Jump to content

thekera

Veterán
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About thekera

 • Rank
  Citromdí­jas
 • Birthday 07/03/1985

Contact Methods

 • MSN
  info@area83.hu
 • Website URL
  http://www.cinemart.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Keszthely, Magyarország
 1. thekera

  PHP session

  Adj jogszintet a felhasználóknak az adatbáziban, ha a belépett use4r szintje megfelelő kiírod if($jog==2){ /*ide kirakod pl a szerkeszt gombot */ } Ahhoz, hogy ne tudják megnézni mások meg kilépteted exit-el a fájl elején ha nincs megfelelő jog if($jog<2) exit();
 2. thekera

  House

  A megjelenés szeptember 21. [Hidden Content]
 3. thekera

  Te hogyan üdvözlöd barátaid?

  Inkább kézfogás, lányoknál 1-2 puszi (vagy ameddig engedik ) bár manapság a "mi szél hozott?" helyett kezd elterjedt köszönési forma lenni a "töltsek neked is?" kérdés.
 4. Sziasztok! Nekem a több létöltési lehetőség fontos
 5. thekera

  Tömeges képformázás.?

  Szia! Nyisd meg a műveletek ablakot. Hozz létre benne egy új készletet, majd egy új műveletet, indítsd el a rögzítést. Nyisd meg az egyik képet, hajtsd végre a szükséges műveleteket ( kicsinyítés, forgatás stb, ami kell ), Mentsd el, majd zárd be a képet és a műveletek ablakon állítsd le a felvétel. Ezután Fájl->Autómatizálás. Kiválasztod a készletet és a műveletet amit létrehoztál. Megadod a mappát amelyikben az eredeti képid vannak, Megadod azt a mappát ahová az átalakított képeket akarod menteni. Ezután leokézod. Így minden egyes képpel ami a mappában van a shop ugyan azokat a műveleteket fogja végrehajtani amit Te az első képpel csináltál.
 6. thekera

  Vivera képei

  Szerintem egész jók bár az a "Végzet angyala" szöveg kicsit közhelyes, nem? Azt a csajt a második képről meg is lehet rendelni nálad amúgy, mármint élőbe?
 7. thekera

  Online jatek

  Az ilyen játékokon általában nem egy ember, hanem profi fejlesztőcsapatok dolgoznak és hónapokig. A látszat ellenére irtó nehéz összedobni egy ilyet, már maga az adatbázis szerkezet kitalálása, egy ilyennél az a lényeg, mert az egész 80%-ban arról szól, hogy beírsz, kiolvasol, módosítgatsz az adatbázisban, de tényleg ne állj neki, ez nem rosszindulat, de az életben nem fogsz megcsinálni egy ilyen játékot. Én se mernék nekiállni egyedül pedig én tanultam és hidd el már foglalkozom egy ideje programozással, de ez nagy falat.
 8. thekera

  javascript

  Hát a Java ez egy konkrétan objektum orientált nyelv és nem igazán hasonlítanám a javascripthez, a kettő két külön "faj". Nem azzal kellene kezdeni ha js-t akar tanulni. Feltettem neked egy ilyet: Javascript oktatóprogram Próbáld meg, nagyon nem néztem át, de talán segítségedre lesz! [Hidden Content]
 9. thekera

  Egy kérdés, esetleg egy szivesség

  PHP-vel is lehet rendes "asztali" alkalmazást készíteni, nem csak webes felületre használható [Hidden Content]
 10. Igazából (más fórumokból kiindulva) azon vagyok meglepődve, hogy senki nem írta be legegyszerűbb "programozási nyelv"-nek a HTML-t. Örülök Mielőtt valaki jönne, hogy "Jaa tényleg az is...", akkor NE, mert az nem az Amúgy szerintem az Assembly.. vagy nem?
×