Jump to content
PirateClub.hu

daredevil198701

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

daredevil198701's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. daredevil198701

    Mi kell a nőnek?

    Sziasztok. Hogy mi kell a nőnek , szex és kapcsolat. A nő akkor a boldog, ha téged boldoggá tud tenni! Ezáltal te úgy teszed boldoggá. hogy hagyod hogy boldoggá tegyen.
  2. attol függ milyen gyorsan tudom hazavágni van mikor 1perc van mikor 1 év lol
  3. daredevil198701

    Mire gondolnak a nők?

    Szerintem ez a dolog érdekes. A nők általában akkor nézik meg a férfiakat jobban ha a férfinak sikerült úgymond a közelébe férkőzni, felkelteni az érdeklődését. Amúgy meg ezt nevezhetjük első pillantásnak is, akár mert csak nem járunk vakon. Se a nők se a férfiak. Igen persze mi férfiak nehezebb helyzetben is vagyunk csöppet mert ha teljesen kitárulkozóan nézünk akkor azzal el is ijeszthetjük a kiszemelt nőt. " Na ez is pont olyan mint a többi bámul és álmodozik rólam" A lényeg hogy érzéseink 90 % -t test beszéddel, belső kisugárzással jelenítjük meg. A maradék 10 % csupán csak szavak. Hölgyek általában már abból a 10 % -ból leszűrni a dolgokat nem is lehet főleg ha csak e-mailben beszélgetünk akár msn-n vagy chaten . "jól elbeszélgetek veled meg minden, aranyos vagy meg bla bla bla ... bla, de hát nem, mert nem éreztem érzéseket, jó tudom hogy itt nem lehet leszűrni de mégis kellene érezni valamit" Könyörgök mit ha még nem is találkoztatok. És ezt a jól elbeszélgetek ez vegyétek komolyan mert tényleg jól eldumcsiztok. Szeret veled beszélni és ezután benyom egy ilyet pfff .Vegyétek magatok észre nem kell úgy elszállni magatoktól ,sőt a FÉRFIAKNAK sem!!!
  4. Nem vagyok valami síros de ezen még én is sírtam rendesen Szerelmünk lapja. De ezek se rosszak Ghost, Édes November !!!
×
×
  • Create New...