Jump to content
PirateClub.hu

kid0315

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: kid0315

  1. PC World, 2012. május - R481EK
  2. kid0315

    Melyik HD filmet töltsem fel?

    Üdv! A blogod miért nem elérhető?
  3. kid0315

    Microsoft Windows 7

    Üdv! Feltettem a Win7-et, 1.7.7-es activator-ral sikeresen aktiváltam. A kérdésem az lenne, hogy ezután engedhetem, hogy a Windows Update frissítéseket szedjen le? szerk.: egyébként miért jó ennyire az utimate? rengeteg helyen láttam/olvastam, hogy azt használnak, de tudtommal olyan plusz funkciói vannak csak, amit max. vállalaltok tudnak kihasználni. Otthoni felhasználásra egy Home Premium (esetleg Professional az XP-mód miatt) miért nem elég?
  4. kid0315

    Töltenél le HD filmeket?

    Tölteni töltenék, de nem igen találok sem data.hu-n, sem megaupload-on, sem hotfile-on, rapidshare prémiumom meg nincs. Anélkül meg szinte lehetetlen leszedni.
  5. Na igen. Nekem is van egy ismerősöm, persze hogy 6 éves, és persze hogy CN függő. Ez még nem is lenne baj, csak ha már valaki azt hiszi, hogy az emberek át tudnak alakulni különböző lényekké, meg hogy tudnak repülni, s hogy a középkorban már voltak gépfegyverek, lézerkardok, meg robotszív, ott már komoly baj van. A CN, Minimax nagy sz*r, aki iazi meséket akar nézni, annak a Boomerángot ajánlom. Igaz, ott is van néhány "erőszakosabb" mese ( Swat Katz ), de azok legalább jók. És hogy csatlakozzam kolophoz, senki sem hallott még olyanról, hogy valaki egy mese hatására lett terrorista.
  6. kid0315

    Paradicsom

    Egy paradicsom! ( Te azt mondod Kenny, én azt mondom paradicsom! Te azt mondod paradicsom, én azt mondom Kenny! ) Mi a jobb? Egy paradicsom vagy egy SE W800i?
×
×
  • Create New...