Jump to content
PirateClub.hu

ryder1

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szigetvár

ryder1's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ryder1

    Kérdezz-Felelünk

    Sziasztok. Van egy Samsung L74 WIDE digitális fényképezőm. Nagyon keveset használt, de az utóbbi időben nehezen akar beindulni. Értem ezalatt, hogy sokszor ki kell venni az aksit hogy beinduljon nagy nehezen. Most pedig úgy vagyok vele, hogy lefagyott és bármit csinálok, nem akar még véletlenül se beindulni. Kérlek segítsetek, mit csináljak, milyen eljáráshoz folyamodjak. Köszönöm előre is.
  2. ryder1

    Hálózati problémák

    A helyzet az srácok, hogy nem tudom mi az a szűrő ebben a témában, de azt tudom hogy a házfalon lévő kis dobozba megy az internet, és ha jól tudom ott vannak a telefonnak is a zsinórjai. Meg a másik igen amikor netezek vagy töltök és ha valaki telefonál, valóban hallatszik valami háttérzaj egy ideig, addig amíg nem szakad meg az internet kapcsolat. Meg van egy másik dobozka itt közvetlenül a gépnél, amibe az internet vezetéke kapcsolódik, meg a modem. Ilyen kis négyzetalakú az egyik felén egy lyuk van a másikon 2 és a lyukak neve pedig line, dsl, phone.
  3. ryder1

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a számítógép internethez való kapcsolat részénél. A helyzet az hogy t-online-os a netem, és amikor telefonálnak vezetékesen, megszakad. A helyzet az, hogy ilyenkor a letöltések is megszakadnak, főleg rapidon, ez ugyebár kellemetlen. Már beállítottam a kapcsolatomnál hogy ha a vonal megszakad akkor tárcsázzon újra, de ritkán szokta megcsinálni pl. töltöm a rapid partokat, elmegyek itthonról, és ha valaki telefonál a vezetékesen megszakad a kapcsolat, és hiába állítottam be hogy újratárcsázás, nem tárcsázza újra és nem tölt semmit az egész. Nincs erre valami megoldás valami program vagy akármi. Segítsetek légyszíves, kössz előre is.
  4. ryder1

    Underground topic (2)

    Szerintem nem rossz ez az élőzenés megoldás...
  5. ryder1

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Szétosztanám legnagyobb részét. Csak annyit hagynék, hogy leéljem vele az életem. Kb 30 millió
  6. ryder1

    SÜN akció!

    Ez nagyon nagy. Grat fiúk! :D:D:D
  7. ryder1

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok. Azt akarom kérdezni hogy ehhez a cucchoz kell e szedni ösztrogén blokkolót? Segítsetek légyszíves. Kössz előre is. http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4840
  8. ryder1

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Tud valaki ajánlani vmi jó aminosavat? Légyszíves! Előre is kössz!
  9. ryder1

    Gyúrjunk wazze!

    Üdv! Srácok, aki próbálta, vagy akinek a haverja vagy akárkije próbálta már a Nano X9-et a Muscle Tech-től annak mi volt a véleménye róla? Mert én most olyat akarok szedni, elég drága, és azt akarom megtudni, megéri e az árát? Segítsetek! Előre is kössz!
×
×
  • Create New...