Jump to content
PirateClub.hu

Deamon

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Deamon's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hello mindenkinek az lenne a kérdésem hogy lehet-e 20000-ért gépet veni?? Nem játékra kell:D!!! azt tom hogy az új alkat részek drágák de a régieknek lejebb ment az ára? Csak azért mert 35000-ért látam P4-est és nem csak egy alap P4-es volt már az sem 2,4-es proci 512MBRAM 128-as Video kari!!! nekem meg elég lenne csak egy alap gép ha lehet P4-es!!!! De ha 20E-töl olcsob az még jobb lenne de 20E-est is kétlem hogy van!
  2. AM2 be gondolkoztam de mindegy mert veszekhozá alaplapot!!
  3. Hello azt szeretném kérni hogy letudnátok irni hogy 15000 -ért milyen procit lehet veni?? AMD-böl meg egy procit ami jó ár min ár nincs de az árát irjátok mellé de ne tul drága ami már jónak nevezhető!! Köszi!! csak mai válaszok kellenek holnap már lényegtelen ha mégse irok!! Thanx!!
  4. Csak azok kellenek ami a gép ház belsejébe van! Gépház, monitor,meg a töbi aproság külön lesz véve (PL:egér) különlesz véve!! Játékra kellesz főként a gép de, ha játékra jó akor már minden re nem igaz:D
  5. Hello ősszeszeretnék rakni egy jó gépet de még nem tom milyet? Irjátok már le milyet alyánlotok kb 200E-m lenne rá és március közepe fele raknám össze!! ha lehet akor az alkatrészek mellé irjátok már oda kb milyen árba van!!! kösz előre is!!
  6. Hello! Nekem egy 2600+ AMD Semron proci, ABIT NF7-S2 alaplap, Ati 9600Pro videokártya!! A videókártyát cserélném de nem tom milyet vegyek Ati-t szeretnék veni Kb: 15000Ft. Lenne rá??? Nvidia is érdekel de elsősorban ATI!!!!!!
  7. Deamon

    Diablotorrent

    Kissebb torrent oldalak közül a diablo viszi eddig a pálmát!! Szerintem!! Sokmindent megtaláltam rajta eddig fenn vagyok kiseb és nagyobb oldalon is mint a diablo igaz hogy nem sokal nagyob de a diablo akor is jóbb nem tom én megvok elégedve vele szerintem király!! jól megvan csilálva!!
  8. Hello mindenki Nekem Ati 9600Pro-m van egy kicsit régi de megvagyok elégedve vele!!!!! Nem volt még Geforce kártyám de szerintem nem is lesz!!! Szerintem amugy mindegy de PL: az atinál nem halotam olyanrol hogy, nem támogatja a játékot mint Geforce-nál a NFS-Carbont!!! Szerintem ATI szerintem!!!!
×
×
  • Create New...