Jump to content
PirateClub.hu

Balu14

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Érdeklődés
    Freestyler

Balu14's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Balu14

    Tápegység hiba?

    Az a helyzet, hogy most néztem meg egy működő,másik táppal,de nem az lett a gond,szóval elvileg más hardver van ötleted ,hogy mit lehetne kezdeni vele?:Sköszi
  2. Balu14

    Tápegység hiba?

    Köszi a választ,hát az az igazság,hogy jogos a kérdésed,csak a bátyámat nem érdekelte igazán,hogy zúg,én meg nem ültem sokat előtte,mert a sajátoméval gépezek:) de majd megnézem egy másik táppal és okosabb leszek;-)
  3. Sziasztok! A bátyám gépe már egy jó ideje(több hónapja)eléggé hangosan zúgott,krepegett,most az utóbbi napokban pedig mintha egy kicsit füstszagot is lehetett volna érezni a gép felől! Aztán egyik nap bekapcsolnánk és semmi reagálás nem volt! Ez valószínűleg táp hiba lehet,igaz? Vagy esetleg proci?mert ha más romlott volna el,attól még legalább beindulna. Aki tud segíteni,azt megköszönném
  4. Mármint mire gondolsz?procira és ramra is együtt?vagy szted meddig mehetnék el?(bocs h így másfél hónap múlva írok,csak el is felejtettem)
  5. Hellosztok! Egy E7200-as procim van, aminek ugye az alapórajele 2.53GHz. Nah én ebből szeretnék egy nem olyan vészes tuningot, pontosabban 3-3.2GHz-re szeretném majd húzni, így talán már ki fogja hajtani a HD5670-et. Ennyit meg lehet oldani alapfeszen és gyári hűtővel,mert igazából nem szeretnék majd még pluszba költeni az új gépre hűtő szempontjából? Szeretném ha vki leírná,h pontosan miket kell majd állítanom,h a 3-3.2 GHz meglegyen,mert a régi Celeron procimat is húztam,de hát az nem volt nagy szám,csak az FSB-n kellett állítani. Az alaplapom egy Gigabyte P35-S3G, a memória pedig 2*1GB Kingmax 800MHz. Előre is köszönöm a válaszokat!!! ezt már korábban kaptam segítségként: "Inteles gépben a ügyelni kell az FSB:DRAM arányra, ami 1:1-nél nem lehet kisebb. Ez azt jelenti, hogy - mivel a RAM-jaid nem kimondottan tuning-RAM-ok, így nem is hinném, hogy sokat lehet rajtuk húzni - a procid PSB-jét kéne 400 MHz-re beállítani, és mellé egy 7,5-ös szorzót (7,5 x 400 = 3000 MHz). Így a procid FSB-je és a RAM-ok 1:1-es szinkronban mennének, ez lenne a legideálisabb. Nem kizárt, hogy a procinak adni kell majd egy kis plusz fesz.-t, de nem gond, 1,4V-ig nyugodtan elmehetsz, vagy akár kicsit tovább is. De mindenképpen érdemes a lehető legkisebb fesz.-t adni neki, amin még nem fagy a gép. Mondjuk kezdetnek beállítod 1,3-ra, és ha tesztprogramok alatt se fagy le, akkor visszaveheted a fesz.-t egy fokozattal, aztán megint tesztelsz, és így tovább, aztán ha már fagy a gép, visszaállítod a legutóbbi jó értéket, ami elég. Ezeken kívül még be kell állítanod a PCI-E Frequency-t 100 MHz-re (ezt le kell fixálni, mert az FSB emelésével ez is nőhet, ha Auto-n hagyod), valamint a memóriák késleltetését 5-5-5-18-ra (vagy a gyári adatra, de az valószínűleg ez lesz). Még érdemes a RAM feszültségét is belőni fix-re, ugyanúgy kipróbálgatni, hogy melyik a legkisebb Volt, amin még stabil. Teszteléshez ajánlom az Orthos nevű programot (google-lel megtalálod), ha kb. 1 órát lefut, akkor már biztos lehetsz benne, hogy stabil a gép. " Na most ezeket én szépen be is állítottam,de miután elmentem és újraindul a gép nem tölti be a windows-t,hanem folyamatosan 2-3szor újraindul,amíg vissza nem áll az eredeti állapotba. Mi lehet a hiba?ha vki esetleg tudja,írjon már légyszi! bocs h hosszú voltam...
  6. Kösz szépen én is nézegettem már a kártyákat és egy infos ismerős által jó áron tud majd hozni nekem pont egy HD5670-et!
  7. Sziasztok! Az a problémám,hogy a VGA-m tönkrement és egy újat szeretnék vásárolni, a korábbi egy ATI HD3870 GDDR3 512MB PCI-E típusú kártya volt. Árban nem költenék rá többet 15k-nál, egy naggyából hasonló erősségű kártyával is beérném akár, persze ha esetleg jobb is van akkor nem bánom config: Gigabyte SA-P35-S3G Intel Core 2 Duo 2.53 Ghz processzor 2 GB DDR2 Kingmax Ram 800MHz 400W Chieftec táp Valaki jobban jártas most a témában ha segíteni tudna, azt megköszönném!!! Üdv, Balu14
  8. Balu14

