Jump to content
PirateClub.hu

tamfromhun

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About tamfromhun

  • Születésnap Szeptember 25

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Suncity

tamfromhun's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Most induló vállalkozásom kínál olcsón amerikából importált, eredeti, vadi új ruhákat. A fő profil a DC márka, de emellett vans, etnies, quicksilver és sok hasonló deszkás márka is megtalálható. Ha megbízol a netes vásárlásban és olcsóbban szeretnéd megkapni, még a 'netes bolti ár alatt', akkor vedd fel velem a kapcsolatot PM-ben. Addig is peace!
  2. tamfromhun

    Fizetös a data.hu

    Hello mindenkinek! A téma a fizetés engem is felkavart. Fizetni nem fogok. Nem az összeg miatt, hanem a személyes adatok... megadása miatt. Telefon v. bankszámla segítségével már majdnem egy átlagember is ki tudja deríteni, nemhogy egy szakember. A feltöltés csak akkor nem fog visszaesni, ha nem lesz premium pontgyűjtő akció... Akik fizettek, azoknak köszönöm, Ők még életben tartják azt a reményem, h a szerver esetleg nem lesz fizetős ill. feltörhető lesz.
  3. tamfromhun

    Számoljunk el 1000-ig

    http://www.flickr.com/photos/ianjonesphotography/2782900128/
  4. tamfromhun

    Fűrész V

    annak, aki még nem látta volna a trailert itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=IZlb3IB_lvE szörnyen jóó film lesz, remélem.
  5. tamfromhun

    Kedvenc Vers, Idézet

    "Az államférfi a következő nemzedékre gondol, a politikus csak a következő választásokra. Nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket! Ne felejtse el, hogy én az alkohollal sokkal jobb vásárt csináltam, mint ő velem." Sir Winston Leonard Spencer Churchill
  6. tamfromhun

    Saját fényképek

    ajánlom figyelmetekbe a következőt: flickr.com havi 100 mega feltölthető!!
×
×
  • Create New...