Jump to content
PirateClub.hu

pvonnak

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About pvonnak

  • Születésnap 04/12/1992

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Fejér megye

pvonnak's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. pvonnak

    Star Wars név

    vopéstsáospen
  2. pvonnak

    Német szólánc

    (scheisse essen? xD nagyon elvetemült egy emberek vannak itt.xD) Nacht
  3. pvonnak

    Német szólánc

    senki nem él a lehetőséggel? még1 nekifutás..xD Ebenmass
  4. pvonnak

    Német szólánc

    Nachwuchs... (csak h végre lehessen káromkodni is egy kicsit xD)
  5. Igazán nincsmit,örülök hogy sikerült megoldani.
  6. Helló-belló! Én is hasonló problémákkal kűzködtem a napokban,és nagy nehezen sikerült összehozni.. Minden gépnél más volt a probléma,így megpróbálok de nem biztos hogy tudok is segíteni. Több lehetőség is van.. Egyik hogy nem kezeli a gép,a másik pedig hogy egyik gép sem ismeri fel elsőre az új vinyókat.. Először húzd ki a 8 GB-osat,rakd Masterre az újat és rakj be egy op.rendszer telepítő cd-t/dvd-t.. elő fogja hozni partícionálatlan területként,ekkor kattints arra hogy partíció létrehozása és telepítés.. először megformázza a gép a vinyót,és ahogy elkezdené másolni az op.rendszer a fájlokat egyből indítsd újra a gépet (közvetlen a formázás után). Utána rakd vissza a régit Masterként az újat pedig rakd Slave-ra a Jumper segítségével. Utána állítsd be elsődlegesként a régit a BIOS-ban és elméletileg már minden frankó lesz.. Ekkor már kijelzi és tudod formázni is.. Elég bonyolult így elsőre,nekem is rengeteg próbálkozásomba telett mire végre sikerült megcsinálni és még mai napig is nehezen megy.. Remélem azért tudtam segíateni,ha valami nem megy kérdezz nyugodtan és próbálok mihamarabb válaszolni.:)
  7. THX! :lol: Nagyon köszönöm a válaszokat,mindezt figyelembe véve spórolgatok még egy kicsit és megpróbálok összeszedni még egy kevés plusz pénzt a gépre. Ház mindenképp Sagita lesz,bár én is nézegettem a SagittaII-t is. Videókártyából lehet megveszek egy strapabíró 256-os kártyát (mostani 20ezres kategóriából),mivel nekem aztán elég ha elfut rajt az AvP2 (az meg már elfutott a régi 128-as karimmal is.. Processzort nem akarok tuningolni,viszont az Intellel kapcsolatban van rossz tapasztalatom.. Gigabyte alaplap jó ötlet,mint ahogy a 320-as vinyó és a 2 GB RAM is. Csak győzzek összeszedni annyi zsét.. Köszi mindent! További minden jót!
  8. Köszi szépen a válaszokat,sokat segítettetek. :) Pioneer írón én is gondolkoztam,végülis nekem nem is az a célom,hogy elinduljanak rajta a legeslegjobb mostani játékok,hanem hogy mondjuk fusson rajt pár game,amivel el lehet hülyülni.. Meg persze az hogy ne kelljen fél évente kicserélni a dolgokat (itt arra gondolok hogy tönkremegy a táp,utána már a proci sem szuperál stb..) Akkor átgondolom a dolgokat és utána megint megpróbálok összeállítani valami fasza kis konfigot.. Még egy-két kérdés.. akinek már van ilyenben tapasztalata,az AMD X2 vagy a Core2 a jobb választás? Érdemesebb egy jobb minőségű 256-os videókarit venni,mint egy kevésbé jó 512-est? Szerintetek megéri Raidmax Sagitta házat venni? Előre is köszi!
  9. Én most adtam el a régi számítógépemet,és valószínűleg egy fél évig a tesóm gépét használom,addig lejjebb mennek az árak és akkor veszek egy jó kis konfigurációt 50-60ért.. Leírom hogy kb mire gondoltam,hátha valakinek tudok vele segíteni,és véleményeket szeretnék kérni,hogy mi az ami helyett másikat kéne vennem,vagy hogy egyáltalán ez a konfig összeállítható-e. Valami olyan konfigot szeretnék egyébként ami jól bírja évekig,és egy-két újabb játék is elindul rajta.. Asus M2N alaplap Merevlemez vezérlő : Socket AM2 Belső I/O csatlakozók : NForce 430 MCP Hátsó panel I/O csatlakozók : DDR2 533/667/800 MHz 1x PCIex16, 2x PCIex1, 3x PCI 1xATA, 4xSATA Game, CD hang,1x Com 2xPS2,1xLan,4xUSB,1xLPT Ár.: 12000 körül Asus TA-891 táp nélküli ház Midi ATX torony Ár.: 7500 körül AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Ár.:20.000 körül 1GB 800 MHz DDR-II RAM Kingmax Ár.:4.000 körül 250GB Samsung SATAII 16MB cache vinyó Ár.:10.000 körül Asus 450W tápegység A-45 GA Ár.:11.000 körül Gigabyte Geforce 8500 GT 512 MB DDR3 Ár.:11.000 körül + Asus SATA DVD-író, NEC floppy meghajtó, egy proci hűtő és egy házhűtő Ez összesen kb 90ezerre jön ki most,hát remélem hogy egy fél év,max 1 év múlva már belekerül az 50ezres keretbe
  10. pvonnak

    mi a neve az állatodnak?

    Lássuk csak.. A kutyám "A" alomból származik,úgyhogy Atombomba..vagyis Anettnek (Netti) hívjuk.. A macskuszok (3db): cic-cic Teknősök (szintén hárman vannak): Jenő, Igor, Gewoo Madárpók: Egon (nem az anim.film alapján) A papagájoknak és az akváriumi halakat még nem neveztem el..várom az ötleteket.. Jahh és az afrikai csigákról meg is feledkeztem..még ilyet..
  11. pvonnak

    Vakard meg a fejed a billentyűzettel

    ghb nmngftvb ennyire telett
  12. pvonnak

    szólánc :D

    cintányér
  13. pvonnak

    névadás a macskámnak

    Király! Még csak most olvastam ezt a részt,egyébként szívesen segítettem volna.. Akkor sort kerítetnénk esetleg az én macskuszaimra is? Az egyik szürke csíkos a másik barna.. Thx előre is! Esetleg madárpók név ötletek?
×
×
  • Create New...