Jump to content
PirateClub.hu

biglaca2

Veterán
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About biglaca2

  • Születésnap 12/18/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hajduszoboszló

Legutóbb itt jártak

459 profil megtekintés

biglaca2's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. biglaca2

    Real Madrid

    JÁTÉKOSSORS. A két klub aláírta a szerződést, melynek értelmében a portugál aranylabdás 94 millió euróért a „királyiakhoz” szerződik Hivatalos: Cristiano Ronaldo július 1-től a Real Madrid játékosa A Manchester United és a Real Madrid végleg, mindenben megállapodott egymással Cristiano Ronaldo átigazolása kapcsán. A két klub hivatalos közleményben tudatta: aláírták azt a szerződést, melynek értelmében a portugál aranylabdás július 1-től már a „királyiak” játékosa lesz. A futballista 80 millió font (94 millió euró) ellenében vált csapatot.
  2. biglaca2

    Real Madrid

    Portugália: a Benfica kölcsönvenné Saviolát a Real Madridtól A portugál Record napilap értesülései szerint a Benfica egy évre kölcsönvenné Javier Saviolát a Real Madridtól, és már elkezdte a tárgyalásokat a két klub. A hírről az argentin támadó menedzsere, Diego Queiruga számolt be, aki elárulta, Saviolának olyan csapatra van szüksége, amelyben a hasznosnak érezheti magát. Higuaín és Ruud van Nistelrooy kivételével az összes csatár mehetne és inkább akkor valami minőségi csatárt vegyenek az értük kapott pénzből.
  3. biglaca2

    Real Madrid

    Real: a Lyon sajtófőnöke elárulta, a „királyiak” Benzemát akarják A Lyon sajtófőnöke, Olivier Blanc a Marca napilapnak elárulta, hogy a Real Madrid már felvette a kapcsolatot a francia csapattal Karim Benzema átigazolásának ügyében. „Az egyetlen fejlemény Benzema ügyében, hogy a Real Madrid néhány napja felvette velünk a kapcsolatot, hogy megtudják, mi a klub álláspontja Benzemát illetően. A játékos és a Lyon azt szeretné, ha nálunk maradna a futballista” – mondta Blanc a Marcának. Csatárok terén is elkezdődött a vásárolgatás, ellenben és Ruud van Nistelrooy-t megtartanám!
  4. biglaca2

    Real Madrid

    Mindenképpen erősítenie kell középpályára a madridnak és Riberyt alkalmasnak tartom erre. Rendesen erősíteni akarnak a nyáron úgylátom, még alig lett vége a szezonnak és fix új edző van, kaka, silva, ribery neve szóba jött, kíváncsi leszek ki ír alá ezekből!
  5. biglaca2

    Bajnokok Ligája

    ... nem én kezdtem, itt többségben mindenki Mu-s, aztán fikázza a Barcelona-t ...... Jössz most te is Creoque ...... és arcoskodsz itt, akkor már az Mu játosoknak is nézz utánna, kezdheted Ronaldoval meg a sírásaival .... .... akkor warm, kedves "Creoque" te is okostojásnak hiszed magad, érveket látom tudsz keresni tán jogi pályát tévesztettél ...... nem bírom a nagyképű tagokat.
  6. biglaca2

    Bajnokok Ligája

    Jó meccs volt, barca nagyon lefocizta az Mu-t, minden csatáruk a pályán volt és egy épp kézláb helyzetük nem volt 10. után nézve. Rúgdostak, hisztiztek főleg Ronaldo! Chelsea meccsről meg annyit, hogy ott volt a lehetőségük, hogy berúgják a 2. gólt támadjanak, de nem tudtak, nem volt ott semmi bunda, aztán jött iniesta és olyan gólt rúgott, hogy még az ágyból is kiugrottam!
  7. biglaca2

    Bajnokok Ligája

    Nagy meccs lesz, de a Barcelona odateszi magát és nyer 3-2-re! Én úgy tudom hogy, Carrick eltiltás miatt nem játszik.
  8. Köszönöm szépen a Club Sandwich és a Sunshine mixalbumokat! Sok nem volt meg!

  9. biglaca2

    Leghosszabb idő a gép elött

    16 körüli egy nap alatt,nagyon sokat fórumozok
  10. biglaca2

    Mit töltesz le a legtöbbet?

    Film,zene,prog és néha egy kis játék
  11. biglaca2

    Szörös vs. szörtelen

    Borotvált a tuti!
×
×
  • Create New...