Jump to content
PirateClub.hu

Christine

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme

Legutóbb itt jártak

436 profil megtekintés

Christine's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Christine

    STAR TREK

    A Nemezist előbb olvastam, minthogy filmként láttam volna, és megfogott a története. Azt elismerem, hogy sok benne a pontatlanság, és valószínű ezért (is) háborodott fel sok rajongó, de azért van mondanivalója, elgondolkodtat. Az Alexandrától 400 Ft-ért lehet online megrendelni a könyvet, szerintem megéri elolvasni. (Nem azért írom, mert nekik dolgoznék, de mivel ott a legolcsóbb, gondoltam, megemlítem.) Az akciódússágról csak annyit, hogy a First Contact és az Insurrection se volt ennek éppen hiányában. A játékokról: Az Elite Force I is érdekes, bár grafikailag nincs egy szinten a II-vel. Pozitívum viszont (számomra), hogy nőként is lehet játszani vele. Ki lehet választani, hogy Alex vagy Alexandria Munro akarsz-e lenni. Mindkettővel végigjátszottam, de semmi különbség nem volt történetileg, ami kissé meglepett egy résznél, ugyanis már itt is volt egy kis románc-kezdemény Telsiával, és hát az egy kicsit esetlenül hatott. MMORPG pedig lesz, nemsokára indítják. Star Trek Online a neve.
  2. Christine

    STAR TREK

    Üdv mindenkinek! "Bár ha már csalódás, akkor a fent leírtak nem egészen igazak, ahogy utánaolvasgattam a filmeknek, lesz olyan, amelyik nem lett az igazi (pl. A legvégső határ, Nemezis - bár lehet, hogy több nincs is, csak ezt a kettőt húzták le nagyon)." A Végső Határ tényleg elég gyenge, de a Nemezis az egyik kedvencem. Nagyon megosztotta anno a rajongókat, általában vagy imádják vagy utálják. Pedig szerintem jól sikerült, minden hibájával együtt szerethető. Igazából szerintem nem a film maga, hanem valami, ami történik benne, háborította fel a rajongókat. De akkor sem érdemelte meg azt a lehúzást, amit kapott. Nem írok spoiler-t, majd meglátod, ha megnézed. Örülök, hogy rábukkantam erre a topicra, nem sok ismerősömmel beszélgethetek Star Trek-ről a való életben. Nekem a sorozatok közül a TNG a kedvencem, nem csak a karakterek miatt, hanem mert hét évad alatt rengeteg, az egész emberiséget érintő témát dolgoztak fel benne. Mondhatni ez sikerült a "legszépirodalmiasabbra", ha lehet ilyet mondani egy sorozatra. A játékok közül az Armadát, Away Team-et, Bridge Commander-t és az Elite Force I-II-t játszottam végig. Ha valaki esetleg érdeklődne ezek iránt, az Elite Force II-t ajánlanám elsősorban, sokkal jobb a grafikája a többinél, és habár sok időt vesz el szörnyek (azaz exomorph-ok) gyilkolászása, az összekötő részek mindenért kárpótolnak (az Enterprise bebarangolása nagy élmény ).
  3. Christine

    Mire gondolnak a nők?

