Jump to content
PirateClub.hu

Brython

Törzstag
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme

Brython's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

7

Közösségi hírnév

  1. 6-9 már nem elérhető. Tudnád újratölteni? u.i.: Nem magánügy, hogy pü-ben érdeklődjek ilyen után.
  2. Sziasztok Érdeklődnék, hogy miért lett törölve megint egy beírásom? Itt azt jeleztem (a másiknál hsandor hamis, hazug(?) posztolását -OK, azóta javítva lett, de büntetlenül megúszta a tettét-.), hogy a film nem európai, hanem holland. innen lett törölve: https://www.pirateclub.hu/topic/7559816-az-admir%C3%A1lis-admiralmichiel-de-ruyter-2015-720p-hun/ Meg szeretném tudni, milyen hibát vétettem vele megint, hogy töröltétek ezt is. Csak azért, hogy tudjam, mi az, amit legközelebb nem szabad megtegyek, mert a szabályzatban ilyenre nix utalás. Üdv Brython u.i: erre sem kaptam semmi visszajelzést: #849
  3. Szia! Mennyi részt tudsz még megosztani? Brython
  4. Gondolom én, ott lett törölt meg letiltott, ahonnan leszedte az eddigi részeket. Nagyon sajnálom, hogy ez lett ebből is, mert nagyon megörült a népes ismerőstábor, hogy felelevenedhet a régmúlt érzése, amit akkor éreztünk át, mikor itthon ment ez a TV-ben.
  5. Sziasztok! Ez a kiírás fogad, ha valamihez beírnék: "Téged már figyelmeztett egy moderátor! A hozzászólási jogod fel lett függesztve 2016. augusztus 12-ig. Ez azt jelenti, hogy az összes hozzászólásod a büntetési idő lejártáig jóvá kell hagynia egy moderátornak, hogy megjelenjenhessen!" Nem tudok ilyenről, semmiféle tájékoztatás erről nem olvasható sehol az adatlapomon sem http://kepfeltoltes.hu/160724/bryf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ki és mikor és miért figyelmeztetett, mikor nem is szóltam hozzá csak 1 alkalommal -úgy emlékszem-, és az most is olvasható? Brython .... Köszönöm, hogy ennyire udvariasak vagytok a válaszadással.
×
×
  • Create New...