Jump to content
PirateClub.hu

tkrisz007

Veterán
  • Pontszám

    1,236
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

Minden tőle: tkrisz007

  1. tkrisz007

    Formula 1

    2 élű a dolog, a technika jelentősen szánalmassá tette a futamokat, mindenféle bisz-basz megtalálható már az autókban, tény, hogy a régi 1000 lóerőkhöz képest valóban egy nudli a mai F1. Másik dolog viszont, hogy az utóbbi 20 évben nem is volt haláleset emiatt.
  2. tkrisz007

    Formula 1

    Csak a szokásos unalmas futam...
  3. tkrisz007

    Lelkitréning

    Én eleve tartózkodom párkapcsolati szinten a nálam akár több évvel is idősebb lányoktól, mert már csak a korkülönbség miatt is dominánsabbnak érezheti magát, és akkor futhatsz utána... Nem feltétlenül van ez mindig így, de van rá esély. A lényeg, hogy görcsösen soha ne akarj semmit, ne tervezgess, ne akarj tudatosan a szívébe férkőzni a szavaiddal. Éppen ezért maradj titokzatos, ne mesélj magadról 600 meg 1 dolgot, hagy érdeklődjön csak ő. Látni fogja, hogy nem vagy egy papucs, aki egyből kiönti a szívét, te pedig azt, hogy komolyan érdekled-e őt. Tény, hogy egy alakuló kapcsolat alaposan elpuhíthat, ekkor kell bevetni az egódat Nem baj az, ha túlteng az önbizalmad, humort kell belecsempészni és semmi para nem lesz. Ahogy Bandee írta, vedd lazán az egészet, élvezd az életet, ha egy lánnyal nem jön össze, jön a másik
  4. BUÉK! Hát meg nem mondom, hogy hogy érzem magam
  5. Ki az Isten beszél itt HP-ról? A PB-t nem sorolnám a legjobbak közé, ha a laptopoknál tartunk, akkor Dell, ASUS, Toshiba.
  6. tkrisz007

    Fejhallgató/headset

    Ha PC-hez kötöd, akkor a jack dugósat választanám. Alapvetően megbízhatóbb a jack, ráadásul kevesebb procit használ. A hangminőség is a jack mellett szól - már amennyiben számít ez valamit ilyen kategóriánál... Az egyedüli érv az USB mellett, hogy ha van egy hangrendszered, akkor ki-be húzogatni a dugókat minden alkalommal macerás tud lenni.
  7. Telepítsd fel az úgynevezett Microsoft Visual Redistributable dolgokat egymás után. Elvileg a 2005-ös felel érte, de legyen fent mind (2008, 2010 stb.). A bitekre figyelj, 32 vagy 64, az oprendszeredtől függően.
  8. tkrisz007

    Fejhallgató/headset

    El kellene döntened, hogy inkább játékra akarod, pontosabb irányokkal, vagy filmre/zenére jobb hangminőséggel. Ezek a "gamer" fejhallgatók szinte semmire nem jók, csak meghallani a 8 irányt (ami versenyszerű játéknál nem hátrány). Ha mindenképpen 5.1-et akarsz, akkor ajánlom ThermalTake eSPORTS Shock One-t, vagy a Speedlink Medusa-t. Viszont ha tudnál szerezni használtan egy Roccat Kave-et, az lenne a legjobb.
  9. tkrisz007

    Need for Speed: the movie (előzetes)

    Egyetértek. A lehető legjobbkor akarnak kiadni egy ilyen filmet, amikor elvesztették rajongóik nagy részét. Ehhez logika kell
  10. tkrisz007

    Konfigurációk, alkatrészek

    Pénzösszeg hiányában csak annyit tudok mondani, hogy felejtsd el a régi 775-öt, ezzel együtt persze új alaplap is kell. Egy GTA esetén nem adnám i5 alá, ezzel együtt 4-8GB RAM, illetve egy GTX 560 Ti lenne megfelelő a mai játékokhoz. Ha K szériájú a proci, akkor Z77 alaplap kell, hogy lehessen szorzót állítani. Persze ezek csak akkor vannak érvényben, ha a pénztárca engedi.
  11. tkrisz007

    Tetszik az új PirateClub?

    Nekem elég nehézkes a navigálás (még - vagy nem), összefolyik a sok alfórum, túlságosan el van nyújtva az oldal szvsz. Ha a sormagasságok kisebbek lennének, nem kellene annyit görgetni, míg megtalálok valamit. De azt mindenképpen értékelem, hogy ennyi idő után végre történt valami .
  12. tkrisz007

    Energia ital vagy kávé ?

    Kávé. Egyébként kávét reggel kell inni, nem elalvás előtt
  13. tkrisz007

    GTA 5

    Csak nem átvernek minket?
  14. 2400-zal is csak az a baj, hogy ha valamilyen GTA 4 szintű optimalizálatlan dolog jön ki, akkor tuningolni kell még ilyen szintű procit is, amihez k széria kell.
  15. Intelt i5 2400 felett érdemes csak venni, az meg barátok között is egy 20-assal drágább.
  16. tkrisz007

    sennheiser cx270

    Valami tagolás esetleg?
  17. tkrisz007

    Konfigurációk, alkatrészek

    Célszerű 2x1 gigát venni hozzá, hogy működjön dual channelben.
  18. Egyik se. Egyébként ezzel az erővel bármelyik 2 játékot összehasonlíthatnánk..
×
×
  • Create New...