Jump to content
PirateClub.hu

petiteto

Veterán
  • Pontszám

    55
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

petiteto's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. petiteto

    Hiányzó NTLDR

    Nekem is ilyen problémám van, annyi különbséggel, hogy csak egy winyó van a gépemben, és fel akartam tenni a windows XP-t, formázta a winyó NTFS-re, majd amikor másolta a teéepítési fájlokat, már ott kiírta hogy hiányzik neki valami és indítsam újra a gépet majd kezdjem újra a telepítést. Kezdeném ha engedné, mert bármilyen oprendszer telepítőlemezét teszem be, mindig a NTLDR hiba fogad...Most jelenleg egy laptopról írok...
  2. petiteto

    DirectX Studio

    Nem, ez DirectX Studio, de arról még nem hallottam.
  3. hello Valaki meg tudja mondani, hogy honnan tudom letölteni a full verzióját, mert nem találom sehol? Magyar tutorial van hozzá vagy angol oktatóvideó? A segítséget köszönöm! Bocsi ha rossz helyre írtam de ezt a helyet találtam a legalkakmasabbnak!
  4. petiteto

    Quest3D, 3D Game Studio

    Valaki nem tud olyan objectum konvertáló progit, ami ezeket tudja: .b3d->.x .b3d->.3ds .3ds->.x Fontos lenne! Előre is köszi!
  5. petiteto

    Quest3D, 3D Game Studio

    Vállakozói nem hiszem hogy kell(legalábbis ha a dolognak ugyan arra a részére gondolunk:)), mert egy tárhelyre feltölteni egy sms/bankártya rendszerrel, ahoz nem kell vállakozói.(ha te is erre gondoltál). Valaki ért a Quest 3D-hez? Mert kéne egy kis segítség az objectum berakásához.(ezt nem értettem pontosan a videóban hogy hogy kell:( )
  6. petiteto

    Quest3D, 3D Game Studio

    Túl sok +progit én se használok:) Csak a Quest 3d, photosop, jegyzettömb. Jah és mielött megint elfelejtem:D Valaki nem tud egy olyan progit ami b3d-ből 3ds, vagy .x -be tud konvertálni? Még valami: Ha csinálok egy játékot a Quest3d kalóz verziójával azt kiadhatom vagy a program készítői egyből kiszurják, hogy ez illegális verzióval készült?
  7. petiteto

    Quest3D, 3D Game Studio

    Köszi! Így a videókkal talán könnyebb lesz megtanulni a quest 3d használatát:) @Markeee: A 3d game studioban tényleg így van, de a Quest 3d ha jól tudom nem. Ott folyamatábra szerűen kell grafikusan megcsinálni a programot.( Vagy rosszul tudom?)
  8. petiteto

    Quest3D, 3D Game Studio

    Anélkül nem lehet? Mert akkor végülis mire van a program?
  9. petiteto

    Quest3D, 3D Game Studio

    Modellezni igen, de nyelvet nem tudok.
  10. hello Valaki ért a Quest 3D vagy a 3D Game Studio-hoz és tudna benne segíteni? Mert egy barátommal szeretnénk összedobni egy stratégia játékot csak nem tudjuk használni a progikat. Nem is lenne muszály ez a 2 program közül valamelyik, csak ezzekkel úgy láttuk, hogy egész jó játékokat lehet csinálni. Ha értesz hozzá légyszíves segíts!
  11. Rendben, köszi a választ. A modellezéssel nem lesz gond de a többivel igen. Nem tudsz egy programot, vagy programbnyelvet amelyikkel a legérdemesebb lenne csinálni?
  12. Sziasztok Én egy 3d-s busz szimulátort szeretnék csinálni, csak nem tudom milyen nyelven vagy progival kéne ezt csinálni. Nyelvet még nem kezdtem el tanulni, direkt ezért mert nem tudom melyik kellene hozzá.van ötletetek? mellesleg nem szeretnénk egy full grafikás játékot csinálni.
×
×
  • Create New...