Jump to content
PirateClub.hu

Jaks

Támogató
  • Pontszám

    582
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Jaks

  1. Jaks

    The Other Guys

    Magyar cím: Pancser Police (szánalmas...) Bemutató: 2010. szeptember 30.
  2. Jaks

    Ötletek A Fórumhoz

    Akk. a cam, meg a ts maradhatna együtt. Am. kis nettel nem is nagyon szoktak premierfilmeket tölteni nagyon.
  3. Jaks

    Ötletek A Fórumhoz

    Nekem annyi lenne a javaslatom (nem tom, hogy mondta-e már valaki), hogy a Moviesban ha egy filmből kijön egy jobb minőség (pl. cam, aztán ts vagy r5), akkor a rosszabb minőségűt azonnal törölni kéne, így pl. aki annyira nem ismeri ezeket a jelzéseket (vagy néha egyesek direkt lehagyják), azok is mindig az aktuális legjobb minőségűt tudják letölteni.
  4. Jaks

    Ötletek A Fórumhoz

    Én is szinte az összes javaslatoddal egyetértek, kivéve a "nyílt forráskódú/freeware azaz ingyenesen hivatalos fejlesztői oldalról letölthető programok tiltása.". Szerintem egy külön alfórum legalább jár ezeknek a programoknak is, mivel néha jobbak, mint -elvileg- fizetős társaik. Van, hogy én is csak valami véletlen folytán bukkanok rá egy nagyon jó kis ingyenes alkalmazásra.
  5. Jaks

    Microsoft Windows 7

    Inkább legyen bekapcsolva, nem dísznek vannak a frissítések. Én eddig minden op. rendszeren (XP, Vista, 7) bekapcsoltam és sose volt semmilyen gond belőle.
  6. Proci: csak Intel Alaplap: Asus v. GIGABYTE (Tudom, hogy előzőleg ez lemaradt.)
  7. Sziasztok! Egy régi gépet kéne felújítani. Csak alaplap, proci, memória kell, a többi adott. Eddig erre jutottam: GIGABYTE GA-G41M-ES2L - 13.187Ft INTEL Dual Core E6500 2,93GHz 775 BOX - 19.863Ft KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz - 7.088Ft A gép csak böngészésre és egyéb irodai munkára lenne használva (viszont ezeket gyorsan kéne végeznie).
  8. Jaks

    Avatar (extra változat)

    2010. március 12. (DVDEXTRA)
  9. Jaks

    Tuning Show 2009

    Az ilyen helyekre én általában egy órával nyitás előtt szoktam elindulni (Pestre)
  10. Jaks

    Tuning Show 2009

    Én is kocsival mentem (Vácról)
  11. Jaks

    The Pacific

    Most már én sem vagyok megelégedve. De hátha összekapja még magát...
  12. Jaks

    Tuning Show 2009

    Saját képek: http://hotfile.com/dl/35272442/8bc2ddb/Tuning_Show_2010.rar.html Jelszó: jaks.
  13. Jaks

    Tuning Show 2009

    Bono: Néha szoktam túlozni az értékeléseimnél, de azért ennyire nem. Én kb. 3 percet álltam sorba a jegyért. A trükk, hogy nyitásra kell menni. Fényképezés és filmezés szempontjából is jobb. A Fuel show kifejezetten jobb volt, mint tavaly, a drift pedig kb. ugyan az a színvonal, de egy picit jobb inkább.
  14. Jaks

    Tuning Show 2009

    Beszámolóm az idei show-ról: http://www.totalnfs.hu/blog/jaks/2010-03/vad_csajok_vad_verdak_-_tuning_show_2010-jaks
  15. Jaks

    The Pacific

    Én is csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. A héten újranézem a BoB-ot is, amint lesz időm
  16. Jaks

    Bud Spencer VS Terence Hill

    Együtt a legjobbak...
  17. Jaks

    Szerinted ki a legjobb James Bond?

    Szerintem: Pierce Brosnan Daniel Craig Sean Connery Roger Moore Timothy Dalton George Lazenby
  18. Jaks

    Avatar (extra változat)

    Nálunk pedig 28-án jön. (DVDEXTRA)
  19. Jaks

    Microsoft Windows 7

    Probléma: Win7 RC van a gépen és ha megy pl. az utorrent, az msn vagy a counter strike (lehet hogy más programnál is, de ezeknél biztos) egy idő után kifagy a gép. Már megpróbáltam, hogy lehúztam minden felesleges cuccot (plusz vinyó, ram, dvd meghajtó, venti), de a helyzet változatlan maradt. Még a videókártyám is lecseréltem egy régebbire, hogy hátha túl sok minden van egyszerre üzemben. A probléma egyébként nem csak Win7 RC, hanem Vista, illetve végleges 7 esetén is fenn áll. Én a wlan driverre gyanakszom (a telepítőlemeze nincs meg és valami nem tom milyen helyen akadtam rá). Bios frissítést is végeztem. Konfig: Asus P5L 1394 Intel C2D E6300 Ati Radeon HD4850 1GB 3GB DDR2 667MHz Ram 750W Thermaltake NL-2511UB Wireless Lan USB Adapter Ha esetleg ez segít valamit, a minap CS Source-oztam, és netes szerón pár percig bírta, aztán kifagyott, de simán botok ellen meg akármeddig jó.
  20. Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem, hogy a következő gépbe érdemes-e +512MB 400MHz-s DDR RAM-ot rakatni? Asus A7N8X 256MB DDR 400MHz RAM 250GB HDD 350W táp AGP-s videókártya (ez nem lényeg) A gép csak internetezésre van használva. Tudom, hogy mindenki új confogot ajánlana, de először is ez nem az én gépem, másodszor pedig csak a kérésre kérnék választ.
×
×
  • Create New...