Jump to content
PirateClub.hu

Furio69

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Furio69

  • Születésnap 01/23/1987

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Baranya megye

Furio69's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Furio69

    Mennyit ér szerintetek?

    Hello Dadus! Kösz az informáCSiót
  2. Furio69

    Mennyit ér szerintetek?

    Hellosztok. Mivel én is árra lennék kíváncsi ezért nem nyitok új topikot. Szóval csak pár dolgot tudok felsorolni: Proci: AMD Athlon 3000+ RAM: 1,5GB DDR (400MHz) VGA: ATi Radeon 9600 XT 256Mb Lényegében ennyiből áll a gép (ház, táp, meghajtók winyó NINCSHOZZÁ) jahh meg persze a procihoz illő alaplap, de azt azért nem írtam ki mert nemtudom a pontos típusát de valami alap vacaklehet mert újonan kb 2éve 14ezer vol XD Nahh szóval ezekalapján szerintetek mennyi ér??? (Tippem van csak kíváncsivagyok a ti véleményetekre is)
  3. Furio69

    Driver segítség kellene

    ezek megvannak csak tudod én egy teljes alaplap drivert keresek, mert ez szép és jó hogy megvan, de ettől még nem lessz USB meg hálózat, DE azért KÖSZ! nekem van egy tippem hogy mi lehet az alaplap típusa. Mégpedig: ASRock P4VM8
  4. Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám. Van egy ismerősöm akinek kellene Win XP-t telepítenem. Ez mind szép és jó csak az illetőnek nincs driver CD-je. Everest 1.51-el leteszteletem és az alaplap nevéhez ismeretlent írt ki szóval nemtudok még azt sem letölteni, csak a videókariját és hangkariját tudtuk megnézni. Én úgy látom hogy integrált a videókari, legalábbis a neve alapján ezt gondolom. Az lenne a kérésem hogy ha valaki tudja hogy milyen alaplap driver kell az írja meg vagy töltse fel nekem. Videókártya típusa: VIA/S3G UniChrome Pro IGP (64 MB) Hangkártya típusa: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller nagyon örülnék neki ha meglenne az ALAPLAP driver
  5. Furio69

    XP-VISTA

    Hát ez mind szép és jó elképzelés, de így nemlehet megcsinálni... Szóval arra Te várhatsz hogy az USB-t felismerje a winfos indítás előtt ráadásul úgy hogy még a másik winyóról töltsön XP-t is. pff Ha mindenáron akarsz egy XP-t is akkor particionáld fel a laptopban lévő winyót min 2 részre és telepíts fel rá a különböző op rendszert (először az XP-t és utána a Vistát telepítsed). Azt remélem tudod hogy az újabb laptopokra XP-t trükközve lehet csak felrakni!
  6. Furio69

