Jump to content
PirateClub.hu

extrafiu

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About extrafiu

  • Születésnap 08/10/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

extrafiu's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. extrafiu

    Kedvenc sorozatod??

    How I met Your Mother The Big Bang Theory Californication Fringe House V (2009)
  2. extrafiu

    GeForce 8600!

    oké, kösz gyuszi02 az infót, ma is tanultam valamit
  3. extrafiu

    GeForce 8600!

    Oké értem, ennek örülök, mármint nem annak hogy sajna ez egy gyenge középkategóriás kártya, hanem annak, hogy nem a kártya a rossz. Ezt tudván viszont, már is nem vet szét az ideg emiatt. Köszönöm a válaszodat!
  4. extrafiu

    GeForce 8600!

    Mikor a kártya elromlott, visszavittem a gépet, ők kiszedték a kártyát, leellenőrizték még egy másik gépben. Mondta is a csávó ,hogy ezt nem fogják fent megjavítani, leküldenek egy újat! Arra vártam jó sokat, megérkezett örültem, használtam is mert a csávó tett még fel ott drivert. De én egy driver frissítés következtében kaptam kékhalált, majd betojt a gép. Újra raktam és mivel megijedtem, hogy a driver frissítés miatt van, az eredeti driverrel próbálkoztam. Betéve, Install-ra nyomva fogadott az aaz üzenet, hogy NEM TÁMOGATJA, ezt a tipusu kártyát. Na akkor szedtem szét a gépet, és vizsgáltam meg hogy mit is tettek bele. Neten utánaolvasva láttam, hogy ez az ASUS Gefroce 8600GT 256MB-os típus. Újra vittem vissza a gépet! Mondtam a csávónak mi a szitu, azt mondta igazam van, és bocsánatot kért érte, azt hozta fel mentségére, hogy ő nem figyelte, hogy másfajta a kártya, meg amúgy is több gép megy át a kezén egy nap. Csak azt figyelte hogy Geforce 8600 GT. Aztán megint jó sokáig vártam, hogy végre megkapjam bele azt a típust ami eredetileg is benne volt. Megkaptam, és elégedetlen vagyok !
  5. extrafiu

    GeForce 8600!

    üdvözlet, persze adom a konfigot. És köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! alaplap:ASUS M2N-e SLI hangkártya: C-Media CM6501 Like Sound Device processzor:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.3GHz memória: 2GB videó kártya: GIGABYTE GeForce 8600GT 512MB operációs rendszer: Windows 7 7600 RTM Ultimate Az op-vel nem lehet gond, mert a hiba ugyan úgy jelen volt Xp SP2,3-nál is! A minden max alatt azt értem, hogy: 1280x1024 felbontás, mert Monitorom ennyit bír a Textúra beállítások a legmagasabbak az effektek közül minden be van kapcsolva, kivéve a dual-card-ot Antilising 4x és még egyéb nyalángságok Ha nem baj dobok ide egy COD2-max kongig igényt az összehasonlítás végett: Memória: 1024 MB Video memória: 256 MB Videókártya: ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900 Processzor: 2, 5 GHz Prozessor (Athlon XP / Pentium 4) Ha jól tudom ezek vannak a COD2-ben. De nem csak COD-nál érzékelem a dolgokat, hanem mondjuk egy HITMAN Blood Money-nál, Rainbow Six Vegas 2, még annó a Splinter Cell Double Agent (nem biztos hogy ez a rész, de a legújabb) kinyírta. A POP4-ben is szaggatott amikor füstölődzöttek a szörnyek, Brother is Arms: Hell's Highway is ide sorolható még. Bocs, hogy ennyiszer hangsúlyozom, de szerintem fontos mondanom, hogy a megemlített játékok, füst illetve jól kidolgozott fény hatására szaggatnak be! Bár lehet, hogy ez csak számomra fontos, de épp ezért vagyok kiváncsi a véleményedre/véleményetekre!
  6. extrafiu

    GeForce 8600!

    Üdvözlet, bocs annak aki mérgelődni fog azon, hogy ilyen régi témához írok. Nekem is megvan a kártya Gigabyte Geforce 8600 GT 512MB-os, megvétel után szépen használtam egy évig, nem volt rá panaszom. Aztán tv-re kötés alakalmávaé bekockázódott, elrontódott, majdnem másfél hónapig volt kicserélésen, mikor is visszaküldtek egy ASUS-osat, ami csak 256MB-vel bír. Ezt észrevéve visszavittem és követeltem az annó meglévő típust. Ezután sem volt vele gondom EGY DARABIG. Nos én nem vagyok megelégedve vele, és egyetértek azzal, hogy nagyon gyenge kártya lett (de csak azért mondom ezt mert mások is igy látják, bár lehet tévedek)! Hogy egy példával dobálózzak, egy COD2-őt, mindent maxra téve DX9-el nem bír el! Vagyis elbírja de a játék akadozik, és pocsék játékélményt nyújt! Közepesen már élvezhető, na DE NEMÁ. A videókártya tapasztalataim szerint, nem bírja ha a játékban füst illetve jól kidolgozott fény van! Füstnél nekem a játékokban akár milyen felbontással be tud szaggatni! Leginkább ezzel a két dologgal van a baja, és ezek miatt kell leszedni a grafikát!! Az még elmondom hogy a hozzá eredetileg kapott driverrel, és a legújabbal illetve újakkal is ugyan az a helyzet! Valakinek már ismerős lehet, hogy egyfolytában erről "picsogok", de mindig le kell írnom valahova mert rohadt idegesítő! Ide is írtam már tanácsok ért, meg egyéb fórumra is. Én azt akarom, de hogy akarom, szeretném ha a topic egy kicsit újra feléledne, és megírnák azon felhasználok véleményüket, akik ezt a kártyát használják! Már azon is gondolkoztam, hogy nincs e a kártyának valami baja, mert úgy emlékszem a legelsővel pöpec volt minden, de mondjuk az akkori játékokkal és a régebbiekkel játszottam, amiket még a régi konfigom miatt nem tudtam kipróbálni. Ezért is volnék annyira kíváncsi a tapasztalataitokra! Ha úgy adódna hogy nektek tökéletesen működne, és megosztanátok velem, még a jótállása (ami ha jól tudom 3 évig van rá) lejárta előtt mennék vele vissza! Már olvastam egy-két véleményt, de azok a felhasználók akik azokat írták, megelégszenek a közepes felbontással! Nem akarok nagyravágyónak tűnni, de ha már meg van a max gépigény és gyakran sokkal több is, akkor azt hadd használjam már ki! Megértést, és a válaszokat is előre is KÖSZönöm!!
  7. extrafiu