    TOP 5

    1. David Guetta, Sebastian Ingrosso, Dirty South ft. Julie Mc Knight - How Soon Is Now (Extended Version) 2. Bingo Players Feat. Dan'thony - I Will Follow (Original Mix) 3. David Guetta & Akon - Sexy Bitch ( Michel Extended Version ) 4. Dirty South - We Are feat. Rudy (Avicii Remix) 5. Erick Morillo feat Deborah Cooper - I Get Lifted (Michael Gray And Danism Remix)
  9. Balu14

    Formula 1

    Hát érdekes egy verseny volt! A Ferrarit sajnálom,nem akar bejönni mostanában egyszer sem a taktikájuk, bár még elég lassú az élmezőnyhöz képest az a vas, ha pedig ápr 14-én nem bukják be a diffúzor -ügyben sem Brawn-ék, akkor ezt a Buttont nehéz lesz megközelíteni!!! Egyébként nekem a Palik-Czollner kettőssel nincs nagyon bajom,az tény, h jó sok hülyeséget beszélnek néha,de engem annyira nem zavar,tudok jókat röhögni rajtuk, s sztem még mindig jobb mintha vki olyan ülne helyettük ,aki végignyomja a futamokat poén meg hangfelemelések nélkül!
  10. Balu14

    Formula 1

    Nem értem miért csinálta Kubica én sem, de sztem ha gyorsabb volt ha nem,ebbe már nem kellett volna beleavatkoznia, kivéve persze ha szándékos volt!!! Én azért örültem neki!
  11. Balu14

    Formula 1

    Hát sztem is ha már nem lett világbajnok Massa legalább egy Palik ordítás kellett volna a végén h kiessek a székből!!!
  12. Balu14

    Formula 1

    Még ilyen versenyt!!! Már 2 körrel a vége előtt nagyon örültem h Vettel megelőzi Hamiltont, de ááááá miért kezdett rá jobban esni akkor Glock marad és......... ilyen versenyt!!! Spa elbújhat meg a tavalyi brazil nagydíj is!!! Massa szép volt !!!!
  13. Balu14

    Konfigurációk, alkatrészek

    Jaja, sztem is egy Gigabyte alaplap hasonló árban,meg plusz 1 Gb ram, kb. plusz 4-5 ezer Ft és biztosabb config.
  14. Hello! Én ezt a configot állítottam össze neked: Alaplap GIGABYTE GA-EP45-DS3L 1 db 22.332 Ft Processzor INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775 BOX 1 db 33.571 Ft Memória CSX 2048MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT 1 db 10.980 Ft Videókártya GIGABYTE R485ZL-512H HD4850 512MB PCIE 1 db 36.689 Ft Merevlemez SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 1 db 13.536 Ft Optikai egység NEC AD-7200S Fekete 1 db 5.052 Ft Ház COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 1 db 7.944 Ft Táp CORSAIR VX450W 1 db 15.108 Ft Összeszerelés 1.800 Ft Összesen: 147.012 Ft Árak: ipon.hu Ezzel vígan elszalad a Crysis is,meg egy jó ideig elég lesz sztem!!!
  15. Balu14

    Formula 1

    ááááá ge*i ,nem hiszem el, végig jól ment kimi, az "eső is nem bírt 5percet várni". Remélem Hamilton megkapja a büntetést,mert sztem nem volt tiszta visszaengedés a kanyarlevágás után,még úgy h elfogult vagyok ,akkor sem. Szép volt Kimi, a verseny így is az övé volt!!! Ugyanez a Mclarennel is megtörténhet még, úgyhogy még nem mondom h kiminek nincs esélye, de legalább Massa nyerje a vb-t ha már így alakult! Go Ferrari!!!
×
×
  • Create New...