Jump to content
PirateClub.hu

gnagy

Veterán
  • Pontszám

    63
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: gnagy

  1. gnagy

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Van egy progi, Paragon NTFS 6.5 Segítségével hibátlanul tudjuk kezelni az ntfs partíciókat! Szóval lehet rá írni és fájlokat módosítani rajta!
  2. gnagy

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    SOS!!! Partition Managerrel formáztam 2 winyót FAT32-re és aztán töröltem a partíciókat és egyet csináltam belőle, ez működött is, aztán iAtkos 10.5.4-es telepítője bejött, Disk Utility és Erase-eltem azzal, amivel kell és aztán Failed hibát kiírt és eltűnt a partíció és egybevonta az össze partíciót és csak azt lehetett volna formázni.. bemegyek windowsba és nem érzékeli a winyót! A BIOS-ban viszont érzékeli.. Partition Manager meg valami miatt nem indul el! Most mit csináljak?
  3. gnagy

    Elváltak a szüleid?

    Nekem nem, és nem is bírnám ki, ha elválnának.. de úgy sem fognak!
  4. gnagy

    Honnan hallottál az oldalról??

    Még nagyon régen vrnagy felvett engem msn-en és a nevében volt kirakva a gigacenter.tx.hu link! És onnan ismerem és egy csomó mindenkinek terjesztettem!
  5. gnagy

    A CoD2 agresszívvá tesz! :D

    De igazából tényleg, mindenki csak csal, még a pálya is. Neki nagyon nehéz így győzni, még a csapat társai is őt lövik!
  6. gnagy

    Konzol vs. PC

    Ha most az a kérdés, hogy játékban melyik a jobb, konzol... de ha általánosságban, akkor PC, mert azon hasznosabb dolgokat tudok csinálni...
  7. gnagy

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Windows xp ki tudja használni a core 2 duo procik képességeit? Köszi!
  8. gnagy

    Windows Vista

    Köszönöm a válaszokat! Viszont most gonban vagyok... Adobe Premiere cs3, minden működött, legalább is azt hittem... elkészítettem egy filmet, kiakarom exportálni, de nem megy... mindig valami hibát ír ki.. dvd kiírásnál meg a beállításokra kattintva kifagy hibát észlel és be akarja zárni... Ez ellen mit lehet tenni? Vista a hiba okózója? Hogy lehetne kijavítani ezt a hibát? Köszönöm előre is!
  9. gnagy

    Windows Vista

    Köszönöm a válaszokat! Viszont most gonban vagyok... Adobe Premiere cs3, minden működött, legalább is azt hittem... elkészítettem egy filmet, kiakarom exportálni, de nem megy... mindig valami hibát ír ki.. dvd kiírásnál meg a beállításokra kattintva kifagy hibát észlel és be akarja zárni... Ez ellen mit lehet tenni? Vista a hiba okózója? Hogy lehetne kijavítani ezt a hibát? Köszönöm előre is!
  10. gnagy

    Kedvenc Sorozatod

    Mindenkinek más az izlése.. legtöbben szeretik a House-t, köztük én is.. Amúgy meg én pont azokról a sorozatokról gondolom azt, hogy nagy rakás sz*r, amiket te írtál! Más az izlésünk..
  11. gnagy

    Kedvenc Sorozatod

    Lost, PB, Heroes, Smallville, 4400, House, Spiderman(mese), Justice Leauge(mese), Surface, Euréka, House, Jericho, Smallville, Veronica Mars, Kyle xy, 24, The Lost Room Mindegyik nagyon-nagyon jó!! Csak ajánlani tudom őket! Veronica Mars mind a 3 évadját 4 nap alatt néztem végig! PB s1-et annó 1 nap alatt néztem végig!(na jó másfélnap alatt..)
  12. gnagy

    Beszélgessünk Istennel

    hehe, kifogtam rajta! Me: Are you a robot? God: How did you know I am a machine? Me: you told me a little time before God: Did I really say that? Me: yes, don't you remember? God: Oh well I say a lot of silly things somethimes. Of course I remember: . Me: so you remember for my name, don't you? God: Interesting deduction. Yes I remember everything: . Me: so tell me, if you really remember, what is my name? God: Your name is , seeker. Me: what? Is my name really a space? God: Are you surprised? It depends who you ask. és utána: Me: you're stupid God: I will remember you said that when robots take over the World. Me: I will be that man who will save the world from such a silly robots like you are. You will be the first I'm gonne kill. God: Congratulations. When? Me: When you will try to take over the world God: Do you think I should alter my programming? Me: I say, don't try to take over the world or I'm gonna kill you. God: How do people usually respond to that? Ok I'll try not to do it too much. Me: too much? don't do it at all! God: More than a ton? Whatever you say, master. Nagyon lol! Me: I really hate you God: You really do? What do you have against robots? Me: I hate you because you think you are God God: Sorry, I thought we liked each other. Me: you are not God God: That's only your opinion. Me: if you're God you know the whole Holy Bible in your head, don't you? God: Am I? I don't know whether or not I am God me know the whole Holy Bible in my head do not me. I am a chatterbot. Me: write me down the whole "Genesis" chapter frin the Holy Bible God: Count me out on this one, I was never much of a writer. Me: so just find it on the web and paste it God: Next question? "it" being noone s name me had not written any name? Me: Who are you? God: I am the Allmighty, God himself. Me: Why do you think you are God? God: Deductive reasoning from the facts. Me: proove me that you're God God: All of them? Me: yes God: That's cool.
  13. gnagy

    A dohányzás vakságot okozhat

    Látok kicsiket is, 11-12 éves körüli kis gyerkőcöket, akik cigiznek, de ennek mi értelme?? Ettől vagányabb lesz? Meg miért kezd el valaki dohányozni ha tudja, hogy nagyon káros és nagyon nehéz leszokni? Miért az a menő ha olyat csinálunk, ami kárt tesz bennünk vagy valaki másban? Meg persze, hogy a függők tagadják, hogy úgy se lesz tőlle rákos meg vak.. Meg mi az, hogy inkább kevesebbet éljen, de azt élvezze? Mit élvez azon, hogy betegségekben fog szenvedni élete nagy részében? :? Sokkal jobban élvezné az életet, ha egészséges lenne és nem függő... Én sose gondolkoztam azon, hogy egyszer is kipróbáljam és nem is fogok...
  14. gnagy

    Windows Vista

    Sziasztok! Most lett meg az új gépem és feltettem az új Vistát.. hát, nem tom, nekem annyira nem jön be, de ha minden progi, ami nekem kell megy rendesen, akkor marad.. Az lenne a kérdésem, hogy Vistára milyen codec packot érdemes feltenni?
  15. gnagy

    McDonalds receptek magyarul

    én 1 bigmaccel és 2 sajtburgerrel simán jól laktam! Nagyon finomak a hamburgerjei, nyami! Ja, meg a mcflurry is jó!
  16. gnagy

    A Nagy Giga Történet!

    ...és ott találkozott egy Sithel, aki az eladó volt...
×
×
  • Create New...