Jump to content
PirateClub.hu

edemen

Veterán
  • Pontszám

    91
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

edemen's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. én vagyok a minden lében két p*nába álló kanál
  2. edemen

    Avatar

    Avatar sztem is
  3. edemen

    Konzol vs PC

    bocsi a dupla postért szarakszik a netem
  4. edemen

    Konzol vs PC

    bocsi mind2-en félreértettünk vmit bocsi... 1. Én úgy gondoltam hogy ha korlátlan pénz állna a rendelkezésedre akkor milyet vennél vagy milye konzolt szeretnél... És mivel elvileg a régi x-box ps játékok futtathatók az újon (mondom elvileg mert nem volt még dolgom vele) ezért ki az aki ps2-t szeretne(biztos van olyan de én csak 1 embert ismerek a 9 éves öcsémet)... Szval én félreértettem egy kicsit a szavazést mind1... Am meg fél 11-kor (nézd az időt) akkor már fáradt szoktam lenni szval hajlandó vagyok nagy hülyeségeket írni 2. Te viszont az értetted félre h én lenézem a kézi konzolokat... Bocsi én szeretem őket, van is egy a bátyámnak. Én azt írtam nekem nem kell kézi konzol. Télleg jó h lehet akárhova vinni de a zenehallgatáson kívűl nem használnám másra villamoson egy 5 perces úton... Szval nekem nem kéne... Más aki utazik ide-oda és nem akar notebookot venni annak tökéletes egy filmnézésre vagy kikapcsolódni egy játékkal...
  5. edemen

    Melyik volt a legjobb KGST autó?

    Trabant... Egy rokonom a világ végére is elment azzal
  6. edemen

    Ki a legjobb magyar rapper?

    Nem szeretem Fankadelit mert szerintem önsajnáló rapper... Am meg Mentha.
  7. edemen

    Melyik a legjobb Grand Theft Auto?

    A legjobb rész sztem a San Andreas. Ezt azért mondom mert a GTA IV-el még nem játszottam videók alapján meg nem ítélek... De ha kijön van rá egy erős tippem hogy az lesz a legjobb rész
  8. edemen

    A villanykörte

    Hehe ezek jóók...
  9. Nem igazán érdekel a design... Legyen átlátható és kész.
  10. edemen

    Nintendo ds vs psp

    A Nintendo ds-el jobb játszani egy kicsit az érintőképernyője miatt... De mivel nekem a graf is számít ezért a mindkettőre szavaztam...(psp-n jobb a játék grafikája)
  11. edemen

    South Park vs. Family Guy

    5 Family guy részt láttam... Nem rossz, nem rossz dehát mégsem egy South Park
  12. Mért te tudod?? Nem hiszem h megsértenél vele bárkit de mintha a Bia-ban nem ugyanazt kéne csinálni... Oké nem annyira agyatlan de alapjaiban nem különbözik.
  13. Nem... Egy csomó sportban van h nem a jobb győz. Azért mert volt az ellenfélnek egy rossz napja + a győztesnek nagy mákja volt. Forma1-ben meg annyira nem számít a tudás mert aki kikerül oda az profi pilóta és nem sok különbség van 2 versenyző között ezen a szinten. Azért mert Massának volt két bakija ami miatt elvesztette a címet, meg Hamiltonnak rohadt nagy mákja erre csak azt tudom mondani h ilyen az élet... Meg jó kocsi volt Hamilton segge alatt. Nem véletlen h minden majdnem minden évben más a világbajnok az előző meg valahol a 10-ik helynél tart... Rossz lett a kocsi erre az évre, jövőre jobbat kell csinálni. Összesítve sztem Massa jobban megérdemelte volna.
×
×
  • Create New...