Jump to content
PirateClub.hu

qayqay

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

qayqay's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Betelefonálnék a Szellemekkel suttogó filmstábjához, hogy helómivan itt
  2. qayqay

    Microsoft Windows 7

    Nekem is meglett a hamisított windows, de #1097 segített - > annyi, hogy nekem magyar verzsönöm van, onnantól kezdve gyorskeresőbe a parancssort írjátok, futtatáshoz írjátok be az angol nevét nem jó, mert nem kapsz rendszergazdai jogokat. Biztos ami biztos, Win 7 frissítések eddig automatán voltak, mostantól jobban figyelek. Utolsó kérdés: gond ebből most nem lehet? 30 napot nekem nem írja ki, nem loaderes volt a Winem - innentől kezdve nem kell félnem, hogy leáll csak úgy, ez okból?
  3. qayqay

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Sziasztok, lenne 1 olyan gondom, hogy a fityma réteg mostanában, ha hozzáérek..hát, nem mondom, h fáj, csak mintha csiklandozna, és ha hátra huzom, az viszont fáj, de csak 1 pontban..eddig semi ilyesmi gondom nem volt, tökéletesen müködött, és egyik napról a másikra történt, csak nem fitymaszükölet..szerintetek? Előre is köszi.
  4. qayqay

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Sziasztok..lenne egy apró problémám, sajnos körülírni nem tudom, csak a történteket elmesélni: Néha, kb óránként újra indul a gép a következő hibaüzenet után: kép ..amint rákattintok a mégse gombra, bejön egy új ablak, ami visszaszámol 60 másodpercről - ennyi időm van az újraindításig. Még az eseménynapló bejegyzését tudom bemásolni, hátha az segít: Ez az egyik, a másik: Nem egy alkalomról van szó - gondolom a két bejegyzés összetartozik. Várom az ötleteket!
  5. Más játékot ugyan még nem próbáltam, Googlebe is csak 1 ember beszélt ilyen gondról..esetleg valami javítási ötlet?
  6. Hello, lenne egy gondom az újonnan vásárolt PCmmel.. integrált G33 videókari van benne, legfrissebb driverrel és DirectX 9.c vel. A gond a Call of Duty 2 indításánál jelentkezik: a DirectX hibát észlel..fogalmam sincs mit. Itt van pár screenshot: Kérlek, aki tud segítsen, nagyon fontos lenne.. =/
×
×
  • Create New...