Jump to content
PirateClub.hu

batya88

Veterán
  • Pontszám

    104
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About batya88

  • Születésnap 11/03/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Emerald Dream

batya88's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. batya88

    RTL Híradó - Borzasztó kiadás

    minden elismerésem annak az elmebeteg embernek aki ezt a videót összehozta, nagyon ott van a vége felé már a hasam is fájt
  2. batya88

    Vicces videók

    A videó egész jó, a mozdulatok sem semmik, sőt, majd ha egyszer ráveszem magam hogy elmenjek többedmagammal egy hasonló partyba akkor sztem ki is próbálok közülük párat A kérdésem: milyen zene az ami alatta megy?
  3. batya88

    Züllöttségi Teszt

    120 pont--> Átlagon felüli! Te már kipróbálhattál pár dolgot eddigi életedben! érdekes kis teszt ez
  4. batya88

    Zombi survival test

    38%-os Túlélő lettem
  5. batya88

    Barchobagép

    Q30. Becslésem szerint buzogány? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint kocsiemelő? Hibás. 28. Kint tartják? Lényegtelen. 27. Van fogója? Igen. 26. Könnyen mozdítható? Igen. 25. Lapos? Nem. Filmekben használják? Ismeretlen. 24. Nedves lesz? Talán. 23. Gyárilag előállított? Igen. 22. Kisebb, mint egy szelet kenyér? Nem. 21. Használod otthon? Ritkán. 20. Becslésem szerint tányér? Hibás. 19. El lehet olvasni? Nem. Farmon megtalálható? Ismeretlen. 18. Szájunkba vesszük? Nem. 17. Örömet szerez az embereknek? Kétséges. 16. Sporteszköz? Nem. Nehezebb, mint egy kacsa? Ismeretlen. 15. Szintetikus anyagból van? Nem. 14. Világos? Kétséges. 13. Van rajta írás? Talán. 12. Színtelen? Nem. Legtöbben naponta használják? Ismeretlen. 11. Ugrándozik? Nem. 10. Különleges színe van? Lényegtelen. 9. Barna? Lényegtelen. 8. Van benne folyadék? Talán. 7. Lehet rajta lovagolni? Nem. 6. Lehet belőle enni? Talán. Szénből van? Ismeretlen. 5. Gurul? Részben. 4. Általában 4 sarka van? Nem. 3. Lehet hallani? Nem. 2. Nehezebb, mint egy kocka vaj? Igen. 1. Egyéb-ban besorolva köcsögöt nem találja ki (lol..buzogány.. xD )
  6. batya88

    Hülye Picsa

    Hát..ez..durva.. Az egér amit kivett azért volt döglött mert valószínűleg megfolytotta miközben vette ki..legalábbis én erre tudok gondolni. Mi lett volna hogyha skorpiók vannak benne? Vagy csótányok?
  7. batya88

    Mennyi cigit szívsz el egy nap?

    Nálam 2-3 nap alatt megy el 1 doboz.
  8. batya88

    Chip a kalózok ellen?

    Érdekes az is hogy ezt a nagyközönségnem is tudtára adta..szerintem inkább titokban kellene megállapodniuk a különböző hardvergyártókkal, hogy szereljék be ezt a chipet. De így végülis már az előtt ki lehetne játszani mielőtt forgalomba hoznák a chipet.. "We love you Atari"
  9. Személy szerint egy kisvárosban lakom, így nekem elég a lábbusz is..cangácal nem járok mert lusta vagyok megjavíttatni a kerekét (városon kívül egyértelmű hogy busz vagy autó, de sztem nem ez volt a kérdés)
  10. Én abszolút WoW fan vagyok, csak a gond az hogy eredeti szerón nem tudom tolni, köszönhetően a pénz hiányának.. Közvetlen utána, holtversenyben van vele a jó öreg CoD2 (only&all rifle, only Toujane) mással nem is tolom.. update: körökre osztottban pedig a Neverwinter Nights 2-t tudom említeni..azzal is játszok néhanapján
  11. lol..van 3 homink részemről a "Fiú vagyok - Nem, de nem is szeretnék." menüt választottam. 2 éve szilveszterkor majdnem megtörtént az, amire nem lettem volna büszke.. kártyáztunk 4-en (haver+2 hölgyemény+ugye én ), aztán a 2 vesztesnek kellett smárolnia..haverral mindig úgy kevertük a lapokat hogy még véletlenül se mi veszítsünk ..aztán egyszer vesztettünk..úgy döntöttünk hogy helyette inkább megbontjuk a szilvát és beverünk, mint atom.. (jó szilveszter volt )
  12. batya88

    A teljes becsavarodási tünetek!

    Én személy szerint szeretek hülye lenni Egyes esetekben elég maszívan szoktam saját magammal beszélgetni (3 énem van, ezt már felfedeztem ). (pl. részegen, egyéb mámoros állapotban )
  13. batya88

    Recept Klub

    Na ez az amin a mai nap folyamán totál széjjelröhögtem magam..
  14. batya88

    Assassin's Creed a valóságban

    Esküszöm ha sikerül megvarr(at)nom a ruhámat én is csinálok ilyet Imádom az ilyen embereket
  15. batya88

    Kijelző meghackelése

    Az egyik hozzászólásban van benne, hogyaszongya': It's fake and part of a commercial campaign for an ICT employee recruiting company! So if you've got talent you've found the right job. Magyarul annyit tesz hogy ez nem igazi, és egyfajta reklám. És szerintem is ez az igazság..ilyet ember nem tud megcisnálni 2 kattintásból
×
×
  • Create New...