Jump to content
PirateClub.hu

Olx

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Cut One House-a

Olx's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Olx

    Milyen zene megy legjobban a szexhez?

    Sztem sok mindentől függ. Általában, tehát az esetek nagy többségében a párod is ugyanabba a zenei szubkultúrába tartozik ahova te. Főleg a kapcsolat elején szokott az lenni, hogy egymásra ragasztotok pár zenét, ami éppen a te kedvenced, vagy az övé. Echte amiről ő jut az eszedbe és fordítva. Namost tulajdonképpen akár ezeket is be lehet rakni egy lejátszási listára. Mondjuk én speciel In Flames - The Choosen Pessimist; Three Days Grace - Get out alive; stb... És ugyebár az előretervezettség előnyére, berakhatsz vadabbakat is, ha éppen arra húz a Heart-öd.
  2. Olx

    Ti hol vesztek óvszert?

    1.: Tulajdonképpen elgondolkoztam azon, hogy vajon érdemes-e beírni a gondolataimat az 5. oldalra? Végülis beírtam mint azt látjátok, de: Az emberkék dúrván 65-75%-a úgysem jut el erre az oldalra, ha csak szimplán olvasgat, tehát vagy nagyon kell hogy érdekelje a téma (Na nem mintha már nem lett volna 1.000.000 tanács kiírva) vagy, csak ő is hozzá akar fűzni valamit, és akkor kénytelen ellátogatni az uccsó oldalra. 2.: Egyébként attól függ! Ha cikinek tartod, akkor tulajdonképpen még nem vagy érett a nemi életre, de ettől most eltekintünk, mert ugyebár, már NAGYON kangörcsös vagy. tehát, akkor érdemesebb olyan boltot keresni, ahol kevésszer fordúlsz meg. Echte= Hipermarket, vagy a leg eldugottabb kisbolt a város másik végén. Viszont ha nem tartod cikinek, akkor meg tök mind 1. Aki cikinek érzi az egész szituációt, annak annyit mondanék, hogy inkább legyen rá büszke, hogy neki már olyanra van szüksége, és teljes vállszélességgel menjen be a boltba, hogy egy doboz XXL-es óvszert szeretnék!!!!
  3. Olx

    "Vámpír" a tömegsírban

    Ennyit, az Interjú a vámpapírral című filmről. Pedig annyira szeretem :'(
  4. Oh that's great! Thx h leírtad, sztem érdekes )
  5. Olx

    milyen fegyvereket ismersz?

    Hopszi. Ez lehet hogy kétszer ment rá. Dehát. Inkább 2* mint egyszer se
  6. Olx

    milyen fegyvereket ismersz?

    A nagymamám meztelenül, nem elég gyilkos? XD A nagymamám meztelenül, nem elég gyilkos? XD
  7. Olx

    Off topic

    Őőőőő, szöme van a kacsánaaak őőőőőőőő
  8. Olx

    Hány cigit szívtál ma?

    már a 4. doboznál tartok! Nem felvágásnak, csak elég rox napom volt :S A dohányzásról nagyon nehéz leszokni (feltéve ha egyáltalán szeretnék!!!) ezért ne szokjon rá! Viszont van benne valami, de könyörgöm, ha már vettem egy doboz cigit szerinted?!
  9. Olx

    Ki itt a legkeményebb?

    Olyan kemény vagyok, hogy Online pofánb*szlak!
  10. Olx

    Könyvfelcsapós játék

    Soha ne az emlékeidben élj, mert csak hátráltat az előrehaladásban! /Saját naplóm/
×
×
  • Create New...