Jump to content
PirateClub.hu

Maximilla

Törzstag
  • Pontszám

    119
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Maximilla

  1. Hello, a 2.9-es 2 db file-t ugyan letöltöttem (már nem élnek), de kicsomagoláskor kér egy 3.részt is, így kicsomagolni nem tudtam. Tudnál esetleg segíteni? köszönöm szépen!
  2. Szia, nagyon örülnénk neki, ha esetleg tudnád a linkeket frissíteni, köszönöm szépen!
  3. Szia, van pár hibás (halott) link, kérek, ha tehetek frissítsd, nagyon köszönöm! (S01 720-as 3,6,7,11,33 részben) + 16
  4. tudnád esetleg a halott linkeket frissíteni? köszönöm szépen
  5. Semmi nem elképzelhetetlen viszont nekem most is ezt mutatja, ha megnyitom ("Sajnos ez a megosztás már megszűnt. Valószínűleg tulajdonosa már törölte rendszerünkből."). JD-vel ugye nem tudom másolni, így csak megnyitás után másolnám a linkeket...de így nehéz....van esetleg ötleted, mi lehet a hiba? Köszönöm előre is, ha tudsz segíteni!
  6. Szia,

    nem lehet a keresőt használni, mindig 0 eredményt ad, így marad a "görgetés" :(

    A mostani hosszászólásom sem tudom, oda megy-e, ahova szánom, mert az egyes kommentek alatt nem található a -  korábbiakban szimpatikus - hozzászólás, úgy tűnik, csak kommentfolyamhoz szólhatok...

    Abból indulnék ki, hogy akkor változtatunk, ha valami jobb lesz, lehet...ezt most nagy visszaesésnek érzékelem egyelőre - de lehet, a hiba az én készülékemben van :D

    Egyelőre ennyi . A magam részéről minden jobbító szándéknak örülök, köszönöm az adminok munkáját!

    Biztos megvan az oka  a változtatásnak, de a korábbi verzió funkcionalitásban (egyelőre) messze többet adott - ez a user észrevételem....hiányzik.

  7. tudnád kérlek őket frissíteni? köszönöm!
  8. kéérlek frissítsd még köszönöm
  9. tudnád esetleg javítani a linket? köszönöm!
  10. szia, a 2. részből a 4.file kimaradt, pótolnád? köszönöm szépen
  11. Nagy kár, h halott linket nem javítasz
  12. köszönöm a választ (máshol is jeleztem, így ott is hasonlóképpen járok majd el), ezek szerint később megpróbálkozom ismételten a letöltéssel. Köszönöm a munkádat!
  13. Szia, szeretném jelezni, hogy 1 hiányzó : 2 évad 18. rész 2. 2 hibásan csomagolt file: 7.évad 6.rész.1 és 7. évad 5. rész 1. jelez kicsomagoláskor, letöltéskor. Ha teheted, kérlek javítsd, köszönöm szépen!
  14. hello, a data mostanában megbolondult - sok linket és a feltöltés után igen hamar töröl. A dec.9 feltöltésed után a 6. részből teljes rész nem él: 2,3,5,9,10 Ha teheted, pótold őket kérlek, köszönöm!
  15. Szia, szeretném jelezni, hogy a 4,11,19,22 részekből törölve lettek linkek, kérlek szépen pótold, köszönöm!
×
×
  • Create New...