Jump to content
PirateClub.hu

csuri60

Veterán
  • Pontszám

    89
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: csuri60

  1. Nagyon örülök, hogy sikerült emberibb feltöltő helyet találni. Köszönöm.

  2. Sziasztok! Valaki nem tudná ezt a könyvet valami normális helyre feltölteni, mert csak 1 óra elteltével tölthetek le megint. Ide prémiumot nem szeretnék venni, már másra vettem. Köszönöm
  3. Szia pentium11! Örülök, hogy váltottál. Örömben üröm, hogy a rapidgator 1 letöltés után kiírja: "elérted az óránkénti maximális letöltési számot. Azaz 1 óra elteltével enged csak egy újabbat letölteni, ha nem veszek rá prémiumot. Márpedig nem szeretnék, mert csak te használod ezt. Datára már vettem.

    Kérlek találj valami letöltőbarátibb helyet. Üdv csuri60

  4. Kedves demetergyulane! A 3. kötet magyar fordításáról lehet tudni valamit? Üdv
  5. Kedves Horvátherzsó! Sajnos A tested védelmében c. könyvre a data azt írja ki a fájl nem található. 2-szer próbálkoztam. Fel tudnád újra tölteni? Köszönöm szépen.
  6. Kedves safneragnes! A feltöltésben 3 sorozat, + 1 könyv szerepel. Ezért nem értem, hogy pl ez a két feltöltés 2 különböző könyvet jelent /mert akkor mindkettőt le kellene tölteni/, vagy véletlen feltöltés https://data.hu/get/12607572/Egy_felejthetetlen_ev_-_Sarah_Dessen.epub https://data.hu/get/12607574/Egy_felejthetetlen_ev_-_Sarah_Dessen_masolata.epub De több ehhez hasonló feltöltés van. Válaszodat köszönöm
  7. Szia! Ez egy novelláskötet, és annak a tartalma van felsorolva.
  8. https://easyload.io/f/2wdvqko9lK/Daniel_Keyes_Bunos_e_Claudia_pdf "nem kívánatos kártevőt" talált az eset32. Még szerencse, hogy Datás link is van.
  9. Kedves Demetergyulane! De jó, hogy belinkeli, holtalálható az előző rész. Nagyo örülök neki.
  10. Kedves Horvátherzsó és Hoffer Zsuzsa! Nagyon jól esett a gyors segítség Köszi.
  11. Szia! ezt a két könyvet szeretném letölteni, tedd fel légyszíves újra. Köszönöm. Rebecca Donovan - Boldogitó lélegzet. Kondor Vilmos - Az otthontalanság otthona.
  12. Kedves dematargyulane! Nincs meg véletlenül az első része is? Néztem a Canadahun ott nincs. Köszönöm szépen
  13. Tisztelt Laco80! Továbbra sem tudok letölteni ouo.io-ról. Engem ez a három érdekelne: https://ouo.io/RLub4Y https://ouo.io/e5xvjM https://ouo.io/BI1WSY
  14. Szép napot! Szeretnék letöltési útmutatót kérni "ouo.io"- hoz. Nekem hol vírusosnak minősíti, hol reklámokat dob fel. Egyszer sikerült a letöltésig eljutnom, de mikor rákattintottam valami kéretlen oldalra vezetett. Nagyon örülök, hogy 6 társamnak sikerült letölteni. Egyébként Sütő András Anyám könnyű álmot ígér című könyv érdekelne.
  15. Szép napot tyll! Nick Hornby: Pop, csajok, satöbbi c. könyv letöltéséhez valamilyen kódot kér. Nézd meg légyszíves. Köszönöm.
  16. Tetszik a feltöltés. A második kötet nem tudnád feltölteni? A korábbi feltöltéseken nem létezik a fájl.
  17. Szia! Talász ebben egy pdf-et is, az hibátlan Corinne Hofmann - Afrikai szeretők 1. - Afrikai szeretők
  18. Kedves Szamica! Innen letöltheted a kért könyveket. https://drive.google.com/drive/folders/1rZX8qHltSEGXYLIDDAHockjHz4qQl3cz?usp=sharing Kedves Tyll! Ha gondolod felteheted a 3 Corinne Hofmann könyvet. Ide nem szoktam feltölteni, nem tudom hogyan kell, és már megtanulni sem szeretném. Megnéztem, még nem töltötte fel senki. Tárhely szűke miatt egy hét mulva törlöm.
  19. Köszönöm Bukrin arra gondoltam, és azt kipróbálom
  20. Tetszenek a könyveid. Csak nem tudom miért nem tudok a lapok között mászkálni, ill. eddig nem bírtam kivárni míg betölti. A menüben, meg sajnos nem jelenik meg minden oldal. A gépen elég gyors. Szélessávú internetem van. Más helyen pl. a "népek meséinél" semmi problémám nincs. Segítséged előre is köszönöm.
  21. Igen, ahogy leírtam, már elkezdte betölteni. Bocs Nem lehet, h épp töltöttél fel arra az oldalra?
  22. Szép gyűjtemény, de sokat letöltöttem. Sajnos a 2. oldalhoz nem jutottam hozzá.
×
×
  • Create New...