Jump to content
PirateClub.hu

Gerry1991

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Gerry1991

  • Születésnap 01/23/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Abasár

Gerry1991's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. az a cinkes ha kiküldik és rádevrik h te tetted taccsra akkor az elég gáz mivel ugye annak eleve ára van hogy kiviszik meg visszahozzák meg hogy egyáltalán megnézik :S
  2. Nekem az a véleményem hogy mint telefon nem igazán állja meg a helyét bluetoothját csak füleshez lehet használni a kamerája pedig nem egy óriási nagy 2MegaPixel ha jól tom,és videót is csak külön progival lehet vele felvenni plusz adatátvitelhez is progi kell. .Mindenki azzal van elfoglalva hogy milyen király rajta jáccani meg mennyi progi van hozzá akkor vegyen PSP-t ennyi erővel az olcsóbb is Ha viszont mobiltelefon szempontjából nézem inkább egy Nokia N95 8GB-ot vennék én de persze ez csak az én szerény véleményem . Az N95 8GB-nak is megvan akkora tárhelye mint az Iphone-nak és neki 5MP-es a kamerája és nem 2 plusz Bluetooth ugyanugy van benne mint más telefonba meg abba is van pár progi még pluszba Inkább egyesítek egy telefonba egy komolyabb kamerával rendelkező kamerát és digit fényképezőgépet Mp3 lejátszóval meg még ki tudja mivel mint egy lightos kamerával rendelkező telót amire még külön progi kell ahhoz is hogy videót felvegyen jó Mp3-at tud lejátszani meg "jó" rajta jáccani-szórakozni. Persze jól néz ki meg lehet mutogatni a haveroknak h nekem Apple Iphone-om van de akkor ha már ennyi pénzt belefeccölök inkább olyat veszek amit jobban tok hasznosítani. Előre is elnézést kérek az Apple Iphone "rajongóktól" de nekem ez a véleményem.
  3. Gerry1991

    Kínai mobiltelefonok

    azért ez se rossz: http://www.eemobi.cn/mobile/13/726/5485.aspx Láccik h a kínaiaknál már annyi cucc van mint a szemét és nagyon olcsón.Nálunk ilyen dolgok még nem nagyon léteznek,náluk meg már sztem lassan "kifutó"darabok.
×
×
  • Create New...