Jump to content
PirateClub.hu

Tamás13

Veterán
  • Pontszám

    42
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Tamás13

  1. Tamás13

    Szellem járás

    Hehe ... érdekes dolgok ezek :/
  2. Tamás13

    Mi vagy?

    Vámpír
  3. Tamás13

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    Mindent tudó T(ré) gomb: sajnos a nagy igazság hogy a török császár ....perverz volt.Igazából kitervelte az egészet.Egyszer lerakta a földre a gyémánt félkrajcárt és elbujt.Mikor a kiskakas bement és lehajolt a gyémánt félkrajcárért akkor akkor :'( JAJJ nem bírom tovább mondani szörnyű. Mi az élet értelme ?
  4. Bár igazatok van :D néha én is röhögtem rajta.
  5. Nah hát ide írni azokat a vicceket amik nagyon szánalmasak és már azn röhögsz milyen sz** vagy eggyátalán nem is röhögsz rajta.Akkor kezdeném. Megy egy nyuszi az erdőbe és mosógép. Mit mondott Batman Robinnak mielőtt beszáltak a Batmobilba? Gyere Robin száljunk be a batmobilba. Két elefánt ül a fán az egyik azt mondja a másiknak. -Te szerintem ugorjunk le és jó lesz! Leugrottak és jó lett. Az okos és a buta gyerek beszélget: Okos gyerek: Játszunk olyat hogy kérdezek valamit és ha nem tudsz válaszolni adsz egy százast. Aztán te is kérdezel és ha esetleg nem tudom a választ én adok egy ezrest neked. Jó? Buta gyerek: Jó. O.gy.: Mi az, 4 lába van ülünk rajta? B.gy.: Nemtom, itt egy százas. O.gy.: Hát a szék! Akkor mi az, 4 lába van és eszünk róla? B.gy.: Nemtom, itt egy százas. O.gy.: Hát az asztal! Na jó most kérdezz te! B.gy: Mi az, 45326721 lába van és 54543234 szeme? O.gy.: Ezt tényleg nem tudom, itt az ezresed. Egyébként mi az? B.gy.: Nemtom, itt egy százas. ..... Két tégla megy a sivatagban és az egyik megszólal: - KŐ! Két szar megy a sivatagban, odamegy a fos megkérdi veletek tarthatok? - Nem! Ide csak a kemények tartoznak Nyuszika megy az erdő szélén, egyszer csak leeseik.... telefon csörög... -haló -haló, önnek megy a hűtője? -igen megy. -akkor menjen utána! Kőműves Kelemen vacsoránál a fiának: - Egyél fiam, anyád már fal! - Mit mond az udvarias terminátor? - Bocsánat, hogy félbeszakítom... A székely a megrakott szekerével, nagyon nehezen caplat fel az emelkedőn. Felérvén így szól: - Hú, ennyire még sosem izzadtam meg! - Én sem - mondta a ló. - Még sosem hallottam lovat beszélni! - Én sem - mondta a szekér. Nah jó ennyi nem bírom tovább írni mer ez már félelmetesen sz**
  6. Tamás13

    Állítólag

    Jó kis sorozat az biztos!!
  7. Tamás13

    Szellem járás

    Én hiszek a szellemekben még ilyen dolog nem történt velem de azért ezt a képet itt már nem hiszem el :
  8. Tamás13

    Metál

    Én mostanába szinte csak Sonata Artica- t halgatok.Nagyon nagy banda.Egyenlőre még az első 2 albumot emésztem .De amúgy az egész jó nagyon. Ha valakinek kell szóljon és fölrakom az összeset!
  9. Tamás13

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Ez már egyszerűen annyira szar......hogy JÓ!
  10. Tamás13

    Állat utánzás!

    zsif-zsif----> zsiráf
  11. Tamás13

    Nyomozósdi

    MAGYAROK! Ceruza vagy toll ?
  12. Tamás13

    Sperma kinek mikor jött meg?

    Nekem is:D(még jó ) balkari1: szerintem csak idő kérdése!
  13. Tamás13

    Igaz vagy Hamis

    Igaz! Hamis ?
  14. Tamás13

    nevessunk egyutt!

    :D:D:DD:D:DD:) D?D:D:D:D:DD:D:D:DDD:D:DD::D:DD:D:DD:D DD)D)D :D:D:D:D:: : ) :D:D:DD::X:D:D: ) : :X:::XS:X:SX:S :DDD)DD : ) : )
  15. Tamás13

    Nyomozósdi

    Ezt csak tőlük tudod megkérdezni.Keress egyet. Pisi vagy kaki vagy pisikaki vagy pisikakibüfi ?
  16. Tamás13

    Csend

    sztem : Nah elmék már fáj a hajam ...aztán meg megvakarom a fogam mer bazira viszket. bye
  17. Tamás13

    EMO vers

    HmMmmm. Csodálatos!
  18. Tamás13

    Előadók

    Cradle Of Filth
×
×
  • Create New...