Jump to content
PirateClub.hu

Sharox

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hungary
  • Op.rendszer
    Windows 7 32 and 64 Ultimate
  • Érdeklődés
    Pszichológia

Sharox's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

19

Közösségi hírnév

  1. Sharox

    ki milyen alkoholt iszik?

    Nagyon ritkán sört, akkor is csak gyümölcsöst.
  2. Sharox

    Windows 10 VPN probléma

    Szia! A hálózati kártya drivert frissíteni kellene. Nem tudom, hogy ez mennyire lesz segítségedre, talán magyarázat lesz arra, hogy miért nem tudod módosítani. https://www.niif.hu/rendezvenyek/networkshop/97/tartalom/NWS/1/15/index.htm#1 Szia!
  3. Sharox

    Microsoft Windows 10

    Sziasztok! Egy jó tanács! Amikor telepítitek a rendszert, és alul lesz egy olyan, hogy beállítások, akkor az állítsátok be. Persze a telepítő is elvégzi a gyári beállítások alapján, de tovább tart, a másik meg az, hogy több dolog nem fog rendesen működni. Én minden adatküldést letiltottam. Tapasztalatból írom, mert 2x volt a gépemen telepítve. Összességében maga a rendszer sokkal gyorsabb, jobb.
  4. Sharox

    Milyen zene jön be?

    Sziasztok! Ami a zenét illeti szinte minden stílust.A lényeg, hogy minőségi zene legyen. Főleg a 70-s, 80-s, 90-s évek zenéi.Lehet diszkó, metal, rock...én már csak ilyen vagyok. Őszintén megmondva a mai tucc-tucc zenék, meg mixer feldolgozások, rap(magyar) értékelhetetlen számomra. Tehetség az vagy van, vagy nincs. Nem mondom, elvétve azért mégis csak fellelhető egy két gyöngyszem, de nagyon ritka. Itt már sztár mindenki, szellent egy hamiskásat, rögtön kislemezt adnak ki neki. Ha igazán tehetségeseket akartok hallani, akkor a komolyzenét ajánlom, ott is a fiatalok versengését. Na, ott tényleg fogtok hallani leendő nagy művészeket! Semmi ok a szomorkodásra, hallgassatok egy kis mulatóst! https://www.youtube.com/watch?v=RZBrOEhuaxk Tudom fúra lehet, de ez a zene is...szerintem nagyon király!
×
×
  • Create New...