Jump to content
PirateClub.hu

Agapase

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Agapase

  • Születésnap 06/23/1979

Contact Methods

  • MSN
    agapasse@hotmail.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    vajdaság

Agapase's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Agapase

    Windows xp pendrivera

    Akkor én meg mondom mi kell. Novicorp WinToFlash nevü progi, nagyon egyszerü a használata nagyon egyszerü progi. Fel másolja a telepitő cd-röl a dolgokat, a biosba beállitod a bootolási sorrendet és lehet telepiteni az xp-ét. sok sikert!
  2. Agapase

    Windows rendszerhiba...

    Az igaz hogy a telepitett xp, és a driverek után a virusirtó legyen az első, de az marhasság hogy nem kell frissiteni az xp-ét, nekem számos probléma szokot jelentkezni ha nem frissitem telepités után a számitógépet az az xp-ét. Pl. Menetközben elmegy a hang, kiüti a windows a hangkártya driverét, restart után lesz ujból hang. De ha frissitem az xp-ét többet ez a probléma nem jelentkezik. Hallotam már, volt akinél bezavart a frissités, de amikor utánna néztem kiderült hogy ő maga kereste a hotfixeket ösze visza mindenféle gyanus weboldalakon. Erre vigyázzni kell. További sok sok hozzászólást a fórumnak. Üdv. repce vajdaságból ( kishegyes ) Tetszik a fórum.
  3. AdvancedSystemCarePro4.0.1.200 Final+SerialKey{repce}{magyararositás benne} A világon az egyik legjobb rendszerkarbantartó program a számítógép hosszú élettartamáért!!!Ez az erőteljes és díjazott precíziós eszköz makacs hibákat javít meg, internetet és letöltéssebességeket optimalizál, személyes biztonságot biztosít és akár automatikusan végrehajtja számítógéped teljes karbantartását! Nyelvek: Arabic, Bulgarian, ChineseSimp, ChineseTrad, Czech, Danish, Dutch, English, French, German, Italiano, Japanese, Korean, Russian, Turkish + HUNGARIAN (mellékelve) Rendszerkövetelmény: 32 bites/64 bites (x86/x64) Windows 7/Vista/XP/2000 Hardverkövetelmény: * 300 MHz CPU * 256 MB RAM * 69,1 MB szabad merevlemez-terület Magyarítás használata: 01. Másold a "Magyaritas" mappa tartalmát a program telepítési könyvtárába [C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 4\] 02. Nyisd meg a programot! 03. Navigálj a "More\Settings...\User Interface\Language\Current Language" lehetőséghez és válaszd a "Magyar" lehetőséget, majd kattints az "OK"ra!!! Az aktivációhoz sorozatszám mellékelve, mely alkalmazásával 2012.02.09-ig tudod "Pro" verzióként használni a programot!!!Aktiválási útmutató: 00. Telepítsd fel a programot! 01. Magyarítsd a programot [lásd picit fentebb a leírásban] 02. Navigálj a "Frissítés Most!\Licenc beírása" lehetőséghez és írd be az "Advanced SystemCare Pro 4 Serial.txt" szövegfájlban található sorozatszámot, majd kattints az "Aktiválás Most" lehetőségre és végül a "Vége"re!!!Megjelenés dátuma: 2011.06.14. Törölve! Jelszó: teamradio.tvn.hu
×
×
  • Create New...