Jump to content
PirateClub.hu

muaddib

Felhasználó
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About muaddib

 • Rank
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. muaddib

  Kinek Milyen Bringája Van?

  Capriolo Sunrise Trekking
 2. muaddib

  Milyen mobiltelefonod van?

  Sony Xperia Z1 Compact
 3. Ilyen esetekben sokat segíthetnek a különböző ár-összehasonlító oldalak. Pl.: www.argep.hu, www.arukereso.hu, www.olcsobbat.hu. Ezeken az oldalakon ráadásul sok esetben nem csak az árakat vetik össze, hanem a vásárlók véleményeket is írhatnak az adott boltról. Így könnyebben kiszűrhetőek a szélhámosok eladók.
 4. muaddib

  Kedvenc Sorozatod

  A Rém rendes családot mindíg megnéztem, amíg ment valamelyik csatornán. Mostanában a kedvencem a Két pasi meg egy kicsi.
 5. muaddib

  Viccek

  A lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását. Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor. - Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendőr. - Én azt nem tudom, kérem! - mondja a vendég. - Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből, és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott! - Hú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr. - Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!
×