    Kérdezz-Felelünk

    Hellosztok! Én egy leendő fényképsz szeretnék lenni. Eddig bridge gépekkel dolgoztam, de tovább szeretnék lépni és a segítségeteket szertném kérni, abban hogy szerintetek milyen gépt lenne érdemes vennem milyen objektív(ekk)el. Én eredetileg Nikon-ra gondoltam, de a Canon-tól sem zárkózok el csak mondjatok jó érveket. Más márka nem nagyon szeretnék venni. Elősorban állatokat és az emberi testet szeretném fényképezni, de emellet érdekel még a természetfotózás is. Légyszi írjátok le hogy szerintetek ehhez milyen obektívekre lehet majd szükségem. Elképzelésem van, de ti jobban értetek a tükörreflexes gépekhez ahogy olvastam. Légyszi írjátok le milyen gépet ajánlotok és milyen objektívekkel és mit miért... Előre is kösz mindenkinek aki segíteni próbál. szerk.: A férreértések elkerülése végett az emberi testeten nem a pucér képeket értem hanem úgy is mondhatnám hogy "modell" (persze amatőr) képek készítésével szeretnék fogalalkozni... először ehhez szeretnél objektívet venni.
  7. Hehe jolvan én is 10k-ra gondoltam ill kicsit még kevesebbre mert van pár szépséghibája. Kösz most legalább biztos vagyok a dolgomban.
  8. Hali! A következő gép mennyit ér: Intel Celeron 1700 ATi Radeon 9250 128Mb 512 MB DDR 400MHz RAM Ház+400W táp Kicsit hiányos a cucc de az nemszámít . Én gondoltam egy összegre, csak kíváncsi vagyok hogy szerintetek mennyit ér??
  9. Szevasztok! Van egy ismerősöm aki el szeretne adni egy kicsit régi PC-t, és kíváncsi lennék hogy szerintetek mennyit ér. A következőket tartalmazza: Ház+400W-os Táp Celeron 1700MHz-es CPU Alaplap (nem nagy durranás) DDR400MHz 256MB ATi Radeon 9550 128MB-os VGA ------------------------------------------ és ha kell akkor külön ad hozzá egy WD 250GB-os winyót amire még van 1év garancia! Szóval arra lennénk kíváncsiak hogy mennyit érhet a gép winyó nélkül illetve winyóval. Elég sürgős lenne. Előre is kösz a segítségeteket.
  10. Furio69

    USB működési gondok!

    Hehe Vista-t azt tuti nem rakok neki fel mert az elég kiforratlan még és kisebb erőmű kell csak ahoz hogy aránylag gyorsan működjön. Szerintem nem driver hiba mert nekem is SP2-m van és neki is csak azzal a külömbséggel hogy nekem jó neki nem (ja és nekem sokkal régebbi a gépem). Nála valami más gond lehet de nemtom mi :s grrrű Azért kösz a tippet
  11. Szevasztok! A következő a problémám: Adott egy gép, de a gépben egyik USB2.0 sem működik! Az benne a fura hogy amikor a haver megvette (2éve) ment minden gond nélkül. Nagyából 1 évig egyáltalán nem használta az USB-ket és most amikor vett Pen drive-ot azt vette észre hogy nem ismeri fel a gép (a Pen drive tuti hogy jó mert nálam gond nélkül megy). Eszközkezelőben felismeri és látja is, de amikor berakom a Pen drive-ot nem történik semmi. Még nem is kezd világítani a Ped drive. Mielőtt megkérdeznétek fel van telepítve minden az alaplap CD-ről. Próbáltuk mást SP1es winfosal meg SP2vel is, de semmi. Jóljönne egy kis segítség.
  12. Szevasztok! Vettem ma vettem egy Mobilt amiben Li-Ion aksi van. Sok ismerőst megkérdeztem már arról, hogy ki kell e sütni ezt az aksit vagy sem és úgy gondoltam titeket is megkérdezlek mert az ismerősöktől elég eltérő váaszokat kaptam. Volt olyan hogy csak 1* kell kisütni kb 8órán keresztül kell tölteni, meg olyat is hogy 8-16 órán keresztül kell tölteni, meg olyat is hogy a manapság már úgy agyák ki az aksit a gyártók hogy kiégetik. Ha segít akkor Samsung a teló. Légyszi segítetek!
  13. Én is köszönöm az infó amúgy én 50re gondoltam. majd még gondolkodok rajta
  14. Szevasztok! Akkor én kezdeném is: Alaplap: abit nf7s CPU: AMD AthlonXP 2200+ RAM: Kingston 1Gb 1 db LG combo DVD-rom 1 db LG DVD-író 1 db 160Gb winchester 1 db 80Gb winchester Ház ha jól emlékszek NRMax nagy ventillátoros táppal VGA: Nvidia Ti-4800 256Mb Logitech Multimédiás billentyűzet WebCamera Nekem van már elképzelésem hogy mennyit érhet, de kíváncsi vagyok rá hogy ti mit gondoltok.
×
×
  • Create New...