Jump to content
PirateClub.hu

teresdo

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

teresdo's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. teresdo

    Metál

    Magyarok: - Ossian - Pokolgép - Kalapács - Alvin és a mókusok - Dalriada - Moby Dick - Akela - Tankcsapda - Rómeó Vérzik Külföldiek: - Manowar - System of a Down - Serj Tankian - Slipknot - Cradle of Filth - Rhapsody - DragonForce - HammerFall - Amon Amarth - Ensiferum - Turisas - Korpiklaani - Disturbed - Children of Bodom - Korn - Stratovarius A magyarok közül a Heavy Metal, és a Rock dominál. Külföldiek közül a Heavy, a Power, és a Folk Metal. A Rock örök és elpusztíthatatlan! A Metal az az egyik olyan dolog, amiért megéri élni, halni az életben! Ossian - Rocker vagyok Ossian - A Rock Katonái Pokolgép - Újraszületnék Pokolgép - Gépinduló Akela - Rockernek Születtem Manowar - Brothers of Metal Manowar - Kings of Metal Manowar - Die For Metal Manowar - Gods Made Heavy Metal Na, ezek a számok tényleg erőt adnak.
  2. teresdo

    A fogadás

    Ez tényleg jó.
  3. teresdo

    Kép kéregető

    Valami extrém Rockert, Metalosat.
  4. Sajnálatosan látom, hogy Eger nem került fel a listára, annak ellenére hogy milyen csodálatos hely. Egy délutáni séta az Érsekkertben, vagy a Szépasszony Völgyben...
  5. teresdo

    Kedvenc Vers, Idézet

    „Állj a bátrak közé. Úgyis ott van a legtöbb hely.” (Anita Roddick)
  6. teresdo

    A rövid élet nagy feladatai

    Ez nagyon jó, köszi.
  7. teresdo

    Telepítés

    Azthiszem, akkor bukott a laptopom =/ KIVÉVE HA! Egyik barátom azt mondta hogy van VistaBootPRO 3.3 ami megkérdezi hogy belépéskor meliyk operációs rendszerbe lépjek be. Szóval ha megveszem a laptopot, letöltöm vistára ezt, felteszem az xp-t a vista mellé, így bekapcsoláskor mindig megkérdezi majd hogy hová akarok belépni. Lenne a laptopon: vista + xp----> lenne ez által baj?"Összevesznének"? Lassítaná a laptot? a 250 GB-ből csak 125-öt tudnék használni? Nem tudom lehet e azt hogy a vistára rátelepítem az xp-t? Mert ilyenről is hallottam. Egyik barátom 3 hónapja vett egy gyári Vistás laptopot, mint ez is, és feltudta rakni az XP-t minden komplikáció nélkül(majd ő nála is utánna kérdezek)
  8. teresdo

    Telepítés

    Nagyon köszönöm! Akkor csak annyi a dolgom hogy rátelepítem Vistára és rendesen menni fog, vagy pedig rátelepítem Vistára, és amiket nem ismer fel azokhoz letöltöm az illesztőt? Ha majd esetlegesen le kéne töltenem az illesztőket, akkor a "Driver and Utilities"-ből mindent kivéve az Nvidiat mert ATI van benne. Viszont az "Empowering Technology and Utilities"-ből is mindent? És ugye a Bios-ból nem kell elvileg letöltenem?
  9. teresdo

    Telepítés

    Itt van: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=14897 Acer Extensa 5620G-5A2G25Bi notebook Remélem megy rajta az XP :S
  10. Na lássuk... A közeljövőben szeretnék venni egy laptopot, és Vista helyett XP-t szeretnék rá(gyári vista van rajta). Tudtommal 2 megoldás van: Vistára rátelepítem az XP-t, vagy a második, hogy Vista mellé telepítem. Ez eddig még nem okozna gondot, de ugy hallottam hogy nem akarja már a driver felismerni az XP-t, és sok illesztő progit kéne így leszednem hozzá. Kérdés: Tényleg sok dolgot nem ismerne fel ha rátelepíteném Vistára(csak XP-t akarok), vagy pedig nem lenne gond?
  11. teresdo

    System of a Down: BYOB

    Nem rosszak Egyenesen szánalmasak (N)
×
×
  • Create New...