Jump to content
PirateClub.hu

zaza8888

Veterán
  • Pontszám

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by zaza8888

  1.  

    Lamax beat street st-1

    Nekem ez van. Mivel elektronikus zenéket hallgatok, nekem is fontos, hogy jó legyen a basszusa, memóriakártya is megy bele, az akkumulátor időt pontosan nem tudom de 5-6 óra nagyjából. Kb 10 000 ft-ért megtudod venni szóval nem is drága. Én 2 év jótálással vettem és eddig semmi gond sincs vele.

    Ha telefonról hallgatod könnyen át tudod rakni a zenéket viszont pl. ha memóriakártyáról mennek a számok, sajna csak egyenként tudod tovább rakni, mivel nincs saját kijelzője a hangfalnak. Ezen kívül nem tudok rá rosszat mondani. Minden funkciót egy női hang mond be (bluetooth mode stb.), mielőtt lemerülne ugyan ilyen ''low battery'' hangjelzés

     

    itt egy videó róla: 2:10-től próba zene :)

     

    https://www.youtube.com/watch?v=njZJTq20CnI
    

    Ennél van sokkal jobb is. Fepe 201U a Mediában, az rádiós, kezel usb-t , sd-t, igaz nem megy bluetússzal. De van olyan navon termék is ott ami kezeli azt is, és 10 ezer alatti az ára.. Jó keresgélést !

  2. K

     

     

    Kedves zaza8888!

     

    Minden rész minden linkje él. Sajnos a datától megint megkaptuk az ünnepi ajándékot, mint év végén. Egyedi letöltéssel le lehet szedni, de a JDownloader sok linkre hibát jelez. A linkgyűjtőből tedd át a letöltésre és ami jó azt letölti és egy kb. óra után, csinálj újraindítást a hibás linken és ilyen macerásan lejön. Remélem, hogy rövidesen megoldja a problémát a data.

     

    Üdv.: hsandor

     

    Köszi hsandor ! Így vagyok csinálni egy ideje sajnos a data-s letöltések egyesével böngészővel működnek, ha hajlandók elindulni, később valóban lejön a legtöbb 1-2 kivétel van más oldalakról, melyek végleg elhalnak..

     

     Üdv: zaza8888

×
×
  • Create New...