Jump to content
PirateClub.hu

Coulthard

Veterán
  • Pontszám

    49
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Coulthard

  • Születésnap 05/22/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    64907911

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország/Budapest
  • Op.rendszer
    Windows 11

Coulthard's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Egyelőre nem is akarnék, csak kíváncsi voltam. Másrészt azért vettem BE-t, hogyha majd netán mondjuk 1 év múlva már kevés lesz dolgokhoz az ereje, akkor kis húzással még tudjam korrigálni a programok hardverigényét. Legalábbis CPU szintjén.
  2. Értem. Egyelőre én sem, mert nem engedi, legalábbis ezt az opciót. Azért köszi!
  3. Köszi, elfogadom amit kikerestél! Viszont arra nincs valami ötleted, hogy az AMD Overrdrive miért nem engedi az auto clock-ot?
  4. Ok, tessék, remélem segít: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1010763
  5. Aha, ok csak azt hittem, hogy ez más módon is fel van tüntetve a dobozán kívül. Tehát ha nekem eladnak egy procit BE-nek, de nincs meg a doboza, akkor csak az eladó szavában bízhatok, hogy vagy az vagy nem?
  6. Helló! Két kérdésem lenne: Az egyik, hogy milyen mód van arra, hogy egy AMD prociról meg lehessen állapítani, hogy az Black Edition e vagy nem? A másik kérdésem, hogy az AMD Overdrive programban, ha az auto clock-ra nyomok, akkor miért kapom az "auto clock failed" visszajelzést?
  7. Coulthard

    Ki mit mond szex után?

    Én Ikrek vagyok, de utána nem igazán a tv a fontos, szóval rám inkább a Kos, Bika kombó illik.
  8. Coulthard

    Sex horoszkopok 2009

    Úgy látom jó évem lesz és a páromnak is.
  9. Helló Dadus! Megértem a dolgot, csupán azért írtam le, hogy másképp vannak a lehetőségek, mint ahogy írtad, hogy nehogy valami hülyeséget csináljak. Inkább leírom, hogy mi más, max. azt írod rá, hogy úgy is okés, vagy azt, hogy akkor ahhoz képest mit hogyan állítsak, mint ahogy most történt is. Igyekszem majd úgy állítani akkor, hogy közel maradjak a 33-hoz. Remélem tudok majd húzni a gépen valamennyit, aztán majd ha meg lesz a memória már kevesebb gondom lesz. Üdv!
  10. Helló Dadus! Nem akarom bántani, nem is tudnám, mert nem aktív sehogy sem. Én nem hibáztattalak a tévedésed miatt, csak leírtam amit láttam. ;-) Okés, úgy fogom. Igen, amellett is növekedett, mivel az volt az első, amit állítottam, mert mindent olyan sorrendben kezdtem el csinálni, ahogy leírtad. Azért megnézem még 1x. Amúgy ugye ezt a freq. értéket tudom állítani a +/- gomb nyomogatásával, meg úgy is, ha enter-t nyomok rajta és akkor kiadja a freq. listát 100-tól kétszáz valameddig. Az a lista is úgy néz ki kb., hogy: 100/33 101/33 102/34 103/34 104/35 ... stb, egészen végig. Persze vannak még olyan herz értékek, ahol a második érték ismét 33, de amúgy, ahogy írtam is, a 104-hez pl. nem tudtam mást állítani, csak a felajánlott 35-öt. Most megpróbálom még 1x, ha nem megy, akkor még jelentkezem tanácsért. Akkor a memóriával 400-ig nem parázom. Köszi ismét!
  11. Helló Dadus! Megnéztem a BIOS-t és a következő van: A szorzó alapból 24x -es és ezen nem is enged változtatni, inaktív marad még manual cpu speed választása esetén is. Az alap external freq. -ja 100/33 -ról indul, gondolom a 24x -es szorzó miatt. Azt nem tudom megcsinálni, hogy a 33-as érték maradjon, mert ha elkezdem növelni a freq-t, akkor nőni kezd vele a másik érték is, tehát pl. 104-nél már 35-re vált. A memory freq. -val is az a gond, hogy ha növelem az external cpu freq.- t, akkor elkezd nőni ez is, és nem marad 333-on. Ezek ismeretében mit ajánlasz végrehajtani?
  12. Helló Dadus! Köszi az infókat, a memória vásárlás tervben van, mert érezhetően attól lassú a gép, ez tény. A proci valóban 800-as FSB-t használ, úgyhogy amíg nincs memória, addig eljátszom úgy, ahogy írtad. Köszi még 1x!
  13. Helló Dadus! Régebben segítettél már tuning terén, most ismét kérném a segítséged! Egy Asus P4S800-as alaplapban lévő Intel 2.4Ghz-es prociról lenne szó. A memória csak 256MB DDR 400-as. A tápot sajnos nem tudom. Szóval nem egy mai csúcsgép, de hátha lehet azért kezdeni vele valamit... Előre is köszi!
  14. Coulthard

    Óvszerek, síkosítók és miegymás

    Hali! Anális síkosításhoz tudtok valamit ajánlani, mondjuk hivatalos síkosítón kívül? Testápolókkal már volt próbánk, de valamilyen szinten mindegyik tartalmaz valami alkohol származékot és ettől úgy indul (sőt nem is nagyon folytatódik) a dolog, mint ha pepperonit dugnék fel neki. Szóval erre kéne valami köztes megoldás.
  15. Coulthard

    Szűzoltás,az első aktus!

    Lehet, erről nincs infóm, bár van benne ráció.
×
×
  • Create New...