Jump to content
PirateClub.hu

svhs

Törzstag
  • Pontszám

    87
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

Posts posted by svhs

  1. Szerintem kódokat csak eseményekre, nyeremény játékokra adnak ki, de passz, de azt kétlem hogy ha usa-ban van eu-ban ne lenne.RP akkor lehet álltálába ajándékozni ha valami ünnep van, pl karácsonykor ,stb.

     

     

    SZERK.: Én most is tudok ajándékot venni, szóval hülyeséget beszéltem.

  2. Ha valakinek van egy level 30-as accountja easten amit nem használ, és van annyi bizalma hogy oda adja egy idegennek kölcsönbe szivesen szerzek rá ip-t meg ranked pontokat :D Sajnos haverral csak easten tudok játszani, és nekem westen van acc-om, amit meg eddig használtam easten eladta ismerős.

  3. Szerencse... Inkább az hogy elismerje valaki hogy mik a hibái, nyilván van olyan game amit nem lehet lehozni, de az tapasztalataim szerint nagyon ritka, S2 végén soloQ-ba duo nélkül 2 hét alatt 350+ elot szereztem, most közel sem játszok úgy. Bár sok múlik azon hogy az ember mivel gamel, pl supportal nem egyszerü lehozni.

  4. Az hogy én tegyük fel suli miatt most kevesebbet gamelek nyilván jelenti azt is hogy rosszabbul teljesítek, de most ha bukok 10-et, akkor se kerülök lejjebb csak szenvedek fent, Én nem látom a logikát. Az hogy én fel szenvedtem magam nem feltétlen azt jelenti hogy oda tartozom.

  5. Húú nekem most az új hős nagyon be jön :P Riotnak végre sikerült egy olyan supportot ami nem unalmas,nem haszontalan és nem annyi a dolgod lane alatt hogy heal/buff stb...Thresh nagyon jo lett :D Az uj rendszer meg szerintem felesleges elo-val nem volt semmi gond, esetleg team-be lehetett volna bevezetni ezt.

  6. Now you see me

     

    http://www.youtube.com/watch?v=4OtM9j2lcUA

     

    színes, amerikai thriller, 2013

     

    rendező: Louis Leterrier

    forgatókönyvíró: Josh Appelbaum, André Nemec, Edward Ricourt, Ed Solomon, Boaz Yakin

    zeneszerző: Ed Simons, Tom Rowlands

    operatőr: Larry Fong

    producer: Alex Kurtzman, Roberto Orci

    vágó: Robert Leighton

     

    szereplő(k):

    Michael Caine (Arthur Tressler)

    Dave Franco (Jack)

    Morgan Freeman

    Mark Ruffalo (Dylan)

    Jesse Eisenberg (Atlas)

    Woody Harrelson (Merritt Osbourne)

    Isla Fisher (Henley)

    Han Soto (Agent festőművész)

     

    Nekem nagyon várós :)

  7. Persze hogy nem, a 16 csak azért kell mert rankeden ha bannolsz akkor 6 ban van 10 pick és ha neked nincs 16 hősöd előfordulhat(na) (nyilván nagyon kis eséllyel) hogy neked nem marad hős, egyébként se határozza meg riot hogy ki az ad carry meg ki nem, Riot konkrétan les...-ja a meta-t.(Ami szerintem jó dolog.)

  8. Hős száma min. 16. Egyszerre 5 csapat tagja lehetsz. Runa lap száma nincs meghatározva.Akkor lépsz ki a team-ből amikor csak akarsz, Riot nagyon lazán veszi ezt(nem látok én se okot mért ne tenné így), belépés attól függ a csapat főnőknek van-e inv joga, mert azt valamilyen szinten korlátozott hogy hány van neki, de az se különösebben.

  9. A csapat név nem szándékosan ilyen csúnya, csak külföldi találta ki, és magyar nevet akart neki, és ebben kimerült nyelvtudása :D Zyra-val 1 hónapja játszok, először mindenki azt mondta adjam vissza :D Szerencsére nem tettem,nagyon szeretem.

    Ja és platinán tapasztalat:Sok a troll, feltéve ha a nunu-t surge+promotal topon attack speed buildel trollnak nevezzük (van más is de ő kiemelkedő :D) ,de a pozitivum hogy még ezt a nunu-t se flamelte SENKI, meg kérdezték mér trollkodik, szoltak ne feedeljen, de semmi rosszat nem szólt rá senki, és megnyertük vele :D.

  10. Haver épp 1849-nél állt meg :D Most ha vissza esik ... sztem törli a gamet :D

     

    Szerk.: Meg van az 1852 elo :D Platina lettem ennyit 3 nap alatt nem lehet kockulni mint én csináltam, csak zyra-t látok szemeim előtt.

    És hogy még dícsérjem magam

    http://www.lolking.net/summoner/euw/21179936#profile

  11. Lee még haszontalanabb late gamebe mint shaco :D (Lee volt mainem) Ahoz hogy érj valamit egy carrit kell kirugni a tömegből, vagy a dmg-et építesz akkor meg vagy full dmg-re mész(akkor le tudsz nukeloni vkit, de sok pénz kell meg ügyesnek kell lenni) vagy tanknak de akkor csak ott vagy és mundo szinten futsz fel-alá. Szerintem most legjobb jungler amumu, meg cho is jo, nagyon idegesítő a true dmg-s ulti, shaco nem haszontalan, nem véletlen egyik legmagasabb nyerés aránya van.

     

    Egyébként épp nagy elo farmolásom kdözbe hal meg a szerver, imádom riotot :D Ez a legjobb EUW-en minden héten befagy. Még 9 win és platina vagyok :D

  12. Tegnap játszottam egy voli-val, micsoda tank az :D Azt láttam befut öt közé, 10-12 másodpercig még a nevét se láttam az enemytől,mindenki őt ütötte TF-végén azt látom hogy kiszalad 20% hp-val :D Még 120 kell 2 nap alatt :D Remélem meg lesz, csak kapjak zyra-t és nyerek :D Még a teljesen elveszett gamekből is kilehet vele jönni, multkor 40 precnél kelett 3v5-be meg védeni a nexust ,és aceltünk :D

  13. Én most 1850-re hajtok :P Próbálok lehetőleg csak zyra midelni, de annyira nem engedik :D Sokat zuhantem lefele anno azér mer nem rankedoltam, de most lassan vissza jövök.Egyébként én szívesen is supportolok, csak ha nem olyan a carry akkor nem jó :\ Sona-val szépen le lehet hozni gameket.

    Am nem lesz teljes ELO reset

    http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=901872

×
×
  • Create New...