Jump to content
PirateClub.hu

muaddib

Felhasználó
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

muaddib's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

2

Közösségi hírnév

  1. muaddib

    Kinek Milyen Bringája Van?

    Capriolo Sunrise Trekking
  2. muaddib

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Xperia Z1 Compact
  3. Ilyen esetekben sokat segíthetnek a különböző ár-összehasonlító oldalak. Pl.: www.argep.hu, www.arukereso.hu, www.olcsobbat.hu. Ezeken az oldalakon ráadásul sok esetben nem csak az árakat vetik össze, hanem a vásárlók véleményeket is írhatnak az adott boltról. Így könnyebben kiszűrhetőek a szélhámosok eladók.
  4. muaddib

    Kedvenc Sorozatod

    A Rém rendes családot mindíg megnéztem, amíg ment valamelyik csatornán. Mostanában a kedvencem a Két pasi meg egy kicsi.
  5. muaddib

    Viccek

    A lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását. Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor. - Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendőr. - Én azt nem tudom, kérem! - mondja a vendég. - Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből, és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott! - Hú, az biztos nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr. - Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!
×
×
  • Create New...