Jump to content
PirateClub.hu

DriftKing

Veterán
  • Pontszám

    774
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by DriftKing

  1. ASI Tetsu GTR: giccs 800 lóerővel
    Aranyszín fényezés, malomkő méretű felnik, sormintás szélű virágos abrosz motorháztető - így tuningolnak Bentley Continental GT-t Japánban, legalábbis az ASI nevű tuningcégnél.


    f.jpg


    A meglepő külsőségektől eltekintve alapos, de szokványos tuning eredménye a japán Bentley. A hatliteres, ikerturbós W12-es motor tartalékait elég tisztességesen kiaknázták az ASI mérnökei, kerek 800 lóerőt hoztak ki a motorból, amely így alaposan megdolgoztatja a négy hajtott kerék ujjnyi magas gumiabroncsait. Emellett kiszélesítették az autót, kicserélték a lökhárítókat, és a virágmintás motorháztető sem szokványos darab. Karbonszálas műanyagból készítették - akárcsak a csomagtartófedelet és a rajta pöffeszkedő nagy légterelőt is -, így csupán 7 kilogrammot nyom.

    r.jpg


    Ha nem volna a különös dekoráció, az ASI Bentley talán elsikkadna a tuning-sportkocsik rengetegében, így azonban inkább csodálatot, döbbenetet vagy rettenetet vált ki a nézőből ízlésvilága és vérmérséklete szerint. Amit viszont igazán nehéz elképzelni, az az, hogy kik veszik majd meg azt a 29 példányt, amelyet a japán cég elő szeretne állítani. Amerikai rappereknek túl ábrándos, mangaszemű japán diáklányoknak túl drága, dúsgazdag, idősödő autógyűjtőknek túl komolytalan...

    s.jpg
    fs.jpg
    ft.jpg
    rs.jpg
    rsu.jpg



    forrás: totalcar.hu
  2. mekkora állat szülők vannak :D de a a Safety First-ös medencés kép se semmi...

     

    pic59828.jpg

     

    pic59827.jpg

     

    giraffewater.jpg

     

    Rubik kocka szőkéknek:

    rubikscubeforblondes.jpg

     

    Mocsok macsek:

    pic42483.jpg

     

    glas_in_lood.jpg

     

    240-nél :D

    240.jpg

     

    anycrotch.jpg

     

    YMCA :D

    pic35202.jpg

     

    pic16403.jpg

     

    pic50694.jpg

     

    officeassistant1.gif

     

    repülésbiztonság:

    safety01.jpg

  3. hát igen, az internet egyik nagy hátránya, hogy megtalálod a világ minden pontján lévő hülyéket, akik még dicsekednek is a hülyeségükkel.

     

  4. Érkeznek az első Dodge Challengerek


    s.jpg


    Kezdhetnek örülni a Challenger SRT8 vásárlói. Az idei évre szánt 6400 darabos kontingens első ezer autóját útnak indították a kereskedőkhöz, és bejelentették, hogy július végéig a többi autót is legyártják és kiszállítják. Sajnos ezzel el is fogynak a 38 ezer dolláros izomautó idei példányai, 2008-ban már legfeljebb másodkézből lehet megvásárolni a Chrysler új csillagát.
    A cégnek igazán jókor jön a bemutató, hiszen a 300C óta nem jelentkeztek semmilyen igazán karakteres modellel, a Challenger sikeres bevezetésével viszont megerősíthetik a márka tengerentúli megítélését, és ezzel fellendíthetik az eladásokat.

    f.jpg
    fs.jpg
    i.jpg
    r.jpg
    rs.jpg


    forrás: totalcar.hu





×
×
  • Create New...