Jump to content
PirateClub.hu

lengyusz

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

lengyusz's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. lengyusz

    mennyit ér a gépem?

    Nem sokára eladó lesz a gépem és érdekelne mennyit érhet most. A benne levő cuccok a következők: Alaplap: Gigabyte EP45DS3LR Socket 775 Processzor: DualCore Intel Pentium E7300 3M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB Videokártya: Gigabyte Radeon HD4850 1GB PCIE Zalman hűtős Memória: Kingston HyperX 4GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL5 Tápegység: OCZ StealthXstream II 500 W Ház: Cooler Master Centurion 590 Winchester: 4 db Samsung 250GB 500GB 750GB és 1TB
  2. lengyusz

    nCore

    Képzeljétek tegnap óta most kerültem gépközelbe és egy másik tel. számról kaptam sms-t hogy rosszul írtam be a kódot-pedig nem,visszanéztem-és megküldték a rendes kódot.Úgyhogy már el is szállt a mérgem.
  3. lengyusz

    nCore

    hát én küldtem sms-t de a kapott kód nem jó. Most hova lehet panaszkodni?
  4. lengyusz

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Ericson Xperia Ray és sztem nagyon jó kis telefon.Szeretem
  5. - Paraszt bácsi a műszaki boltban: - Rádiót szeretnék venni! - Van, de csak kombinálva. Magnóval. - Hát ez nekem nem kell. De TV-jük van? - Van, de csak kombinálva. Videomagnóval. - Az nem jó. Mosógéppel hogy állnak? - Az is van, de csak kombinálva. Szárítóval. - Hát, úgy látszik, nem kötünk üzletet. - Na, Isten áldja! - és indul kifelé. Az eladó ekkor nézi meg jobban, az öltözetén látja, vidéki lehet. Hú - gondolja - jó kis tanyasi tojást kéne venni tőle, ha már ilyen jól összeismerkedtek! - Papa - kiált utána -, tojása van? - Van - szól vissza az öreg -, de csak kombinálva. A faszommal!
  6. Bemegy a parasztbácsi a gazdaboltba hogy korpát vegyen a disznóknak. Mire az eladó megszólal: Papa ! Nincs többé korpa csak gyönyörű haj. ------------------------------------------------------------------------------------- - Hogy kezdte a hóhér a pályafutását ? - Gyerekfejjel.
×
×
  • Create New...