Jump to content
PirateClub.hu

doroti

Veterán
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: doroti

  1. doroti

    Scorpicore Művei

    ügyes srác vagy
  2. doroti

    Zene felismerő...:D

    In Flames - Egonomic "31, 35, 38, 42... 48, 51, 54, 58... 64.... 68, 69.... 75... 79, 83, 86, 89.... 93... one hundred steps" (nem számoltam végig, ha nem haragszotok)
  3. doroti

    csiga

    lelassult az oldal... mint a csiga!!!!!!
  4. doroti

    Könyvfelcsapós játék

    Ekkor fekete kartonra - általában fotókartont használunk, de ide jobb lenne valami erősebb papír, a fotókarton könnyen fellazul - fejleszthetjük az arcot, a viaszkaparáshoz hasonlóan.
  5. doroti

    Könyvfelcsapós játék

    "Perfect Shapes - Lets you acces the Interactive Blend, Interactive contour, Inderactive distortion, Interactive envelope, Interactive extrude, Interactive drop shadow, and Interactive transparency tools." (CorelDraw Graphics Suite 12 user guide)
  6. doroti

    Könyvfelcsapós játék

    Nagyon elterjedtek a kis grafikákat, piktogramokat tartalmazó fontkészletek, pl. a közismert ZapfDingbats. (Siklósi Attila: Mindennapi tipográfiánk)
  7. doroti

    Könyvfelcsapós játék

    "Másrészt viszont a féktelen és fékezhetetlen becsvágyban is eleve ott bujkál a téboly." Norman Mailer: Marilyn
  8. A játék lényege: 1. Ragadd meg a hozzád legközelebb eső könyvet! 2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon! 3. Keresd ki az ötödik mondatot! Az én mondatom: "Olyan ez, mint mikor sós vízben úszunk."
  9. doroti

    csiga

    őt én rajzoltam csigucsigubigubigu
  10. doroti

    Kézi rajzok és egyéb

    ímhol a felvételi követelmények: - Akt környezettel - tanulmányrajz: féléves méretű, fekete-fehér tónusos rajz, szabadon választott technikával. Elérhető pontszám: 120. - Kreatív tervezési feladatok síkon és térben. Elérhető pontszám: 50. - Otthoni munkák prezentációja: mappa, portfólió bemutatása. Elérhető pontszám: 30. Szükséges eszközök: félíves rajztábla, félíves rajzlapok, ceruza, rajzszén és/vagy kréta, rajzszögek, a tervezési feladathoz: vízfesték, tempera, színespapír, ragasztó, olló Egyébként szia, JoC
  11. doroti

    Kézi rajzok és egyéb

    hmm...csináld meg inkább kézzel az olyan típusú rajzokat, mint amit fentebb látsz tőlem. én csak lustaságból nem csináltam meg tollal de ha komoly a szándékod, inkább nézz utána a felvételi követelményeknek, mert persze fűszerezheted a portfóliódat számítógépes grafikákkal, de képi ábrázolás szakon szerintem a fő követelmény az, hogy tudj kézzel rajzolni. a photoshop és barátai azért olyan közkedveltek, mert kipótolják a tudásod hiányosságait.
  12. doroti

    csiga

    csiga peace!!!! csiga ruleeeeeez!!! volt három csigám anno: Marcsi, Feri és Béla, csak telenyálkázták a falat és anyám kidobatta velem őket
  13. doroti

    Saját versek és prózai művek

    ugye, ugye, mondtam én hogy el akarod ezzel rejteni aki verset ír, értsen a miértekhez is.
  14. doroti

    Saját versek és prózai művek

    ha nagyon kukacoskodó lennék, azt mondanám erre, hogy azért írsz angolul, hogy elrejtsd az érzelmeidet egy szinttel lejjebb... de nem vagyok kukacoskodó, így azt mondom: angolul ugyan nehezebbnek tűnik a versírás, mégis könnyebb, mert nagyon nagyon sok egy-két szótagos szavaik vannak, így a ritmust is könnyebb felvenni és rímet is könnyebb találni. (thoughts-faults, pain-brain, fears-tears etc.) Nem véletlen, hogy a zeneiparban is az angol nyelvű dalokat részesítik előnyben. én azért maradok a magyarnál, mert sokkal sokkal tágabb teret ad az érzések kifejezésére.
  15. doroti

    Bali munkái

    akkor duplán taps
  16. doroti

    Saját versek és prózai művek

    az első posztolásom versíró társaim kritikájának kitéve, bedobva a közösbe amit hirtelen, munkahelyi gépemen találtam feltör. mert kell neki. a sötétséget mégsem szenvedheti. támadnia muszáj. kardvágás helyett úgy csinál magának helyet hogy lelkizik. mintha lenne neki. a gyengeséget mégsem szenvedheti. megtörnie muszáj. mutat hát egy képet: milyen is az az aranyélet. és hibát hibára halmoz. alattomosan. a fényben mégsem állhat lomposan. a káromra él. muszáj neki. a sötétséget mégsem szenvedheti. azt mondja magára: én. most ámuldozzak a cimkén? lassan úgyis tényleg elhiszem hogy amit állít igaz. azt hiszem. ------------------------------------------- abban a pillanatban hogy meglátod a fényt hinni véled valódiságát ez ad reményt de az csak villanykörte nekem elhiheted fel le kapcsolgatják neked
  17. doroti

    Kézi rajzok és egyéb

    nagyon köszönöm a dícséreted, látva a munkáid, ez már döfi a részemről kösziköszi
  18. doroti

    Kézi rajzok és egyéb

    elég vegyes itt a felhozatal mindenki előtt le a kalappal, aki alkot!!! ez itt egy nem kézi, és nem is befejezett alkotásom
  19. doroti

    Bali munkái

    A szalmakalapos fotód nagyon tetszik! hajj, ha nekem is lenne makrolencsém...
  20. doroti

    E-Book oldalak

    van még bőven! remélem nem kapok figyit ezért, fogalmam sincs reklámnak minősül e ezek felsorolása... szóval: http://www.freesitefanklub.com/forum/forumdisplay.php?f=80 aztán: http://amoly.extra.hu/download.php és még: (ez egy képregényes oldal, elég jó!) http://halozsak.hu/ egy apró, de hasznos oldal: http://mrhacker.atw.hu/index.php?code=0000&path=boo/&pos=0 itt lit és pdf könyvek halmai találhatóak: http://nedudgi.dyndns.org/eBooks/ ezoterikus könyvek: http://fenykert.extra.hu/konyvek.html mindjárt kimerül a készletem, de azért még: http://altorta.uw.hu/index.html ez az utsó, és nagyon picike könyvtár, de annál jobb könyvekkel: http://paradoxh.extra.hu/konyvek.html remélem mindenki elégedett lesz a találtakkal
  21. doroti

    E-Book oldalak

    szia! nem nagyon értek a mágus játékhoz, úgyhogy lehet ezek már megvannak neked...ez az egy oldal van, ahol én felleltem: http://biblioteka.atw.hu/ bocsi, hogy nem szedem le neked, de iszonyú sok a belépési jelszó: serpentin remélem tudtam segíteni!
  22. doroti

    Kézi rajzok és egyéb

    azt hiszem ez a rajzom illik a tiétek közé egyedül
  23. itt majdnem mindent megtalálsz: törölve
×
×
  • Create New...