Jump to content
PirateClub.hu

balu1977

Veterán
  • Pontszám

    274
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by balu1977

  1. Tabletom nem volt és nem is lesz soha de mobilnál nem kell semmiféle jogokat beállitani. Simán telepited és megy.

    De azt nem értem minek szenvedsz ilyen nevenincs gps nélküli tabletal? Mert lehet hogy sikerül majd elinditani az igot,de ki tudja fog e menni a blus gps...

  2. Szerintem a tabletod nem áll a helyzet magaslatán. Mi az hogy nem tudsz megnyitni akármilyen mappát? Lehet akkor telepiteni se tud oda az igo. Vagy rossz helyre van telepitve. Ha már több programmal is próbálkoztál és semmi se ment akkor csak a tablet lehet a bibi.

  3. Hát a txt-d jónak tünik bár a foldersnél ilyen felsorolást még nem láttam. Valószinű akkor valami mappa hiányzik. A gpst meg itt

    [gps]

    location_net=1

    location_gps=1

    accuracy_workaround=1

    background_navigation=1

    kéne átirni hogy jó legyen,de hogy mi a jó érték azt nem tudom. Ha megtalálja a tablet akkor valamilyen progival ki kéne olvasni az adatokat és beirni ezek heylére.

    Milyen tipusú a tablet?

  4. Raktam már néhány GPS-re igot, de vannak visszatérö és új,megoldhatatlan problémáim:

     

    A visszatérő

    Win7-tel előfordul, hogy rádugom az usb-re és nem látja a gép a GPS-t. Volt már ilyen többször is. De azt is észrevettem, hogy a boltból hozottaknál (új) nem fordul ez elő, inkább a frissítésre visszahozottnál. A másik,amit egyszer véletlen tapasztaltam, hogy amikor egy ilyen gps volt nálam, amit nem látott a gép és újra kellett raknom a Win7-et, az újrarakás után gond nélkül csatlakozott az eszköz.. (De most ez a verzió nem játszik, nem akarok reinstallt...)

    Általában a Wayteq fordul meg nálam, abból szinte minden típus és mostanában (még mindig) Primo 1.2-t rakok. Eddig a Kalos mod ment, most nemrég találtam egy másik modot (Primo1.2 TTS Pro Globe HD), ami jobban tetszik a felhasználóknak..

     

    Új probléma:

    Most itt van egy 920BT és egy 820, mindkettő Wayteq

    Akármelyik Primot erőltetem rá, mindkettőnél crash van: 0x4006361c ; 0x0000005

    Akkor is, ha nem ugyanaz a mod van rajtuk...

     

    És most mindkettőnél fennáll az a probléma is, hogy nem látja őket a gépem.

     

    Túrom a netet,de nem nagyon találok erről semmit...ezért próbálom meg a helpet Tőletek..

     

    Előre is köszi a segítséget!!!!

    Lépj be a win ce-be és ott kell bekapcsolni az usb connectot. Pontosan most nem tudom neked megmondani mi a neve mert nincs most nálam gps,de megtalálni.

×
×
  • Create New...