    Igen csak a csajok egymásra féltékenyek tudnak lenni, néha még barátnők közt is előfordul a dolog, ritka az , ha valaki azt mondja, hogy tényleg szép 1 másik csaj. Szerintem ez egyénfüggő. Ha valaki olyan környezetben nőtt fel, ahol azt látta, hogy a nők féltékenyek egymásra, és később is olyan társaságba kerül, ahol egymás háta mögött kibeszélik a másikat, akkor gyűlölködő lesz. Sajnos, mikor a lányok felnőnek, kevés pozitív példát kapnak igazi női barátságra. A kötelező olvasmányokból ez teljesen hiányzik, míg a fiúk megtanulhatják, hogy mi az a bajtársiasság, addig a lányok csak arra hagyatkozhatnak, amit látnak. És mivel a legtöbb lány a szépségével szeretne kitűnni a tömegből, irigy lesz mindenkire, aki rajta kívül felkelti a fiúk figyelmét. Van, aki ezt túlzásnak gondolja, pedig nem az. Engem úgy neveltek, hogy lássam meg az értéket mindenkiben, nemtől függetlenül, és nem is voltam soha féltékeny más lányokra. Miért is ne lehetne elismerni, hogy vannak szép nők a világon? Ami a megbámulást illeti: mindennek megvan a helye és ideje. Ha egy szórakozóhelyen néznek meg, az nem zavar, hiszen a legtöbben ismerkedni szeretnének, és akkor én is kihívóbban vagyok öltözve. De ha csak megyek az utcán, vagy a boltban válogatok a sorok közt, akkor nem szeretem, ha bámulnak. Mondjuk ez nem sokszor fordul elő, mert szerényen szoktam öltözni.
  4. Christine

    Other door

    Áttört a zárt ajtón!! Nagyon lol!
  5. Christine

    Film Vs. Könyv

    1000X inkább a könyv. Egyik nagy kedvencemet, a Galaxis Utikalauzt úgy elámerikai-blokbaszteresítették, hogy rossz volt végignézni. Mondjuk, hozzá kell tenni, hogy a britek is megfilmesítették anno a 80-as években, minisorozatot készítettek belőle, és az nagyon ott van színvonalilag. Szóval ha már könyvet akarnak megfilmesíteni, legalább csinálják jól, és ne változtassanak a történeten (legalábbis ne nagyon), mert az úgy se lesz jó.
  6. Christine

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    Érdekes játék. Az ilyen és ehhez hasonló topicokat kellene ujj/billentyűzetkoptatónak nevezni, más haszna úgy sincs. (A 220. HSZ-ért nem jár semmi? )
  7. Christine

    Cirm+macska= cirmos macska

    Még egy CIRM: Certified in Integrated Resource Management
  8. Christine

    A pontos idő

    21:11 (úgy látom, kissé siet az órám)
  9. Christine

    Mennyire vagy Geek?

    31% Akárhányszor új embereket ismerek meg, ledöbbennek, hogy foglalkozok ilyen dolgokkal, nem néznék ki belőlem.
  10. Christine

    Mi kell a nőnek?

    Egy "Mi kell a férfinak?" topic engem is érdekelne. Nekünk, nőknek úgy tűnik egész mások az elvárásaink, bár bizonyos dolgokban kiegyezünk. nimtom: igen, az. Kicsit off: Apunk, ha ezt olvasod, köszi szépen az üzenetet és a jókívánságot, de nem tudok neked visszaírni, üzenetküldésnél mindig hibát ír ki, azt, hogy te nem akarsz üzeneteket fogadni.
  11. Christine

    Mi kell a nőnek?

    Köszönöm, Apunk. Hogy mennyire vagyok elfoglalt? Nagyon. Most se itt kellene lennem, hanem a könyveim mellett (rossz, csúnya én, fúj). Természetesen a külső is fontos, de néha az ember meglepődik, hogy kibe szeret bele. Amúgy a macska mint apró nő hasonlat nagyon tetszett.
  12. Christine

    Mi kell a nőnek?

    Mások nevében nem beszélhetek, de azt megoszthatom, hogy nekem mi fontos: - Egy társ, aki mellettem van a bajban - Valaki, aki tudja, mikor van szükségem gyöngédségre és mikor magányra - Egy igazi férfi, aki minden helyzetben udvarias és odaadóan szeret - Aki elfogad olyannak, amilyen vagyok - És aki egyenrangú partnerként kezel Ami az anyagiakat illeti, az csak a mai fogyasztói társadalom által befolyásolt embereknek számít. Bocsi, ha túl szentimentális voltam, de végülis őszinte véleményeket vártok (gondolom).
  13. Christine

    Alkohol vagy cigaretta?

    Alkohol. De csak ritkán és akkor is mértékkel.
×
×
  • Create New...