Jump to content
PirateClub.hu

CrazykE

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About CrazykE

  • Születésnap 09/09/1994

Contact Methods

  • MSN
    tamas_reizinger@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.globalmusic.mlap.hu/

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Mágocs

CrazykE's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. CrazykE

    TOP 5

    1. Killakikitt-Az igazi kezdet 2. Quimby-Legyen vörös 3. Killakikitt feat.NKS-Brigád 4. Kottonmouth Kings-Wheres The Weed At 5. Eagle Eyed Cherry-Save Tonight
  2. áá már mindegy... megkérdeztem már régebben de megint csak nemet mondott.. olyan nagylánynak tartja magát..már nemis szimpatikus..
  3. CrazykE

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    ezaz, tökmindegy mekkora, tudjad használni!! bár nálunk is a fiúk körében állandóan azt kell halgatni hogy kinek a legnagyobb meg egymást oltogatják hogy neked tök kicsi..:S
  4. CrazykE

    Nagy mell, vagy kicsi?

    közepes az a tuti nem ilyen nagy focilabdák és lehúzzák a földre neki...
  5. értem köszi igazad van nincs vesztenivalóm..
  6. CrazykE

    Ki mire gerjed be?

    hát én elsőre meglátom a csajt rögtön a mellére akad a szemem.. de természetesen a fenekét is nézem de nálam a Mell a top!
  7. CrazykE

    Hogyan járjunk gazdag csajjal?

    hmm figyelj akkor lehet vele elkezdeni SZERINTEM ha nem nagyképü arra hogy gazdag.. Pl ahol én lakok ott van a település leggazdagabb csaja és ő az egyik legrendesebb is.. tehát megkell győződni hogy nagyképü e ha nem simán lehettek úgy mint egy veled egy pénztárcájú csajjal.. és én már voltam így és fullra megértettük egymást.
  8. de mondjuk én most 8-adikos vagyok.. a csaj meg elballagott a szomszéd városba jár suliba ez se nehezítheti meg a kapcsoltatot? vagy azért kérdezzem meg?
  9. igen igen.. bár 2éve megkérdeztem akkor aztmondta fiatalvagyok.. de mondjuk lehet akkor még más volt.. Szerintetek lehetett férfiasodni annyit h járjon velem.. mert 2éve még nagyon gyerek fejem volt..
  10. CrazykE

    Tanulj meg puncit nyalni!

    hallod somlai4 énis most törit "tanulok"... egyébként igen részletes leírás nagyon hasznos is.. majd egyszer kipróbálom! :P
  11. Hello! Van egy lány aki tetszik nekem. Magasabb vagyok nála meg minden csak 1évvel fiatalabb? Szerintetek bejönék neki? vagy mit tegyek? Így is lehet belőle valami? Segitsetek. Tippeket, tanácsokat várok. Előre is köszönöm!
  12. hát kb 8-9évesen mikor egyszer hajnalba felébredetem senki nemvolt otthon és a videóba egy filmet akartam berakni vagy mesét már nem tudom.. és benne volt egy kazetta beinditottam és akkor döbbentem eggyet h ez nem nagyon mese meg nemis film.. ez pornó utánna jöttem rá bővebben miez.. de ha egyszer meglátja az ember mikor kisebb sokkal kiváncsibb lesz hogy mi is ez igazából.. :D
  13. CrazykE

    Mennyire vagy meleg?

    40% Bár semmit nemértettem csak ahova jól esett oda kattintottam :P
  14. CrazykE

    Mosógép és szex?

    hát venni kell valami ócskatelepről egy mosógépet az aztán rászkódik nem mint a mostaniak azt akkor adni neki
×
×
  • Create New...