő egy olasz tag akinek a ZiPhone nevű programjával gyerekjátékká vált a feltörés, és többé nem kellett több oldal hosszú tutorial-okat követni hogy hogyan is csináljuk azt a fránya jailbreak-et. Az 1.1.4-es verziót is sikerült kivégeznie 3-4 nappal annak megjelenése után. És még ma is sokan használják az ő programját, mert tényleg egyszerű. Majd ezután jött az iPwn-er vagyis a pwnage tool, az orosz iPhone-dev team által, ami lehetővé tette hogy egy patch-elés után már olyan átalakított szoftvert tegyünk fel alapból az iPhone-ra amivel már később nem kellett foglalkozni mert restore után rögtön működött. Tehát patch-eli a telót (ezzel lehetővé téve azt hogy az iPhone befogadja az átalakított szoftvert), és átalakítja az ipsw fájlt úgy hogy restore után ne kelljen feltörni a telót. Huhh, na ez is szép kerekre sikeredett =]
 14. mobilzzone

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  Biztos hogy 11-e után már jönni fog be vaterára meg egyéb helyekre, azok által akiknek pl van kint ismerőse... Ott megveszitek szépen (vagy ebay-n) megvárjátok zibri barátunkat hogy megcsinálja az új ziphone-t(mivel nem elég azt kitalálni hogy a szoftvert hogy patcheli.. a baseband teljesen más lesz mert maga a telefon már hardveresen is más..) aztán ennyi. Elrontani nemigen tudod.. ha mégis akkor végső esetben: go to iStyle bolt és megcsinálják. Valószínű a pwnage tool is frissülni fog iPhone 3g támogatással. Gondolom lesz külön olyan gomb az új feltörő progikban, hogy iPhone 3g meg hogy iPhone mert a régi iPhone-ra is meg fog jelenni az új 2.0 A múltkor megnéztem az egy és háromnegyed órás legutóbbi WWDC-t és elképesztő milyen dolgokat mutattak benne. Olyan játékok meg programok lesznek iPhone-ra hogy besz*rás. Ezek után dobhatjátok majd el a psp-t... Gondolom mivel jönnek a fizetős programok iphone-ra ezért meg fog jelenni az iPhone warez is.. Ja és a gps kérdés hogy gány meg stb.. hát gány persze.. addíg míg nem jön ki majd rá az iGO, ami elég szép minőségű térképet tud majd tárolni a 8 és 16 gigás háttértárakon. És 52000 előfizetéssel lesz az 100%... inkább megéri majd behozatni amcsiból.. ebay-n megvenni aztán otthon megcsinálni, mert úgyis egyszer felfogod törni mert a 3rd party programok nélkül egy kicsit uncsi az iPhone. Gyárilag független iPhone-ról itthon ne is álmodjatok. Úgy lesz az függetlenítve mint eddíg. Az apple boltjaiban sem fogják függetlenül árulni.(ezt polip14 mondta) Amcsiban is az apple boltokban úgy árulták hogy benne volt az att-s kártya, amit majd otthon aktiválhatsz. ( ez volt eddíg benne a szép, hogy ideadták az előfizetéses árral, gondolván hogy te majd aktiválod és akkor szépen tejeled nekik majd a havi díjat, de.. akár ki is szedhetted belőle a kártyát aktiválás nélkül és csak szimplán jailbreak-eled.) Destro kérdezte az előző oldalon: 1. Kérdés: csak iTunes al lehet összekötni a PCvel, mert nekem nagyon nem szipatikus az a program ? 2. Ennek vajon a bluetootha már együtt tud dolgozni a többi telefonnal? mert az előző nem látott egy telefont sem. A válaszok: A bt megint csak az apple bt fülhallgatóval lesz jó szerintem, és csak iTunes-al lehet összekötni. Bár valószínű más progik is fognak megjelenni hozzá mert iPod-hoz is jelent már meg ilyen program azoknak akik nem akartak itunes-t használni. Huhh... Mit írhatnék még.. Kérdezzetek!
 15. mobilzzone

  Kínai mobiltelefonok

  Igen, ez igaz, nekem is végülis a töltőm megment az első használatkor megsült.. megbeszéltem a kínai csávóval és azt mondta hogyha veszek majd valamit legközelebb akkor ingyen mellétesz egy töltőt a következő rendeléshez. Meg azt is mondta hogy 10$-ért el is udja külön küldeni.. magát a töltőt ingyen mert amúgy sem érhet valami sokat.. nekem csak a postát kellett volna kifizetnem, a kábelemmel nekem semmi baj nem volt.. király még most is. Tehát olyan helyen kell ezt venni, ahol el tudod majd érni a kínai beszállítót.. hogy tudj majd esetleges hibák esetén venni másikat. Ha pl vaterán megveszed vagy valaki mástól.. akkor is már valószínűleg nem tudsz majd újat szerezni semmiből. Mert az eredeti eladót aki küldte magyarországra azt már nem tudod elérni.
×