    Cod4 vagy Medal Of honor

    Hát nekem mindkettő tetszik, bár még az új Cod-al nem játszottam. Mindkettőben van sok jó dolog, MOH-ban az a rossz, hogy jó pár játék rész nem jött ki pcre. Ilyen Cod-ban is volt, de hála istennek csak egy! Nekem ha Cod4 és MOH Airborne között kellett volna választanom, a MOH Airborne-t választottam volna. Ettől függetlenül mindkettővel játszottam/játszom.
  8. extrafiu

    Microsoft Windows 7

    Üdvözlet, akadt néhány problémám nekem is. Én a Winows 7 7600 RTM Ultimate x86-ot raktam fel. Mielőtt felraktam volna, szedtem le hozzá drivereket. Ezekből egyiknek sem tudom igazán hasznát venni. Feltelepítettem a win7.et. Az eszközkezelőben az egyéb eszközökben egy olyan volt, hogy Multimédiás videovezérlő, amihez nem volt illesztőprogram. Nem működött a net így fel raktam a már előzőleg leszedett alaplap cuccost: 15.51_nforce_win7_32bit_whql. Alaplapom: ASUS M2N-e SLI. A telepítés sorná mindössze egy 604 kb-os Smbus vezérlőt tett fel semmi mást. Ez nem sokat művelt, így hát beraktam az alaplaphoz kapott eredeti cd-t, átraktam Winos XPSP3 komppat.módba (mert win7-en simán nem akarta vinni). Feltettem, ezután az eszközkezelőben több dologhoz nem volt illesztőprogram, Enthernet Network Kontroller és mi egymás. Ez miatt netet sem tudtam kreálni. A multimédiás videovezérlő ellen feltettem a: 191.07_desktop_win7_winvista_32bit_internation_whql drivert. A videókártyám: Gefroce 8600 GT. Telepítés majd újraindítás után, még mindig ott volt a multimédiás videovezérlő, és ráadásul most filmeknél még a kép is vibrált. Mivel a hibák akkor is megmaradtak, ha a drivereket letöröltem, így újra tettem a rendszert. Most egyenlőre egy: 520_nForce_WinVista_32bit-es alaplap cuccos van fent. Internet alaplap driver nélkül is jó volt. Viszont még a vista-s driver esetén is ott van a videovezérlő, amit nem tud felismerni. Most megpróbálok egy sima xp-s majd vista-s videókari drivert feltenni, amik valószínűleg nem fognak működni. A dolog kijavítására mit javasoltok, vagy milyen drivert? Egyáltalán kell e feltennem windows 7 esetén alaplaphoz cuccokat?! A másik, hogy C media 6501-es hangkártyám van, amihez 5.1-es berendezést használok, se xp-s se vista-s hangkártya driverrel nem tudtam az megoldani, hogy a dolog 5.1-esen szóljon. Amit ki tudtam hozni belőle az annyi volt, hogy mindegyik hangfal szólt, a magas-mély összecserélődött és egyáltalán nem volt térhatású hangzásuk.A dolgokat bárhogy állítottam, bárhogy dugtam a vezetékeket hátul, sehogy sem lett 5.1-es! Ha valakinek ilyen, vagy ehhez hasonló problematikái vannak és tudja rá a megoldást, esetleg tippje hogy mi lehet a gubanc, az válaszoljon legye oly szíves! Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdvözlet, én vagyok megint:) Már találtam megfelelő drivert, jó az alaplap cuccosa, van net, videókari driver is van, a kép nem vibrál. A multimédiás videovezérlő még mindig ott van, de rájöttem, hogy csak a fel nem telepített Tv kártyámat látja, csak ezt még pár napja nem tudtam, mert Xp-n csak akkor érzékelődött ha feltettem hozzá a cuccokat. A hang problematika még mindig áll, de várok amig ki nem adnak valami javítást, addig igy használom.
  9. extrafiu

    számoljunk el egyesével 20000ig

    Ha igy megy tovább akkor 4010
  10. extrafiu

    Filmes játék

    Na mivel senki nem rakott be eddig -> én jövök
  11. TIGI TE VAGY AZ ÉN EDDY VOK

×
×
  • Create New...