Jump to content
PirateClub.hu

stryder

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About stryder

  • Születésnap 07/25/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

247 profil megtekintés

stryder's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. stryder

    Anime

    Elismerem a Fullmetal Alchemist jó kis anime, főleg a második felvonás, de a harcok nem igazán nyűgöztek le... Bár megeshet, hogy én vagyok finnyás. Ám a fentebb linkelt AMV sokat ad a hangulatához pluszba. Én igazából azt a bizsergést nem érzem az animében, ami a videó nézése alatt van.
  2. stryder

    Anime

    Hát én csak a One Piece-t és a Fairy Tail-t tudom ajánlani! Számomra ez a kettő a best! persze az igazsághoz hozzátartozik az, hogy az anime még egyik esetében sincs szinkronizálva... Viszont a mangákat lelkes fordítók fordítják!
  3. stryder

    Anime

    Hát anno én is német szinkronnal kezdtem, ami véleményem szerint minimum egy szinten van a japánnal, annyira jó! Bár mivel én már elhagytam a 400. részt, így kénytelen vagyok japán szinkronnal nézni.
  4. stryder

    Anime

    Fórumon játszható szerepjáték! Én éppen fent vagyok egy ilyen oldalon, ami pont az OP világában játszódik, és nagyon élvezem! Ha érdekel, akkor >>innen<< kiindulva megtalálod. Egyébként te hol tartasz? (Manga/Anime)
  5. stryder

    Anime

    Közületek valaki szokott FRPG-zni? Esetleg One Piece rajongók is vannak köztetek?
  6. Az alábbi két oldalt sok szeretettel ajánlom azoknak, akik kedvelik az animék/mangák világát! ^^ Magyarország első One Piece szerepjátéka! Kalandozzatok ti is a Szalmakalapos Kalózok világában! Kidolgozott karakterfejlődés, korrekt játékmenet. Jófej, segítőkész, megértő Staff tagok. http://onepszj.forumotion.com/forum.htm ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://fairytailszj.forumotion.com/forum.htm Lépjetek be és kalandozzatok a mágia világában!
  7. stryder

    Anime

    Nekem egyértelműen a One Piece!! Persze a második helyen a Dragon Ball van! Ha valakit érdekel egy One Piece világában játszódó szerepjáték (FRPG), ami magyar is az írjon rám pm-t! És beavatom a részletekbe
×
×
  • Create New...