Jump to content
PirateClub.hu

papi001

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

papi001's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. papi001

    Windows Vista

    Nincs külön olyan menüpont, hogy kompatibilitási mód, hanem pl. ha felteszel egy gyári játékot, akk a telepítés megkezdése előtt, kérdezi,hogy a Vista átállítsa-e a telepítést kompatibilisre vagy nem. Az "igen" ajánlott, nem tom mért nekem is ezt mondták,nem mintha olyan sokat játszanék. . .
  2. papi001

    Windows Vista

    Alilla! Szövegszerkesztő (rendes) még az Ultimate-ben sincs, azt úgy kell rá fölrakni. Töltsd le rá a 2007et,mert a régebbiek néha nem azt csinálják, amit kérsz tőlük.
  3. papi001

    Windows Vista

    Nem tudom. Én az Age of 3-mal játszottam rajta, mindenféle probléma nélkül. Amúgy nem tok semmi olyan oldalt, ahol találhatsz olyan listát.
  4. papi001

    Windows Vista

    Gangsterking! Magyar Ultimate-m van, amihez szereztem crack-et. Én is játszok rajta, és minden játékom tök jól megy rajta. Csak be kell kapcsolni a kompatibilitási módot és kész.
  5. papi001

    Windows Vista

    Aki nekem szidni meri a Vistat, az nagyon nagy balfasz. Nekem a Vista Ultimate, és egy XP Extended van fönnt, és az XP-vel több bajom volt mint a vista-val. A Vista szépen csöndben megcsinál mindent magának, nem úgy mint az xp. És egyáltalán nem zabálja annyira a gépet,mint mondják a nagyokosok, akik nem hajlandók elfogadni a változásokat. Gyönyörű grafika, egyszerű kezelhetőség. Már-már a Macintosh-ra hajat egyébként a Vista, de ez csak jó neki. Akinek meg ilyen programos gondja van, hogy nem működik rendesen, nem zárja be, az nézze meg, hogy hány millió éves a progi, és hány hónapos a Vista. Bár nemtom, lehet hogy az ilyen gagyi Vista Home Basic az téll szar, de az Ultimate a legfaszább op. rendszer amit csak használtam. De persze csak a Macintosh után. . .
  6. papi001

    SonyEricsson K800i

    Jenki, ha azt akarod, hogy a telód, még 3 év múlva is érjen valamit, akkor ne Sunyi Ericsson-t vegyél (ezt nem félre írtam).
  7. papi001

    SonyEricsson P990i

    Nokia N93i Forever!!!! De ez sem rossz telefon, de azért a Sony Ericcson-nak van még mit fejlődnie.
  8. papi001

    Nokia N93

    Szerencsés embernek mondhatom magam, hogy az első 10 ember között voltam, akik készhez vehették eme telefonremeket(ezt a boltban mondták ) és aki azt mondja, hogy nagy darab, az fogjon meg egy Sony Ericcson P990i-t. A különbség elenyésző, ha azt vesszük, hogy az, ehhez képest fasorba sincs. ÉLJEN A NOKIA!!!!!!!!
  9. papi001

    Windows Vista

    Ízlések, és pofonok, nekem bejön a Vista, az XP már túl ódivatú volt nekem. Ajánlom mindenkinek, de nem úgy, hogy letölti oldalakról, mert az 100000000000000000000% hogy nem teljesen az eredeti,mert bárki felteszi netre, (direkt azért, hogy ne csinála senki) sérül, lemaradnak fájlo, és úgy már egyáltalán nem olyan jó.
×
×
  • Create New...