Jump to content
PirateClub.hu

racsk

Veterán
  • Pontszám

    38
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: racsk

  1. Kedves Sándor, Nagyon elmaradt a feltöltésed, miközben itt csak az 50. részig van kész, ma már az 59. résznél tart a sorozat!
  2. Köszi, a 4. évad 50. része letölthető, nem teszteli a data. hu órákig, és tökéletesen működik is a letöltés után.
  3. Köszi az információt, de sajnos a data.hu még mindig teszteli az állományokat. Én kb. ma délelőtt 11 órakor láttam meg ezt, és azóta is ez a helyzet (most, 16.47-kor), azaz már közel 6 óra hosszája "folyik a tesztelés", ami a vicc kategóriájába sorolható.:-(( Erről természetesen a data tehet, nem a feltöltő. (Ezt csak azért írom mielőtt valaki még csípőből nekem esik, hogy hibáztatom a fórumtársamat.)
  4. Furcsal, de valóban így van. Köszönöm az információt, nem vettem észre.
  5. Épp az imént néztem én is, és tényleg még csak a 40. az utolsó rész azóta is, hogy írtad ezt.
  6. Köszi, ez már kitűnő, nincs elcsúszva a kép és a hang.
  7. Már a 21. részt is letöltöttem az imént, de az mkv-fájl nem jó, mert el van csúszva a kép és a hang pár másodperccel, előbb mozog a szája a színésznek, és csak utána lehet a hangot hallani!
  8. Szia ! Nagyon jó volt az 1. rész, köszönöm. Most néztem az rtl klub oldalát, hogy nem töltötték még fel a 2. részt, pedig azt ígérték, hogy minden rész a tv-s sugárzás napja előtti munkanapon fel lesz töltve oda. Így a holnapi, 2. részt már ma kellett volna feltölteni. Jól értelmeztem ? Ha igen, nem tudsz valamit arról, hogy miért nem elérhető még?
  9. Szia, Csak szólok: Sajnos nagyon akadozik a film, pontosabban szólva "darabosan" peregnek képsorok, nem folyamatosan. Most a 3. évad 3. részét próbáltam, de az első rész is pont ilyen volt. A más fórumtárs által feltöltött verziónál nem tapasztaltam ilyen problémát.
  10. Nekem mások a tapasztalataim, ugyanolyan rossz mint eddig.
  11. Tud valaki épeszű magyarázatot adni rá, hogy miért ragaszkodnak egyesek a data.hu-hoz, amikor egyszerűen minősíthetetlen a szolgáltatása ? Miért nem lehet máshová feltölteni ?
×
×
  • Create New...