Jump to content
PirateClub.hu

red eye

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Kisalföld

red eye's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. red eye

    Digi Tv Vs. Upc Direct

    Digi. Első évben full ingyenes volt és most is tök olcsó.
  2. red eye

    Prison Break

    Az első évadot tv-ben néztem, és még a második évad első részét is, de aztán már nem bírtam tovább és leszedtem az egészet. Szal az elmúlt két napom a második évadról szólt mert totál a monitor elé ragasztott. Láttam ezt a 17 perces cuccot is, szerintem baromira izgalmas lesz ez is, legalábbis nekem tetszett és már tök várom. És már csak 10 nap van hátra az amcsi premierig...
  3. red eye

    Az ifju Skywalker Lajos kalandjai

    "- Milyen fajta kutya? - Én nem tudom, olyan mint egy majom.. " :lol: :lol: :lol: " - Van belőle egy aranyember... Valami külföldi..." :lol: :lol: :lol: Subbán már láttam ezt, de direkt megnéztem még1x annyira jó!
  4. red eye

    Isten téged is meghallgat

    Ez marhajó!!! Csak egy részlet: Me: What's the weather like in heaven? God: Cloudy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen röhögtem fél napig! De amúgy később elmondta, hogy ő robot, és szilikonból van a szíve! :lol: Mire én meg azt mondtam, hogy egy csomó nőnek meg a melle szilikonos! És ez az állat utána félóráig azzal faggatott, hogy az enyém is szilikonos-e! Már a végén esküdöznöm kellett, hogy nem! :lol:
  5. red eye

    Mese mese Mátka

    ... a kiscicám, a kis Fagyi, egy nagyot sóhajtott, majd édesen aludt tovább az ölemben. (tudom, hogy ez nem illik ide, de totál igaz volt )
×
×
  • Create New...