Jump to content
PirateClub.hu

tákör

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: tákör

  1. tákör

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert utasítgat!
  2. tákör

    Zenei játék

    Vannak ennél sokkal jobb számai is- 5/10 Afrojack & Shermanology - Can't Stop Me http://www.youtube.com/watch?v=3eKXsEI4B38&ob=av2e
  3. tákör

    Gyúrjunk wazze!

    Már bocs rapid , de 2,5 fél óra egyáltalán nem sok, sőt kevés is ... Egy kezdő gyúrósnak talán soknak tűnik , de én eléggé hozzá vaok már szokva, amint irtam majdnem 3 éve edzek, hetente 3 alkalommal. Nem tom rapid te mióta kondizol, de tudhatod h aki folyamatosan gyúr , annak 2 és fél óra télleg nem sok, zöldfülűek szoktak 1-1,5 órát gyúrmázni Különben 1 nap szoktam igazán mellezni , a többin csak fekvenyomás és szűk nyomás van a melledzésből. Így néz ki a mellezés azon az 1 napon nálam: 1,Fekvenyomás sima padon 2,Szűken nyomás negatív padon 3,Pozitív padon nyomás 4,Tárogatás kézi súllyal fekve 5,Tárogatás gépen Vannak olyan táposok , akiknek sok ez a mellezés , hát nem mindenki lehet erőemelő bajnok Különben meg nyugodj meg rapid a gyakorlataim kontrolláltan vannak kivitelezve , ha meg neked nem fontos , hogy miből mennyit nyomsz, akkor miért irod le , hogy fontosnak tartod a szabályosságot Ellent mondasz saját magadnak haver. Kben meg szerintem a max erő amit vki kitud fejteni magából sokkal többet ér, mint az optikai tuning, ennyi. Az edzéstervemet meg jobb ha nem fikázod , mert egy fekvenyomó országos bajnok írta nekem, ő vett pártfogásába ugymond. Ezzel az edzéstervvel fejlődtem fekvenyomásban több mint 50 kilót. És hogy ne ismételjem magam , 17 évesen nyomok 105 kilót. Ez gyönyörű eredmény sztem, tehát amint látod rapid rohadtul nem edzettem túl magam.
  4. tákör

    Gyúrjunk wazze!

    Hello mindenki , én imádok gyúrni , hozzá tartozik az életvitelemhez, nélküle nem tudnék élni! Olyan nekem a gyurmázás, mint a drogosoknak a fű , szinte már szenvedélybeteg vaok!! Amúgy 2,5 éve nyomom , kurwa jól megy , már eléggé haladónak számítok koromhoz képest. Ugyanis 17 éves vagyok , 165 cm , 60 kg és 105 kg-ot emelek fekve . Leginkább felsőtestre szeretek edzeni ,még fekvenyomó diákolimpián is indultam , szép eredményeket értem el. Ahogy fentebb irtam, láthatjátok a testfelépítésem kimondottan fekvenyomó alkat. Eddig semmilyen bogyóra , porra étrendkiegre nem volt szükségem és sztem nem is lesz, mert kurwa joo alakom van és szépen fejlődök izomtömegben. 14 és fél évesen kezdtem ezt az egész gyúrosdit , azóta nem magasodtam egy rohadt cm-ert sem. Az étkezésre nem nagyon figyelek , húst hússal és rengeteg tej , ennyi. Nincs is panaszom , ugyanis a gyurmázással együtt a súlyom is nő. A versenyek miatt rengeteget kell melleznem , 1 héten 3-szor edzek kb 2,5 órát , abból minden nap legalább 1.5 óra mellezés. A baj csak az, h nyáron nagyon lusta voltam , elég sokáig nem látogattam az edzőtermet, igy most szar lesz megint nekiálnni Jah , ha étkezéssel kapcsolatban bármilyen tanácsot tudnátok adni , annak nagyon örülnék!!
  5. tákör

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    Nah , megint egy kedves felhasználó!!
  6. tákör

    számoljunk el egyesével 20000ig

    négyezer-háromszázhatvanöt
×
×
  • Create New...