Jump to content
PirateClub.hu

X2Logan

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About X2Logan

  • Születésnap 05/04/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://yorosszmusicpub.extra.hu/

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Innen

X2Logan's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

7

Közösségi hírnév

  1. Szuper vagy, szerintem nemsokára feltöltő leszel! Köszönöm a minőségi feltöltéseid! Csak így tovább! :)

  2. Istenként tisztellek a Hősök miatt!!!

  3. X2Logan

    Zene felismerő...:D

    Kárpátia - Lesz még Metallica - One?
  4. X2Logan

    Beszólások topic

    A rákok motorozzanak a tüdődbe. A bűr hűjjön rád. Omoljon árd a vályogházad és romoljon meg az összes befőtted. Mit néztél cseh kettőt? Szarjál sünt. A buzik kergessenek téged a magassarkús futóversenyen. Ez fej? Szerintem fúj. Kevés, mint apácazárdában a fitymacsattogás. Nehogy már a fika egye az ovodást! Leverlek mint kőműves a vakolatot. Lefejellek, mint balatoni kurvát a hajóhinta. Olyan érthetetlenül beszélsz, mint amikor az alföldi kanász a bunda alól böfög. Olyan büdős, hogy a görény sírva kérte a receptet! A farkadra lépek, és hanyattlöklek! Hogy az ördög cifrázza ki a pöcsödet csalánnal! Megcsaplak, mint Surdát a forró szél. Így gerincből most csak ennyi jutott eszembe.
  5. X2Logan

    40 cm-s törpe

    Vennék jó sokat és tesómmal nyomnánk a heroest live-ban. Mi lennénk a hősök ők meg mindenféle lénynek be lennének öltöztetve. Képzelj el egy 40centis törpéből egy black dragon-t
  6. X2Logan

    Testvérek és szerelmek

    Rám is igaz meg mindkét bátyámra is a 95%a
  7. X2Logan

    Milyen telefont vegyek?

    Nekem bejött igaz csak egy hónapja van meg de megérte. A 176*220as 252ezer színű kijelző szép és nekem speciel nem kell nagyobb. A 2MP-s kamera szép képeket készít, jó látási körülmények között, este sötétben már igazán el kell a tartozékként megvásárolható vaku, mert az igaz hogy a vakujának erős a fénye de teljes sötétben ez kevés, kásás képeket készíthet. 1gb-ig bővíthető memória(csak a memory stick pro duo megy bele) az egy gb-s kb 11000 forint körül van a boltokban. A hangszórója jó csak 6os hangerőn kicsit torzít de még ötösön szépen hangosan és tisztán szól. Először w810-et akartam de rájöttem hogy a 2gb-s memory stick kapacitásért nem éri meg. Az FM rádió is jól szól. Gyári tartozékként kapsz egy 64es memory sticket fülhallgatót és USB adatkábelt. A telefonra van 2 év gari a tartozékokra csak 1. A T-mobilos menü bevallom engem is frusztál.
×
×
  • Create New...