Jump to content
PirateClub.hu

btomi002

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About btomi002

  • Születésnap 07/28/1989

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Rábapatona

btomi002's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. btomi002

    segítség pascalba

    Hali!! utána jártam tanárom, hogy gondolja ezt az egészet, ime amire ő gondolt pl: hogy a felhasználó ilyet ad meg, hogy a+b*c+d és erre kellene megirni az igazság táblát és ennek az eredménye is kell! amit még gondolt hozzá tanárom hogy zárójelek is legyenek benne. én amugy valami vermes megoldásra gondoltam ami soronként megy és dolgozza ki az igazságtáblát. ha valaki bármiféle segítséget tud nyújtani akkor nagyon megköszönném:) üdv mindenkinek, további szép napot!
  2. Hali a héten kaptam 1 beadandó házit és nem tudom hogy álljak neki a feladatnak:S íme a feladat amit kaptam: Készíts programot ami egy logikai függvény igazságtáblázatát elkészíti ( max 4 változó ) ! Aki tud bármit is hozzászólni akkor azt nagyon szépen megköszönném:) Üdv!
  3. Hali!!!! Lenne 1 kérésem! Hogy tudom megoldani pl atomix mp3-ba hogy hangszórón is szóljon a zene és a fülhallgatón meg bele tudjak hallgatni a következő zenébe és normálisan beállítani mindent hogy egybe szóljon? alaplapi hangkártyám van, alaplap típus asus p5kc! Remélem tudtok segíteni!! üdv
  4. Hali!!! Ram vásárlás előtt vagyok és van 2 db ram már a gépembe ebből ->Kingmax KLED48F-A8KI5 1gb os 1066mhz esek. és azt kérdezném hogy mit vegyek mellé 1gb osokra gondoltam! várom a válaszokat!! üdv: Tomy ui: De ha lehet mellé nagyobbat is ami megérné akkor az jó lenne max 10e ig gondoltam!!
  5. gbfddr5hnn .lujhbv cxsayx bnjrz6uu7kli nm,b}>klujhn>#ASDUI&}{
×
×
  • Create New...